Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!

Мнениеот storm » 18 апр 2011 18:36

crap написа:
Unscrewed написа:и аз като малък съм ходил на Евангелска църква супер си беше това ако е секта пък :lol: а иначе тоя идиот горе къв го изкара Петър Дънов сектант ли айде у лево ти бе :mrgreen:

Бялото братство за теб нормално явление ли е?!

Незнам за бялото братство , но за Евангелската църква, катко каза пича по горе няма нищо общо със секта.. Първо на първо никой не те задължава да ходиш редовно или да правиш нещо каквото и да е .. Няма такива глупости от сорта да не се карат празници и да имаш склонност към самоубийство.. Даже в библията го пише, че самоубийството е най големия грях..Тей ,че разграничавайте ако обичате , тези от Йехова с Евангелската църква !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 апр 2011 18:38

crap написа:
Botev_Music написа:Оставете религиите, почретете малко книги на велики хора и пророци, Петър Дънов, Айнщайн и други, но кво ли обяснявам на хора които четат само форум гонг.

ДА ЧЕТА ДЪНОВ?! Аре у лево бе!!! :evil: :evil: :evil:
Ей зат'ва ви мразим!

По-добре ти е да се напушиш да се напиеш като прасе и да псуваш и млатиш наред!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 апр 2011 18:47

За мое голяма щастие чета и други писания, освен форума на гонг... А за Дънов, не мерси! Атеистът отричал себе си? Не си в час!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 18 апр 2011 18:47

crap написа:Бялото братство за теб нормално явление ли е?!

Нормално и ненормално са силно субективни понятия, и като такива не е възпитано да ги налагаме на околните. И все пак, ако погледнем общоприетите за тази част на света разбирания, бялото братство не е навредило на нито едно живо същество по никакъв начин, така че остави хората на мира. :)

Botev_Music написа:Атеистът междудругото е човек който не вярва в нищо включително и в себе си.

Много умерен и интелигентен пост, който сам осра с това изречение. Атеистите вярваме САМО в себе си, това, че не почитаме никоя религия, не значи, че не вярваме в нищо.

Angoff написа:Пич , какво ще рече атеист ? Защото на мен ми звучи обидно ... Атеисти са всички тези слепи хора дето вярват в това дето не съществува и се обиждат и цупят , като дечица , когато им кажеш , че тъпотия , като господ бог , Исус Христос и т.н. не съществува ... а това с пребиването си е пълна комплексарщина !
Едните са за затвора и другите също ... едните че пропагандират глупости другите че сеят омраза и осъществяват насилие !

Много си в грешка, приятелю. Да си атеист е обидно само от закостеняла християнско-догматична гледна точка. А да кажеш, че християните са атеисти е глупост, неподлежаща на разясняване. Още нещо - вярата е нещо, което или имаш, (най-често защото ти е набивано в главата от малък), или не, и не изисква да бъде доказвано. Не постигаш нищо, казвайки на християнина, че "Бог е тъпотия", освен че ти лъсва възпитанието като капка на хремав нос.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 18:48

storm написа:
crap написа:
Unscrewed написа:и аз като малък съм ходил на Евангелска църква супер си беше това ако е секта пък :lol: а иначе тоя идиот горе къв го изкара Петър Дънов сектант ли айде у лево ти бе :mrgreen:

Бялото братство за теб нормално явление ли е?!

Незнам за бялото братство , но за Евангелската църква, катко каза пича по горе няма нищо общо със секта.. Първо на първо никой не те задължава да ходиш редовно или да правиш нещо каквото и да е .. Няма такива глупости от сорта да не се карат празници и да имаш склонност към самоубийство.. Даже в библията го пише, че самоубийството е най големия грях..Тей ,че разграничавайте ако обичате , тези от Йехова с Евангелската църква !

Никъде не съм написал, че са секта! И честно казано изобщо не ми дреме какви са! Само да не зарибяват ДЕЦА! Незнам на каква църква си ходил, ама със сигурност не е била Евангелиска, защото много добре знам какво се прави там, а то е доста различно от това, което ти се опитваш да ни втълпиш!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 18 апр 2011 18:50

Да се хванем на бас ? Я ми кажи какво се прави в евангелска църква разбирачо ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 18:52

storm написа:Да се хванем на бас ? Я ми кажи какво се прави в евангелска църква разбирачо ?

Темата е за побоя над "Свидетелите на Йехова" във Бургас. Както вече написах, изобщо не ми дреме какво правите там(каза, че си евангелист). Каквото щете си правете, но НЕ НИ занимавайте с глупостите си, и най-вече не зарибявайте децата!!!
Това не се отнася само за евангелистите... ами изобщо!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 апр 2011 18:54

storm написа:Да се хванем на бас ? Я ми кажи какво се прави в евангелска църква разбирачо ?

storm не се занимавай с този!И той е като тези биячите!Търси си повод да млати!На бялото ще каже черно и почва...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 18:56

obi4am_pirin написа:

storm не се занимавай с този!И той е като тези биячите!Търси си повод да млати!На бялото ще каже черно и почва...

:lol: :lol: :lol:
[offtopic]От всичките ти глупости и всичките празни приказки, тази беше най-безумна![/offtopic]
:lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 18 апр 2011 18:57

Доколкото знам, разлика във вярванията между католическа и евангелска църква няма, разликата май е в отношенията с Ватикана... може и да бъркам, не съм вярващ, само съм чел Библията и малко история.

Върни се в “Архив”