Локомотив Пд - Локомотив Сф - 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Локомотив - Локомотив

Мнениеот Linky » 17 апр 2011 18:15

LOKO_SF_FOREVER33 написа:гледайте си мачовете от европа и не се занимавайте с този смешен футбол с марка бг ;)

повечето мачове от България са ми в пъти по интересни от тези в другите пръвенства
САМО ЛЕВСКИ!

favaca8888
Контакти:

Re: Локомотив - Локомотив

Мнениеот favaca8888 » 18 апр 2011 17:54

Linky написа:
LOKO_SF_FOREVER33 написа:гледайте си мачовете от европа и не се занимавайте с този смешен футбол с марка бг ;)

повечето мачове от България са ми в пъти по интересни от тези в другите пръвенства

Мани не го слушай форевъра ;)

Като цяло нещото, което ми направи единствено ВПЕЧАТЛЕНИЕ Е ЧЕ ИМАШЕ МНОГО МАЛКО ПУБЛИКА :roll:
Заради празника ли , не знам ? :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Локомотив Сф - 0:0

Мнениеот loko 1979 » 18 апр 2011 18:33

много обича локо софия, но толкова слаби футболисти имаме, че дори не догледах мача, само последните 5 мин. ги гледах как се радват че не паднаха, не само няма да отида на стадиона а дори няма да ги гледам по тв. УНИКАЛНО СЛАБИ.

ОТБОР БЕЗ ИГРАЧИ И БЕЗ СТАДИОН КАК ДА ИМА ПУБЛИКА
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 18 апр 2011 19:24

Стига с това отчаяние,били сме и по слаби.Сега поне виждам желание,НО Дончо и Чавдар последната селекция могат да си я водят в Димитровград или в Своге.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 19 апр 2011 09:47

loko 1979 написа:много обича локо софия, но толкова слаби футболисти имаме, че дори не догледах мача, само последните 5 мин. ги гледах как се радват че не паднаха, не само няма да отида на стадиона а дори няма да ги гледам по тв. УНИКАЛНО СЛАБИ.

Е такива мнения ме вбесяват :x

НЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ ТЕ ТОВА ЦЕЛЯТ !
НАКРАЯ ДА ИГРАЯТ НА ПРАЗЕН СТАДИОН И ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ.

Л О К О С О Ф И Я ТОВА СМЕ НИЕ ! :twisted:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
toni_del4ev
Контакти:

Мнениеот toni_del4ev » 19 апр 2011 10:57

Съжелявам че ще го кажа но с тази игра която показваме трябва да се радваме от резултата !!!!! Големи късметлии сме ....... :roll: :idea:

Barbosa
Контакти:

Мнениеот Barbosa » 19 апр 2011 12:50

loko 1979 написа:много обича локо софия, но толкова слаби футболисти имаме, че дори не догледах мача, само последните 5 мин. ги гледах как се радват че не паднаха, не само няма да отида на стадиона а дори няма да ги гледам по тв. УНИКАЛНО СЛАБИ.

По тази логика трябва да сме на стадиона само когато имаме силни футболисти и бием наред. Отбора трябва да се подкрепя в добри и лоши моменти. ЛОКОМОТИВ СОФИЯ Е ИМЕ, ТРАДИЦИЯ И ЛЮБОВ. И само заради това си струва да бъдем на стадиона.

Върни се в “Локо София”