Тема: Треньорът на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: Анкета: Българин или чужденец да застане начело на Локо (Пд)
Само се моля да не се опрете на сръбската школа... примери колкото щеш в БГ - Оларевич, Муслин, Окука, Достанич, Йешич и още една камара "специалисти" от които се видяха резултатите!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
От една страна,ще е по-добре да вземем бьлгарин като Стефан Грозданов например,защото познава бьлгарската действителност,а и играчите най-вероятно,ама с оглед на това,че май изпуснахме всички влакове и ще доиграваме шампионата,квото реши Коко!Сега който и да дойде трябва да мисли какви играчи му трябват и колко от тези да останат,за да може догодина да мачкаме и пловдивчани да се радват и гордеят с отбора си!
VraTar4o написа:Вили Вуцов
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Стефан Грозданов - доказан, опитен специалист, който може да ни е много полезен.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
Наско Сираков директор Стефан Грозданов трениор.Здрава дисциплина в саблекалнята от Сираков добра такти4еска посттроика от Грозданов= на успехи.Николи4 е новия трениор то е ясно.КОКО ВРАЗУМИСЕ.НЕ СЕ БАРКАИ В ТРЕНИОРСКИТЕ РАБОТИ
- child in time
- Контакти:
Тема 1245 по въпроса! Стига вече ! Който ще става ще става! Коко плаща той решава , а ние само се самонавиваме! Излишен шум който не помага на никого! Който и да стане треньор да работи за добруването на отбора ! Другото е без значение!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
Стефан Грозданов или Илиан Илиев, ако не подпише с кипърците. Но имайки предивд , че Стефан Грозданов е свободен, той е перфектният вариант за момента, да не говорим, че той е точно от този тип треньори, които могат за отрицателно време да вдигнат, който и да е отбор.
- отборът на Пловдив
- Контакти:
child in time написа:Тема 1245 по въпроса! Стига вече ! Който ще става ще става! Коко плаща той решава , а ние само се самонавиваме! Излишен шум който не помага на никого! Който и да стане треньор да работи за добруването на отбора ! Другото е без значение!
Искам да чуя мнението на по-голяма част от футболните фенове в България, а не само на локомотивците. Много ясно, че Коко ще реши, но това не пречи ние да коментираме и да обсъждаме възможните варианти. На теб като не ти се пише, не пиши, но остави хората да си кажат мнението в тази тема.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
- hristo1306
- Контакти:
причината не е в треньорите, а в президентите - да печелят лесни пари по нечестен начин.