Според мен Юнайтед ще стане шампион , останаха малко мачове до края на сезона и не мисля , че могат да загубят шест точки...
Мисля , че Ливърпул са много по-добри като отбор от Юнайтед и очаквах те да станат шампиони , но странните разбирания на Рафаел Бенитес и неговите ротации на отбора и стартовите единадесет объркаха немалко мачове , в които Ливърпул бе длъжен да спечели
Следейки сезона оставам с впечатлението , че по-скоро Ливърпул ще загуби титлата отколкото Юнайтед ще я спечели...
Битката на Острова ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Битката на Острова ???
Petar Simeonov написа:Според мен Юнайтед ще спечели титлата , останаха малко мачове до края на сезона и не мисля , че могат да загубят шест точки...
Мисля , че Ливърпул са много по-добри като отбор от Юнайтед и очаквах те да станат шампиони , но странните разбирания на Рафаел Бенитес и неговите ротации на отбора и стартовите единадесет объркаха немалко мачове , в които Ливърпул бе длъжен да спечели
Следейки сезона оставам с впечатлението , че по-скоро Ливърпул ще загуби титлата отколкото Юнайтед ще я спечели...
Ми аз не съм съгласен че Ливърпул ще загуби титлата отколкото Юнайтед ще я спечели защото през почти целия сезон Ман показваха футбол на най високо ниво и най важното при тях е постоянството
-
- Контакти:
valdi написа:Petar Simeonov написа:Според мен Юнайтед ще спечели титлата , останаха малко мачове до края на сезона и не мисля , че могат да загубят шест точки...
Ми аз не съм съгласен че Ливърпул ще загуби титлата отколкото Юнайтед ще я спечели защото през почти целия сезон Ман показваха футбол на най високо ниво и най важното при тях е постоянството
Всеки има свое мнение...
Petar Simeonov написа:valdi написа:Petar Simeonov написа:Според мен Юнайтед ще спечели титлата , останаха малко мачове до края на сезона и не мисля , че могат да загубят шест точки...
Всеки има свое мнение...
Това е чара на Демокрацията

Бижутера написа:mursusaid написа:,вие колко свършихте ми припомни
кои `вие`?
За кой отбор ме питаш?
e да,няма какво друго да кажеш

За вас моряци ний живеем...
аз също съм съгласен че по-скоро Ливърпул я загубиха с непостоянството което показаха след нова година.И след победите по два пъти над Ман и 4елси,би било заслужено да са шампиони,но все пак издънките и многото равни срещу по-малките ги лиши от титлата тая година,а и все пак се видя че състава на Ман е по-широк,и от там идва и др проблем на Ливърпул,понеже се видя че само с един нападател (Торес) не става,не може резервен вариант за нападател,чист да ти е само Н'Гог
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:аз също съм съгласен че по-скоро Ливърпул я загубиха с непостоянството което показаха след нова година.И след победите по два пъти над Ман и 4елси,би било заслужено да са шампиони,но все пак издънките и многото равни срещу по-малките ги лиши от титлата тая година,а и все пак се видя че състава на Ман е по-широк,и от там идва и др проблем на Ливърпул,понеже се видя че само с един нападател (Торес) не става,не може резервен вариант за нападател,чист да ти е само Н'Гог
Ами пак опираме до постоянството.Не може да си даваш шансове за спечелване на първенство където 38мача е мачкане е газене на противника казано на по прост език

- Ticha
- Контакти:
Ливърпул може би наистина има най-великата публика, но направи прекалено много грешни стъпки тази година, така че шампион ще е Юнайтед.
- Бижутера
- Контакти:
Ticha написа:Ливърпул може би наистина има най-великата публика, но направи прекалено много грешни стъпки тази година, така че шампион ще е Юнайтед.
То и нещата да кривнат и Юнайтед да сбърка някъде ще извикат Хауърд Уеб и той ше оправи нещата

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!