Мнениеот ntodorov » 18 апр 2011 12:02
О-оооо не си ме разбрал - аз не оправдавам евентуална наша победа. Напротив. А и не ни трябва вече - за това мачът беше неглиже за нас. За вас беше по-важен. Слабички сме си - за нийде не сме, въпреки, че и Литекс не ме убедиха със сила. А и политиката на "нашите" храненици Персикети, минети и сие е меко казано неадекватна...доказателство е, че и при безплатен вход се събраха около 700 човека на стадиона. Безхаберието на ръководството ни роди незаинтересованост. Интересът към Черноморец е вече незапомнено нисък и е на път да бъде тотално унищожен.. И двата отбора в събота обаче играха под възможностите си. Толкова си позволяваха. Това за напъните и предрешени мачове са ала-бализми. Последните 20-25 минути, когато натиснахме ( незнайно защо) Литекс изглеждаха зле на терена и доста пренапрегнати. Заиграха сковано и хич не си личеше спокойствие в действията им, но го отдавам, че този мач е по-важен и решаващ за вас. Всичко оправдава впечатлението ми за мач между два посредствени отбора с разликата, че вие сте се запътили към Европата, а види се ние се примирихме и ще си стоим в БГ с изтупан стадион, база и PR, на който вече никой в Бургас не се връзва...И точно, като отбор с претенции, какъвто е Литекс нормално е всички да бъдем по- взискателни - вие, като негови фенове и ние, като редови БГ фенове, които ще следим изявите на отбора в Европа. Пак казвам и съм го писал по-горе: Нямам никакви претенции към победата на Литекс и отсъждането на съдията, но в Юръпа може да интерпритират по различен начин подобна ситуация.
ПС: Хората твърдят, че топката е била зад гол линията, когато Андре се "пльосна" за да довкара топката, аз бях в неудобна позиция и не мога да коментирам. Чак след това осъзнах недоволството на публиката от близката на ситуацията страна...Мисля, че е нормално и малкото фенове на стадиона да недоволстват след, като пак на същата врата преди седмица и пак в наш ущърб страничния не зачете гол от еднометрова засада на Славия видяна чак от летище Сарафово...Нормално е да има недоволство.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.