Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Гонзо: Няма да свърши светът, ако Левски не стане първи

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2011 11:08

BOKA_PALRMO написа:
до някъде е така-до някъде не е.Ето вземи Литекс-Стойчо Стоилов и той е бивш футболист, предполагам не е завършил Харвард ама си върши работата много по-добре от Гонзо. Ангел Червенков кой го беше чувал до миналата година-никой. Та дори и Любо Пенев-каква визитка имаше като треньор преди да поеме Литекс?-напълно негативна-изтърва две нарисувани титли с Цска. Т.е.-не е само до визитка и образование-всичко си е до човека-или го имаш или го нямаш-това е.

Стойчо Стоилов от кога е шеф във Литекс, предполагам правиш разлика между спортен-директор и менажер?
Ангел Червенков преди да работи в Литекс вече беше ставал шампион на Каунас от Литва, беше главен менажер на Хартс, дори и техен треньор в един период от време, което малко или много е някакъв критерии, аз не съм този който ще съди Ясен Петров, но той преди да поеме Левски през последната година е работил като......?

Любо Пенев е треньор тип Мъри Стоилов. Той сега започва да гради своето име като такъв, докато всички които минаха през Левски след Стоилов уж бяха с някаква практика и т.н.

Относно Любослав Пенев той работата си в ЦСКА я вършеше перфектно, но явно някой в клуба не искаха да бъдат нормални нещата, а и условията в които се намираше тогава отбора си беше цяло чудо, че постигаше подобни успехи, а когато напусна ЦСКА, те бяха само 3 точки след първи, а оставаха още 15 кръга и да бъде винен за втора загубена титла е по-скоро да се опетни име, отколкото да се води дискусия.
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 11:22

Каракочев написа:
Gonzi_407 написа:Баткофф ли изгони кокъла - не!
Баткофф ли назначи достанич - не!
Баткофф ли назначи яско сливата - не!
Тогава как точно мустака употребява легендите? Защо не му се върже на акъла Панов, или друг от великите играчи? Връзват се недоучени момчета с управленски комплекси! Гонзо е време да си събира багажа за 2 години - нищо!

А точките и парите от ЛЕ нищо ли са?Какво ще направиш с премиите от титлата и купата?Няма да стигнат да се плати тока на стадиона.Докъде мислиш че ще стигнат измислените шампиони в ШЛ ?Най-много до трети предварителен кръг.И ние да бяхме на тяхното място щяхме да имаме същата участ,защото жребия е дирижиран и няма място за гащници като нас.Какво се пените за една титла която автоматично те праща на заколение.Коефициент ни трябва сега и пари,а за нашите възможности те са в ЛЕ.

Ама ти сериозно ли ги мислиш тези неща? Искаш да ми кажеш, че за Левски е по-добре да 2,3 5 но не и първи така ли? Точките от ЛЕ тази година са благодарение на Гарата и въпреки тандема! А сега като яско проведе зимния подгитвителен сезон какво сатава с Гарата, Мюлдер, Грийн, Гаджев, Дани Младенов???? Кой е във форма?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: Левски на Гонзо е липсващата брънка в човешката еволюция

Мнениеот Blacksea13 » 18 апр 2011 11:22

Тоя някой друг мач е гледал

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 апр 2011 11:23

100 дихона= 1 славейко

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Мнениеот Seichov » 18 апр 2011 11:24

EthanHuntt написа:нерядко срещана за съжаление, но изключително глупава статия. Поредния сульо-пульо.

така казваш сега,защото Левски вкара едно голче,а ако Черно море бяха вкарали поне 1 от трите си 100% положения нямаше да мислиш по същия начин.Това ли е твоя Левски?Такава ли игра искаш да гледаш?Гонзо е най-голямата грешка в отбора :oops:

п.п.С тази игра и Лудогорец ще ви резне :lol:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 11:36

Ахххх сульо и пульо... който каже истината става Сульо! А сульо е един простак с осми клас образование комплексирал се до директор и един зидаро кофражист!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 апр 2011 11:38

Gonzi_407 написа:Ахххх сульо и пульо... който каже истината става Сульо! А сульо е един простак с осми клас образование комплексирал се до директор и един зидаро кофражист!

Това явно ще е "смешната" тема. 8-)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 апр 2011 11:46

727150 написа:За Гонзо и Ясен е пределно ясно че нямат място в Левски,проблемът е обаче не в тяхната смяна,а в смяната на собственика,защото утре Батков ще употреби за собствените си цели поредните сини легенди -например Йовов и Кривия,ВЪПРОСЪТ Е-ДОКОГА ще му позволяваме да си прави каквото си иска с любимия ни отбор?

Цъщият този Батков от кога няма плакати срещу него,от кога не е псувам по стадионите,това не е ли защото на някой фенове на стадиона им се плаща

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 18 апр 2011 11:53

Гонзо- почваме да се излагаме май твърде много- за такива реплики и мисли аз бих поискал оставката ти

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 апр 2011 11:54

terata написа:
bor-don написа:по-зле сме от чорбарите вече, щом започнахме да си обиждаме доскоро любимите играчи. Гонзо като вкарваше на цска, Йовов като вкарваше на Марсилия, Лацио, Баку, всички ги обичахте и им скандирахте имената, а сега започнахте да ги псувате. Засрамете се! И аз мисля, че малко трябва да си починат от работа, но не ги обиждам! Както не обиждах и Кокала, Вуцов и всички други ЛЕВСКАРИ, които работеха в Левски.

Колега, донякъде си прав, но не може някой да лежи само на стари лаври. А Гонзо точно това прави в момента. За две години в Левски не спечели нищо. Двамата с Ясен съсипаха формата на отлични футболисти като Митрев, Мулдер, Сержиньо Грийн и т.н. В играта на отбора няма нищо смислено и никаква идея за развитие. А на мен, а и предоплагам на много фенове на Левски и им е дотегнало "Герена" да бъде училище за треньори и всякакви такива директорчета. Ебати, та аз помощник-треньорите на Левски не съм ги чувал и виждал никога през живота си. Та Пламен Илиев, момчето е на 18 години и има повече мачове отколкото треньора на вратарите в Левски :o :shock: Доста неща е време вече да се променят в клуба. Майната им на измислените титли и купи в БГ, проблема е че в играта на отбора няма нищо качествено, а с този треньор и спортен директор няма и изглед нещо да се промени.

Значи ще ви учуди,но съм съгласен с вас.Безкрайно много уважавам човек от аватарите ви(Гонзо),но няма как да ми бъде симпатичен човека директор,треньор,пом.-треньор или там какъвто е(Георги Иванов).Нарочно пиша по различен начин,защото не искам да обиждам когато се налага Гонзо-футболиста.

Върни се в “Архив”