ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0

Мнениеот blue magic » 17 апр 2011 23:24

turbogena написа:Имахме доста късмет в този мач ,но докога ще е с нас не се знае. Следващия кръг сме в Стара Загора и ако играем така мудно и безидейно нищо добро не ни чака. Мнението ми за Йовов отдавна съм го казал - когато и да се откаже ще е късно :!: В почти всеки мач в който играе ми къса нервите. Младото момче Горанов се включи добре :)
Само Левски :!:

Аз мисля, че точно късмет ни липсваше последните няколко мача - ако късметът не ни бе обърнал гръб сега щяхме да сме на полуфинал и на 6 точки от Литекс. Днес спечелихме срещу силен отбор, който доста ни затрудни, но логиката бе 3-те точки да си дойдат на Герена.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 17 апр 2011 23:25

milen.hristov написа:
storm написа:
Акога ще е момента,лятото когато няма мачове ли.Когато се вижда че хората в отбора немогат да го вдигнат защото не стават,как феновете ще го вдигнат,или май ще вдигнат калъфки-те купите са за другите

Аз ти казах и преди, кат не ти харесва си стой в сектор , В , Ц, Ж и Жв..Пък завалиите ще си стоим в Б и ще подкрепяме, както днес ,както и във всички мачове досега...
Ама есента беше щастлив а ?
Ей това е псевдо фен за което говоря..

По скоро лятото,от мачовете в групите не съм,моя критерий е Левски на Стоилов и Сираков,на Василев и Желязков преди това.Мен не ме устройва последно ии предпоследно място в ЛЕ а продължаване на пролет възможно най-напред.Не ми отговори кога е време да се стачкува лятототли.

Явно не гледаш Европейски футбол, за да видиш как хората аджеба стачкуват и своевременно подкрепят отбора с пълна сила ..
Примера е доста ясен.. Погледни само феновете на Манчестър Юнайтед как стачкуват.. С жълто-зелени шалчета в протест на собственика, но видиш ли си подкрепят отбора.. Но ти не си от тях , за теб е важно купите и отличията ,а не любовта към самия отбор...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 17 апр 2011 23:26

nikivarna написа:От 30 години гледам мачове на Левски. Чудя се кой е най-слабия треньор който е бил в Левски ,дали е Рюдигер Абрамчик или това пловдивско недоразумение. Как може да си извадиш левия бек и да пуснеш трети опорен халф ,след като нямаш човек който да ти играе бек?????
Това момче Ясенчо е уникален некъдърник. Вероятно освен за учител по физкултура за друго не става ,но и за там не е добре - ще обърка децата.
Призива ми е: Ясене ,ходи си в Пловдив и н есе занимавай с работи дето не ги разбираш.

Не така бре брат че момченцето storm ще ти каже че и ти си псвдо фен подкрепяй си ясенчо и Г. Иванов :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 17 апр 2011 23:27

blue megic Как може да си сложиш аватар на този,който провали супер отбор
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 17 апр 2011 23:27

BLUE CHAMPIONS написа:
W84me написа:Тука е пълно с анти-левскари...Някои са явни,други-скрити!

Точно!

Не, те са няколко заблудени "фенчета" .. Истинските фенове са по стадиона ...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 17 апр 2011 23:28

Според мен се видя къде е мястото на Йовов.. в другия мач Дембеле на въха Йовов зад него Младенов да се върне в състава ,може би трябва да се даде и шанс на Юлу да поиграе ,защо не и на младото момче което влезе . Видович си застава на скамейката където му е мястото и от ляво се връща Минев :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 17 апр 2011 23:28

AN71 написа:
nikivarna написа:От 30 години гледам мачове на Левски. Чудя се кой е най-слабия треньор който е бил в Левски ,дали е Рюдигер Абрамчик или това пловдивско недоразумение. Как може да си извадиш левия бек и да пуснеш трети опорен халф ,след като нямаш човек който да ти играе бек?????
Това момче Ясенчо е уникален некъдърник. Вероятно освен за учител по физкултура за друго не става ,но и за там не е добре - ще обърка децата.
Призива ми е: Ясене ,ходи си в Пловдив и н есе занимавай с работи дето не ги разбираш.

Не така бре брат че момченцето storm ще ти каже че и ти си псвдо фен подкрепяй си ясенчо и Г. Иванов :) :) :) :) :)

Батка ,ми то по-некъдърна смяна няма на света ... До сега все мълчим и чакаме ,ама явно няма се оправя нещата. Гриин не е за бек момчето ,тоя Ясен ще опропасти всеки дошъл при нас
Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 17 апр 2011 23:29

Буря ли си виелица ли си аз ли криво го казах или ти ме криво разбра ние си подкрепя ме отбора не подкрепяме някой бездарници в него които явно се самозабравят ;) и го теглят надолу с тази бездарна и безидейна игра ама явно не зная вече на какъв език д ти говоря :(

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 17 апр 2011 23:31

vladitol написа:blue megic Как може да си сложиш аватар на този,който провали супер отбор

Много странен въпрос? Нима трябва да обяснявам кой е Гонзо?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 17 апр 2011 23:31

vladitol написа:blue megic Как може да си сложиш аватар на този,който провали супер отбор

и в същото време легенда на Левски.. :shock: Гонзо може да не става за ръководител ,но трябва да сме по-толерантни към него .
Последна промяна от Blue Mind на 17 апр 2011 23:31, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”