Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Не знам какво ще се прави като ремонтни дейности, но защо трябва да се намалява капацитета? Нали уж целта е да се построят нови стадиони, за да се вдигне нивото на футбола ни и да се върнат хората по трибуните. ОК, в първенството може и да е достатъчен 15 000 стадион, но евентуално в Европа ще има доста по-сериозен интерес.
Blue_Lion написа:Между другото,Корона (нямат титли) и Заглебие (2 титли,1991 и 2007) не са от най-силните отбори в Полша на фона на Рух,Горник,Висла,Лех и Легия,но за сметка на това стадионите които вие показахте са в много по-добро състояние от нашите и се пълнят често...по едно 10 хил. има средно на мач,а и двата стадиона са с капацитет по 15-20 хил. ! Ако и тук се направят такива,но с по-голям капацитет (пр. 20 000 до 25 000)добре...,но има едно голямо АКО,а може и да се смени ударението и да се получи един миризлив резултат !
Gonzi,под "неразвит квартал" района на Герена не отговаря ли на това определение в такъв случай ? Иначе за всичко останало и аз съм с вас
Gonzi_407 написа:Прост отговор - за да можеш после да гледаш евро мачове требва да имаш клубна карта! Имаш ли такава ще ходиш и на бг мачовете защото вече си дал парите, желаещите се повишават от там и цените и готово, колелото се завърта повече приходи по-богати отбори по-добри футболисти и т.н.
За какво ни е 40 000 хил стадион който да се пълни само за 3-4 мача на година ( и то в добрите години) а през дугото време е паметник! Явно не ходиш много на Герена да "усетиш тръпката" на 3-те хиляди
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Highlander и 20 госта