17.04 - Левски(София) - Черно Море(Варна) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: 17.04 - Левски(София) - Черно Море(Варна) - ? : ?

Мнениеот зеления » 17 апр 2011 23:44

Според мен сами се бихме. Първо - както казах по рано - не играем срещу Барса, че да се окопаваме по този начин. Още повече, че нямаме супер играчи за контра игра. Второ: и аз се чудя какво прави Каптиев в този отбор. Лично аз го похвалих за първите 7 минути дебют на Тича, но от тогава насам и децата разбраха, че този играч няма АБСОЛЮТНО никакво място при моряците! Хиляда пъти по-добре беше да влезе или Капитанов или ако ще домакина на отбора, но не и това недоразумение. Специално за мен и участието на Ратников беше меко казано разочарование. За разлика от Срелеца, който храчи и плю по бразилците в отбора, смятам, че най-добър сред нашите бе Адемар. Също така липсата на онази "мишка" (пак според Стрелеца) Дани Георгиев + Жоро Божилов бяха фатални тази вечер. Това е. Мъчно ми е, че този слаб, изключително слаб Левски отново взе победата над нас.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 17 апр 2011 23:45

Сега остава всички да се стягат - 25-ти е почивен ден, организирайте колите, транспорта - и да се порадваме на победа насред Сливен!
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 апр 2011 23:47

Santiago Munezz написа:Сега беше времето да ни биете,но отново се уплашихте само като стъпнете на Герена.Можете да се сърдите само на вашите си футболисти,пропиляхте с лека ръка цял куп положения,допуснахте елементарен гол,нито съдиите са ви виновни този път нито никой.Но определено с тази игра няма да имате проблеми за четвъртото място с класи над двата Локомотива сте!

Мерси пич, но не заслужаваме четвъртото място. То пък и кой ли го заслужава?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 17 апр 2011 23:50

Като гледам отборите, който се борят за 4то място.... Нито един от тях няма да играе на собствен стадион в ЕКТ. Имат сили да отстранятс дузпи ТНС ли бяха ТКЗС ли? и за какво е това 4то място бленувано?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 апр 2011 23:52

Относно юношите, знам че примера ще бъде малко неуместен но днес любимия ми чуждестранен отбор Ливърпул игра почти цял мач със двама 17-18 годишни бекове (дебютанти)които бяха хвърлени директно в огъня по принуда срещу Арсенал. Ако не започнем да ги пускаме в малките и големите битки от тях никога няма да станат играчи. Или има психиката или не. Трябва малко повече смелост в налагането на тея момчета иначе ще си останат поредните вечни надежди. Не знам с какво някоя наша юноша е по-лоша от Каптиев специално, големите играчи се налагат още на 18-19 години, а на годините на Тошко трябва вече да имат поне 2-3 пълни сезона зад гърба си. Не я разбирам тая логика в България, млад перспективен играч на около 20 веднага може да му бъде намерен добър отбор зад граница, никой не търси вече изградени 23-5 годишни.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 17 апр 2011 23:54

romano13 написа:Предпочитам да се ядосвам на левашки отигравания на Илия Капитанов отколкото на Будинов и Каптиев. Любо Пенев си пусна като пич 17 годишен в 1/4 финала с Левски, а ние нашите юноши ги пазим докато не започнат да пият по кило ракия :roll:

+1, Капитанов трябва да влиза да играе вече, стана на 19 или 20, ако продължава да не се налага, ще стане като Тодор Колев, но наистина отборът има израстване със Стефан Генов. Искаше се просто да се отпуснат малко пари за един класен нападател и досега с тая играя на отбора щяхме да имаме само победи или айде майната му на тоя мач на Герена, там всеки може да загуби, но точно нападателят лиспваше за нас срещу Локо Пд и Академик Сф . Миро Манолов поне да се оправи за следващия сезон, макар и да ми се струва вече трудно с тая странна контузия, щеше уж да е готов в средата на Април, беше последната информация около него...но дано за следващия сезон да е готов и да направи преди това добра подготовка
Последна промяна от Mourinio на 17 апр 2011 23:59, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 апр 2011 23:58

Съдиите се справиха добре. Не мисля, че направиха нещо нарочно, за да ни ощетят по някакъв начин. За загубата сме си виновни изцяло ние. Този мач го гледах вчера... МанЮн - МанСити... нормално след като пропуснеш такива чисти положения да паднеш. Изключително много се изнервих, чак главата ме заболя сега... ама то такива чисти положения да направим и да ги изтървем всичките... и да пуснем смешен гол.... абе направо нямам думи :evil: Все пак съм доста доволен от това, че показахме добра игра и очаквам добри резултати занапред :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 17 апр 2011 23:59

На Миро ще му трябва половин година за да влезе в крак с отбора, така че не го бройте и не му възлагайте надажди. Мисля, че трябва да се огледяаме за някой безплатен бразилец тип "Роналдо" :lol: . А до тогава по- смело с юношите, че още караме с на Кольо старите кучета :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 18 апр 2011 00:01

зеления написа:
Santiago Munezz написа:Сега беше времето да ни биете,но отново се уплашихте само като стъпнете на Герена.Можете да се сърдите само на вашите си футболисти,пропиляхте с лека ръка цял куп положения,допуснахте елементарен гол,нито съдиите са ви виновни този път нито никой.Но определено с тази игра няма да имате проблеми за четвъртото място с класи над двата Локомотива сте!

Мерси пич, но не заслужаваме четвъртото място. То пък и кой ли го заслужава?

Защо да не го заслужавате?Днес направихте много добър мач,имате някой доста класни футболисти има потенциал в отбора ви а и тренера не е лош,психиката ви пречи най-вече в гостуванията на Левски и ЦСКА,но те вече минаха,така че ще сте четвърти,поне според мен.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 18 апр 2011 00:06

Кво става с Феномена?Не искали една АВАНТЮРА в БГ и той :lol: 8-)
Трябват нападатели и това е,крила също селекция а отзаде да не се пипа
Отбора има голям потенциал дано шефовете да дадат пари лятото..

Върни се в “Черно море”