Какво ще става с Герена?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

moniiii
Контакти:

Re: Какво ще става с Герена?

Мнениеот moniiii » 18 апр 2011 11:45

Много пъти го казвам и в други форуми: Герена трябва да се изрине до основи и наново всичко.Стига с тези кръпки братче,и улиците се кърпят и глей на кво дередже са.Няма кво да се лъжеме и да се заблуждаваме -стадиона в момента е абсолютна развалина и не прилича на нищо и хората дето са ходили на мачове в чужбина знаят за какво говоря.Ако идеята на мустака е да се кърпи тук там и малко козирка да се сложи и малко седалчици да смениме,призовавам никакви пари от държавата да не се дават ,защото съм сигурен ,че ще ги свият половината.Мнениято ми е държавата дава примерно 15 милиона-Батков 10 милиона или нещо подобно като съотношение.Винаги го давам като пример ето този стадион:цък,Защото като мащаби,визия и възможности се доближава максимално до нашата действителност.И забележете колко струва :o .......1 лев е около2 злоти :lol: .

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 апр 2011 11:50

Мен ме притеснява факта,че и двата ремонта разчитат на държавни пари и държавата ще даде по-равно на двата отбора,а тва дето ще прави мустака по Герена!!!Защото плановете на ЦСКА са разширяване на крайните трибуни до терена,нов сектор В като бутнат сещаният,да покрият целият стадион и сложат нови седалки навсякъде както и да разшиват капацитета от сещаните 22 000 на 30 000.
А при нас е да се излее нов бетон в Б сектор и да се сложат нови седалки там и да се постави козирка над Б и В!!!! И това според мен не може да се съпоставя едно с друго като ремонт,нащо е направо трагично,нали и на нас ще ни дадат толкова пари колкото на ЦСКА как става тоя номер не мога да разбера!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 апр 2011 12:17

за 12 милиона евро( 24 милиона лева) от гола поляна се направи това в Полша :arrow:

[center]Изображение[/center]

[center]Изображение[/center]

Е кажете този не ли е по-хубав от нашите стадиони?Ако се говори за 18 милиона Левски и ЦСКА ще дадат още 6 и ще си построят такова бижу.И стадиона е 15 000 напълно достатъчен като се има предвид каква посещаемост има в България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

moniiii
Контакти:

Мнениеот moniiii » 18 апр 2011 12:35

Красота ......

Това казвам и аз ,дадат ли се 15-20 милиона - само нови стадиони,другото си е кражба на 100%

Изображение
Изображение
И този идва на около 24 милиона

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 12:50

Да в по-горния коментар е истината! Това имах предвид, нов стадион от нищото с добра инфраструктура и извън града или в не развит квартал! Това е истината че един нов стадион за около 15-20 хил. човека и инфраструктурата не струва повече от 20-25 мил. лв. ако държавата е навита да дае по 18 то да изисква задължително нови стадиони а не ремонти на старите!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 апр 2011 12:58

Не знам какво ще се прави като ремонтни дейности, но защо трябва да се намалява капацитета? Нали уж целта е да се построят нови стадиони, за да се вдигне нивото на футбола ни и да се върнат хората по трибуните. ОК, в първенството може и да е достатъчен 15 000 стадион, но евентуално в Европа ще има доста по-сериозен интерес.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 апр 2011 13:02

Между другото,Корона (нямат титли) и Заглебие (2 титли,1991 и 2007) не са от най-силните отбори в Полша на фона на Рух,Горник,Висла,Лех и Легия,но за сметка на това стадионите които вие показахте са в много по-добро състояние от нашите и се пълнят често...по едно 10 хил. има средно на мач,а и двата стадиона са с капацитет по 15-20 хил. ! Ако и тук се направят такива,но с по-голям капацитет (пр. 20 000 до 25 000)добре...,но има едно голямо АКО,а може и да се смени ударението и да се получи един миризлив резултат !

Gonzi,под "неразвит квартал" района на Герена не отговаря ли на това определение в такъв случай ? Иначе за всичко останало и аз съм с вас :)
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 13:05

Rivaldo10 написа:Не знам какво ще се прави като ремонтни дейности, но защо трябва да се намалява капацитета? Нали уж целта е да се построят нови стадиони, за да се вдигне нивото на футбола ни и да се върнат хората по трибуните. ОК, в първенството може и да е достатъчен 15 000 стадион, но евентуално в Европа ще има доста по-сериозен интерес.

Прост отговор - за да можеш после да гледаш евро мачове требва да имаш клубна карта! Имаш ли такава ще ходиш и на бг мачовете защото вече си дал парите, желаещите се повишават от там и цените и готово, колелото се завърта повече приходи по-богати отбори по-добри футболисти и т.н.
За какво ни е 40 000 хил стадион който да се пълни само за 3-4 мача на година ( и то в добрите години) а през дугото време е паметник! Явно не ходиш много на Герена да "усетиш тръпката" на 3-те хиляди :(
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 13:07

Blue_Lion написа:Между другото,Корона (нямат титли) и Заглебие (2 титли,1991 и 2007) не са от най-силните отбори в Полша на фона на Рух,Горник,Висла,Лех и Легия,но за сметка на това стадионите които вие показахте са в много по-добро състояние от нашите и се пълнят често...по едно 10 хил. има средно на мач,а и двата стадиона са с капацитет по 15-20 хил. ! Ако и тук се направят такива,но с по-голям капацитет (пр. 20 000 до 25 000)добре...,но има едно голямо АКО,а може и да се смени ударението и да се получи един миризлив резултат !

Gonzi,под "неразвит квартал" района на Герена не отговаря ли на това определение в такъв случай ? Иначе за всичко останало и аз съм с вас :)

Не развит визирах Не застроен :lol: защото предполагам си изпитвал удоволствията от паркиранията в квартала :)
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 апр 2011 13:12

Gonzi_407 написа:Прост отговор - за да можеш после да гледаш евро мачове требва да имаш клубна карта! Имаш ли такава ще ходиш и на бг мачовете защото вече си дал парите, желаещите се повишават от там и цените и готово, колелото се завърта повече приходи по-богати отбори по-добри футболисти и т.н.
За какво ни е 40 000 хил стадион който да се пълни само за 3-4 мача на година ( и то в добрите години) а през дугото време е паметник! Явно не ходиш много на Герена да "усетиш тръпката" на 3-те хиляди :(

Всъщност от няколко години съм с абонаментна карта за сектор Б, а тръпката да отидеш с още 3000 е леко пресилена от медиите, реално тази тръпка е от 1000 души. Да, 40 000 стадион ще е голям, но един 30 000 ще ни е супер, пък и не беше чак толкова далеч времето, когато освен с цска и с Литекс пълнехме стадиона, а и срещу някои други отбори имахме прилична посещаемост.Ако ще вървим нагоре, то групите в ЛЕ трябва да са задължителни, а целта ШЛ да се изпълнява поне един път на 3 години, иначе за какво развитие говорим? А това са предпоставки за по-голяма посещаемост.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”