Наско:Който вкара отбор в ШЛ,нека ми се обади

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Наско:Който вкара отбор в ШЛ,нека ми се обади

Мнениеот delqnski47 » 17 апр 2011 20:53

plamen_ol написа:
Артилериста написа:Аз пък ще допълня.Когато за 63 години направите 31 титли,а не за 97-26,когато биете отбори като Байерн Мюнхен,Барселона,Ливърпул,Нотингам и т.н., и като от вашият отбор излязат играчи,които после стават номер 1 в Европа и Света,тогава вече може да ми цъкнете по телефона :lol:

Когато наща партия дойде на власт и ние ще взимаме по 2 титли за година :lol: Е тогава може да ти званна :lol:

Тоя номер с партията нали знаеш,че не минава... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 апр 2011 21:41

delqnski47 написа:
plamen_ol написа:
Артилериста написа:Аз пък ще допълня.Когато за 63 години направите 31 титли,а не за 97-26,когато биете отбори като Байерн Мюнхен,Барселона,Ливърпул,Нотингам и т.н., и като от вашият отбор излязат играчи,които после стават номер 1 в Европа и Света,тогава вече може да ми цъкнете по телефона :lol:

Когато наща партия дойде на власт и ние ще взимаме по 2 титли за година :lol: Е тогава може да ти званна :lol:

Тоя номер с партията нали знаеш,че не минава... :lol:

Май не си обърнал внимание на емблемата на цска. Я кажи последните 20 години колко титли имате и кои отбори сте били и после обяснявай, че партията няма нищо общо.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 17 апр 2011 21:57

Друго си е да биеш с триста мъки седмия в най-уговореното тогава първенатво, да влезнеш девствен в групите и хоп 1-17, на българския футбол честито :lol:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 апр 2011 22:11

iori написа:Друго си е да биеш с триста мъки седмия в най-уговореното тогава първенатво, да влезнеш девствен в групите и хоп 1-17, на българския футбол честито :lol:

Ама играеш с най-добрите отбори в европа с които вие няма да играете близките 10 години.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 17 апр 2011 22:14

Играеш- сигурен ли си че това е думата?
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 17 апр 2011 22:25

vvessel написа:
iori написа:Друго си е да биеш с триста мъки седмия в най-уговореното тогава първенатво, да влезнеш девствен в групите и хоп 1-17, на българския футбол честито :lol:

Ама играеш с най-добрите отбори в европа с които вие няма да играете близките 10 години.

Играхте,..ама на табла ! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 апр 2011 22:25

iori написа:Играеш- сигурен ли си че това е думата?

Доколкото ти позволява противника. А противника беше Барселона, Челси и Вердер. Кой не е падал от тях? Който не е играл срещу тях. А Барселона си вкара по 5 гола през мач, така че ненормално не виждам. Единственото ненормално е фенове на цска да пишат за Шампионска Лига, при положение че нито са я помирисали, нито скоро ще я помиришат

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 17 апр 2011 22:40

vvessel написа:

Доколкото ти позволява противника. А противника беше Барселона, Челси и Вердер. Кой не е падал от тях? Който не е играл срещу тях. А Барселона си вкара по 5 гола през мач, така че ненормално не виждам. Единственото ненормално е фенове на цска да пишат за Шампионска Лига, при положение че нито са я помирисали, нито скоро ще я помиришат

:lol: Ми то Барса вкарвали по 5 гола на мач ми дай да сме горди, че не са ни вкарали 6 :lol: а феновете на ЦСКА са виждали 2 полуфинала във същия турнир нещо което вие няма да направите никога.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 апр 2011 22:45

lisynger написа:
vvessel написа:

:lol: Ми то Барса вкарвали по 5 гола на мач ми дай да сме горди, че не са ни вкарали 6 :lol: а феновете на ЦСКА са виждали 2 полуфинала във същия турнир нещо което вие няма да направите никога.

Турнира изобщо не е същия. Или си малък или се правиш че не разбираш. А що се отнася до Барселона, Левски са им вкарвали 5 гола. Ако не вярваш -провери.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 17 апр 2011 22:57

vvessel написа:
lisynger написа:
vvessel написа:Доколкото ти позволява противника. А противника беше Барселона, Челси и Вердер. Кой не е падал от тях? Който не е играл срещу тях. А Барселона си вкара по 5 гола през мач, така че ненормално не виждам. Единственото ненормално е фенове на цска да пишат за Шампионска Лига, при положение че нито са я помирисали, нито скоро ще я помиришат

Турнира изобщо не е същия. Или си малък или се правиш че не разбираш. А що се отнася до Барселона, Левски са им вкарвали 5 гола. Ако не вярваш -провери.

Аз къде съм казал, че Левски не са вкарали 5 гола на Барселона и да турнира не е бил толкова комерсиализиран както днес
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Левски”