kartago написа:В една друга тема, ме изкараха едва ли не червен фен, но това са глупости. Аз и преди казах, че в каквото и състояние да са "Левски" ще победят в дербито ! Иванов е важен в психологически план, но не трябва да се преекспонират нещата, футбола не се играе от 1 човек а от 11, така че нека другите да се вдигат ! За мен да останеш с контузия на терена е непрофесионално отношение, дано не е получил усложнение от това !( накрая пък, с това забави играта, което си беше срам "Левски" на свой терен да бави играта срещу "Сливен"!!!) Иначе, това е лидера на "Левски" в момента, заедно с Петков !
Най-напред искам да кажа,4е Гонзо е пример за подражание,пример за мъжество,пример как трябва да се държи един ЛЕВСКАР на терена!Гонзо показа,че неговото сърце е синьо и той е готов да даде всичко от себе си само и само ЛЕВСКИ да победи!Той милее за нашия любим клуб за разлика от смешниците,които бяха около него и днес,показа как трябва да се играе и най-важното не остави отбора,не се скри както го направи нашия "капитан" на националния отбор,а беше там на терена и дори на куц крак пак ритна топката два пъти,показа на мишките,които бяха умряли от страх как се прави.Това е лидерът това е човека отбор и всички левскари сме длъжни да му се поклоним до земята и да му балгодарим и ако не може да играе срещу чорбарите да не му се сърдим!ГОНЗО ТИ СИ ЕДИН ГОЛЯМ ЧОВЕК И НАЙ-ВЕЧЕ ГОЛЯМ ЛЕВСКАР ВСИЧКИ ТЕ ОБИЧАМЕ!!!Това беше отговор на мнението пич,защо ГОНЗО е останал на терена,защото е ГОНЗО и защото е ВЕЛИК!!!