Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!

Мнениеот crap » 18 апр 2011 17:42

Кой ти говори за вяра на тебе?! И немога да разбера, какво все още правиш в този форум...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Кървава баня! Футболни фенове и скинари смазаха йеховисти в

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 18 апр 2011 17:45

http://ultras.bg/3670/Kurvava-bania!-Fu ... eo%29.html В кървава разпра се превърна днешният протест на ВМРО, фенове на футболните " Черноморец" и " Нефтохимик" и присъединила се изненадващо банда скинари срещу църквата на " Свидетели на Йехова" в Бургас. В резултат на това няколко йеховисти са в болница, а част от побойниците - в ареста.

Малко след 19, 00 часа възгласите на групата окуражили по-агресивните сред протестиращите. Според свидетели членовете на ВМРО се отдръпнали, но пък за сметка на това футболните фенове и скинарите директно щурмували църквата в бургаския квартал " Славейков" с дъжд от камъни и бомбички.

Постепенно озверелите младежи влезли в двора на сградата, където се докопали до някои от йеховистите. Докато полицията се намеси, хулиганите свалили опонентите си на земята и започнали да ги налагат с палки, крака и юмруци.

Двайсетина служители на МВР все пак овладели положението, но до успокояването на страстите в настъпилата суматоха, йеховистите вече лежали в безпомощно състояние. Четирима или петима от пострадалите са откарани в близката болница, а няколко от побойниците са арестувани.

Петър АНГЕЛОВ, БЛИЦ
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 апр 2011 17:48

crap написа:Кой ти говори за вяра на тебе?! И немога да разбера, какво все още правиш в този форум...

Ти ли ще кажеш кой ще нара влака бе?!хехехе!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 апр 2011 17:50

Атеист съм, но съм чел Библията. Не виждам къде е проблемът? Аз си имам мои си тълкувания относно християнството, но никого не искам да карам да ми ги чете, за това не ги и пиша. Въпросът тук е, че експлоатират лабилните, слабите и разочарованите хора, защото разбира се, те са най-уязвими. Това в другите страни са го видяли и са го забранили, а ние тук сме им дали терен и поле за изява. Само да кажа, че се намира между 2 детски градини, начално училище, СОУ, учителски институт, а в близост има още 1 училище и една детска градина...
Последна промяна от Bourgas на 18 апр 2011 17:52, променено общо 1 път.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 апр 2011 17:51

На 50 метра от блока в който живея тея имат сграда в моя град Добрич.Ходят из града и дават листовки на хората.Аз в Бог не вярвам и се дразна на тези неща.Даже по БТВ новините даваха тая сграда дето е близо до нас шантава работа.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 17:52

Bourgas написа:Атеист съм, но съм чел Библията. Не виждам къде е проблемът? Аз си имам мои си тълкувания относно християнството, но никого не искам да карам да ми ги чете, за това не ги и пиша.

+1
YA GUNNERS YA

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 18 апр 2011 17:56

Вие, които сте доволни от побоя над невинни хора не мога да ви разбера. Какво удоволствие може да ти достави да гледаш как хора съвсем мирни ги целят с камъни. Чак и да възхваляваш тези, които хвърлят камъните. Тези меко казано идиоти са по-голяма напаст от сектите. С камъни и тупаници проблемите не се решават, само се задълбочават. Идете някъде набийте някои джебчии, измамници, крадци, свършете нещо полезно снимайте се, качете се в някой сайт и се бийте тогава по гърдите.

За протеста съм съгласен. Мирен обаче. Тези секти са ужасни, набелязват слабите и ги прикоткват. Надявам се да се приеме закон против опасните вероизповедания.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 18 апр 2011 17:59

Bourgas написа:Атеист съм, но съм чел Библията. Не виждам къде е проблемът? Аз си имам мои си тълкувания относно християнството, но никого не искам да карам да ми ги чете, за това не ги и пиша. Въпросът тук е, че експлоатират лабилните, слабите и разочарованите хора, защото разбира се, те са най-уязвими. Това в другите страни са го видяли и са го забранили, а ние тук сме им дали терен и поле за изява. Само да кажа, че се намира между 2 детски градини, начално училище, СОУ, учителски институт, а в близост има още 1 училище и една детска градина...

Пич , какво ще рече атеист ? Защото на мен ми звучи обидно ... Атеисти са всички тези слепи хора дето вярват в това дето не съществува и се обиждат и цупят , като дечица , когато им кажеш , че тъпотия , като господ бог , Исус Христос и т.н. не съществува ... а това с пребиването си е пълна комплексарщина !
Едните са за затвора и другите също ... едните че пропагандират глупости другите че сеят омраза и осъществяват насилие !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 апр 2011 17:59

Преди година , тъкмо щях да илизам от нас и едни пенсионери от Свидетели на Лайното ми отвориха вратата и щяха да влизат у нас :) мамка им нахална , само да вметна , че тази Секта забранява честването на рожденни дни , лекуването с лекарства и кръводаряването
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 апр 2011 18:02

Тъй като искам да отговоря на всичките обвинения, ще ги напиша тук накуп. Не вярвам в никаква Божествена сила и не смятам, че трябва да вярвам в такава. Не отричам верите на хората по никакъв начин, всеки е свободен да си вярва в каквото си иска, НО само ако то не вреди на останалите! В това вярвам аз! И още нещо, аз НЕ съм доволен от побоя и го написах няколко пъти (въпросът е дали някой чете въобще!) Казах, че съм против забранените и вредните секти, но че това не е методът и че трябва прокуратурата да се самосезира и да ги изгони от държавата ни, за да няма друг път такива простотии!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Архив”