Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски на Гонзо е липсващата брънка в човешката еволюция
Тоя глупендер Славейков поне да си беше направил труда да погледне кой къде играе... Йовов се премести в центъра чак след смяната на Дарко, тоя изкара, че Видович е играча на мача, хем ляв бег хем крило
а всъщност Видович беше пълна трагедия, както и Дани Младенов след влизането си...

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Гонзо: Няма да свърши светът, ако Левски не стане първи
офффф до тука беше Гонзо на герена айде да си ходи,бил борец и имал дух на победител
в една размазана хлебарка има повече желание за живот
направо след сезона да си ходят,да си признаят,че не могат и да се учат я в Марица,я в някой отбор от В група,е Янтра (Габрово) е добър отбор,няма претенции и хора почти няма на стадиона
там да трупат "стаж" и дано там си останат

delpi написа:8-ми клас не прощава на никого!
+1
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Синьо сърце
- Контакти:
Иво Славейков е един глупак,който като патрона си Сашко се опитва да гради кариера върху ругатни по Левски...Те и когато бяхме на четвъртфинал в УЕФА все не харесваха и все кусури връзваха...Ако питате тая пасмина,от 1914 насам Левски няма редовен гол и редовна победа-или е съдия,или уговорен мача,прихванати играчи,случаен гол,залози и прочее!Че чак пък и го четат и цитират,тц,тц,тц!Завършен цървул!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
metodito написа:...
Това Сашо Диков да те изгони, трябва верно да си тъпо парче. ...

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
-
- Контакти:
milen.hristov написа:727150 написа:За Гонзо и Ясен е пределно ясно че нямат място в Левски,проблемът е обаче не в тяхната смяна,а в смяната на собственика,защото утре Батков ще употреби за собствените си цели поредните сини легенди -например Йовов и Кривия,ВЪПРОСЪТ Е-ДОКОГА ще му позволяваме да си прави каквото си иска с любимия ни отбор?
Цъщият този Батков от кога няма плакати срещу него,от кога не е псувам по стадионите,това не е ли защото на някой фенове на стадиона им се плаща
+1
Кой е старши треньор, кой реди състава, кой реди тактиката за дадения двубой- Ясен или Гонзю
Пък и Гонзю (
) го видяхме миналия сезон като треньор... Махайте тая тройка Бай Ганю-Гонзю и техния слуга Ясен.

...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Вижда се,че отбора играе без желание.Няма и да има,когато шефа ти мисли че второто място е добро.Тоя Гонзо,осъзнава ли каква болка изпитват Левскарите втора година без трофей.Добре,че снощти Пламен Илиев ни спаси от нов срам на Герена.Преди няколко години за гостуващите отбори беше успех,ако паднат с по-малко от 3 гола на Герена.Сега трепериме всеки мач.Времето на Гонзо и Ясен в Левски изтече.Вижда се,че Кривия вече не става да играе годинките му пречат.Слаба ни е защитата,а защо продадохме Виктор Генев.Взехме Иво Иванов,дето в повечето мачове не знае къде се намира.Мотора на отбора Жоазиньо го няма.Левски в момента е трагичен!
- milen.hristov
- Контакти:
mar4elooo написа:Вижда се,че отбора играе без желание.Няма и да има,когато шефа ти мисли че второто място е добро.Тоя Гонзо,осъзнава ли каква болка изпитват Левскарите втора година без трофей.Добре,че снощти Пламен Илиев ни спаси от нов срам на Герена.Преди няколко години за гостуващите отбори беше успех,ако паднат с по-малко от 3 гола на Герена.Сега трепериме всеки мач.Времето на Гонзо и Ясен в Левски изтече.Вижда се,че Кривия вече не става да играе годинките му пречат.Слаба ни е защитата,а защо продадохме Виктор Генев.Взехме Иво Иванов,дето в повечето мачове не знае къде се намира.Мотора на отбора Жоазиньо го няма.Левски в момента е трагичен!
Помня преди години,когато Локо Пд стана шампион амбициите на отбора се сменяха много странно от шампион,до доволни сме и смо на купата,на края бяха казали абе нека за 90 годишнната да бие м ЦСКА и сезона е успешен,място в Уефа поне,само да се изплатят премиите на ръковство и футболисти.
- blue avalanche
- Контакти:
Ами някой трябваше да го каже в прав текст най-накрая!Феновете и на Левски,и на ЦСКА,и на другите отбори трябва да разберат,че техният отбор не е "абониран" за титли!Че могат да минат няколко сезона преди да дойде другата.Така е по "белия" свят.Нали искате с тях да се сравняваме?
ПП.Тогава ще се види кой и защо е левскар!
ПП.Тогава ще се види кой и защо е левскар!