Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!
Да, това наистина е важно! Какво ще се случи след тези събития... ченгетата не изглеждаха много амбицирани, от това което се вижда на видеото.
YA GUNNERS YA
crap написа:Да, това наистина е важно! Какво ще се случи след тези събития... ченгетата не изглеждаха много амбицирани, от това което се вижда на видеото.
На кое да се амбицират, на 600лв. заплата и всякакви идиотщини? Просто са си такива
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!
Мисля, че държавата няма какво да направи по въпроса със сектата, ама поне да "хванат" някой хулиган, щото така наистина неможе. Не за друго, ами просто ми писна от свободии...
А тук по-подробно.
Народното събрание на Република България,
потвърждавайки правото на всяко лице на свобода на съвестта и вярата, а така също и равенството пред закона без оглед на религиозната принадлежност и убеждения,
подчертавайки особената и традиционна роля на Българската православна църква в историята на България за формирането и развитието на нейната духовност и култура,
като изразява уважение към християнството, исляма, юдаизма и другите религии,
вярвайки във важността на това да подкрепя взаимното разбирателство, търпимост и уважение по въпросите, свързани със свободата на съвестта и вярата, приема този
Закон за вероизповеданията
А тук по-подробно.
YA GUNNERS YA
- obi4am_pirin
- Контакти:
Аз посещавам Евангелска църква!Аз дали съм сектант?Някой ще ме пребива ли?
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Red_Girl
- Контакти:
Малко им е било, пълно е с такива навсякъде..жалка гледка..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

По-добре един бой сега, отколкото да се самоубият, защото местният Божи наместник така им е казал. Сектите са напаст. Разбирам и съм съгласен с различните вероизповедания, можеш и на джедаите да се кланяш, стига това да не води до екстремности. Но някои направо прекаляват.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- shotgun blues
- Контакти:
браво момчета

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
crap написа:Aз също не съм вярващ и точно това ме кара да ги ненавиждам още повече. Според мен всеки трябва сам да избира житейският си път и вярата, която да изповядва. Обаче те, както ти самият каза, ходят и зарибяват деца! В моят блок(като дете) имахме евангелисти, които редовно правели най-различни подараци на сестра ми, без знанието на майка ми, от всякакъв вид, доста често и разни библии и тем подобни... Разбира се, след като майка ми разбрала за това, полудяла и взела мерки. Семейството ми са доста вярващи източно-православни християни.
А ти не само че не си вярващ,но си и доста невеж,защото няма нищо общо с тези за които говорите и евангелистите,които заедно с православните и католиците са от трите основни и одобрени деноминации католици православни и протестанти(евангелисти)
difeza написа:crap написа:Aз също не съм вярващ и точно това ме кара да ги ненавиждам още повече. Според мен всеки трябва сам да избира житейският си път и вярата, която да изповядва. Обаче те, както ти самият каза, ходят и зарибяват деца! В моят блок(като дете) имахме евангелисти, които редовно правели най-различни подараци на сестра ми, без знанието на майка ми, от всякакъв вид, доста често и разни библии и тем подобни... Разбира се, след като майка ми разбрала за това, полудяла и взела мерки. Семейството ми са доста вярващи източно-православни християни.
А ти не само че не си вярващ,но си и доста невеж,защото няма нищо общо с тези за които говорите и евангелистите,които заедно с православните и католиците са от трите основни и одобрени деноминации католици православни и протестанти(евангелисти)
За мене всички, които пропагандират, каквото и да е, са вредни! Както искаш ме наричай.
YA GUNNERS YA
- obi4am_pirin
- Контакти:
crap написа:difeza написа:crap написа:Aз също не съм вярващ и точно това ме кара да ги ненавиждам още повече. Според мен всеки трябва сам да избира житейският си път и вярата, която да изповядва. Обаче те, както ти самият каза, ходят и зарибяват деца! В моят блок(като дете) имахме евангелисти, които редовно правели най-различни подараци на сестра ми, без знанието на майка ми, от всякакъв вид, доста често и разни библии и тем подобни... Разбира се, след като майка ми разбрала за това, полудяла и взела мерки. Семейството ми са доста вярващи източно-православни християни.
За мене всички, които пропагандират, каквото и да е, са вредни! Както искаш ме наричай.
Ти през живота не си пипнал Библия ше ми говориш за вяра!Какви вярващи сте вие бе?!Източно-православни!Хехе!
damyanov1963: