Купа на България 1/4 финал: Черноморец Бс - Славия Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Купа на България: Черноморец Бс - Славия Сф

Мнениеот pesho_1913 » 08 апр 2011 12:48

kartago написа:Много прочетох, искам и аз да си кажа мнението! Бях на мача, нищо, че съм бургазлия, бях обещал на един приятел, че ще гледаме от агитката на "Славия"! След малко за мача! Първо, искам да кажа, че съм възхитен от агитката на "Славия", имаше едно момче отпред което "водеше" цялата агитка през цялото време! Един, двама малоумници се опитаха да провокират малкото фенове на "Черноморец", моментално беше спряна такава провокация! Губиха в резултата, но си пуснаха фойерверките ( преди това, бяха предупредени, НИКАКВО хвърляне към терена!!!!) Не знам, кой се смее, че "Славия" нямали фенове, аз лично тази вечер се убедих, че имат фенове, и то много верни! За самият мач! Пак казвам, няма такива фенове, почти 50% в самото начало не успяха да видят дузпата ( опъваха се флагове, знамена), но после почти 80% от агитката беше на мнение, че освен дузпа има и спестен червен картон! Това точно феновете на "Славия" го казаха! Сега с добавка и гола от засада накрая, става малко в повече! Но, аз това което видях, съдията никой не подкрепяше! Свирише си, като нормален български съдия! Просто толкова си могат! Не можах да видя засадата при изравнителния гол за 3:3, но искам да видя повторенията дали нямаше опасна игра?! Но, казвам честно, нямаше съдийска намеса! Страничния, ами толкова си може, и явно не е за нашите терени! В 91-та минута да проспиш засада "захласнат" от хубавия гол ( а той наистина се получи великолепен!), та става така, че червен картон в първата минута, и гол от засада ( може и с нарушение) в 91-а, малко идва в много! Да, разбирам и феновете на "Славия", че колко пъти са били рязани, но дано друг път това да избие срещу "Левски" и "ЦСКА" , а не срещу отбор, който може би и повече е рязан! Но, пак казвам, бях на мача! Няма уговорки, няма НАРОЧНИ грешки, просто толкова си ни могат съдиите! Мога да кажа само едно! ОГРОМНО БРАВО и на двата отбора! Чакам от вас, съфорумниците, да ми кажете кога последно е имало такъв трилър! 4:4! Повеждане, изравняване, продължения, дузпи?! Уникален мач! Едно голямо честито на участниците в този мач! Дано "Славия" има добър жребии ( мразя и треньора им, и президента им) но пък обичам феновете им! Това е само игра! Тази вечер, така се получи! Респект и на бургазлии, на моите съграждани, които с ръкопляскане изпратиха и двата отбора! Каквото и да говорим, получи се спектакъл!...

Най-накрая едно свястно мнение. Респект! :)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 08 апр 2011 13:42

Някъде повторение на мача има ли :?: :?: :?:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 апр 2011 13:47

MagicMoments написа:Някъде повторение на мача има ли :?: :?: :?:

Днес от 16.00 по Ринг. Ще бъде яко ако някой го запише.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 апр 2011 01:28

Честита победа на всички слависти и браво на всички, които бяхме в Бургас :) Ей, честно ви казвам този мач ще го помня до края на живота си, просто нещо неописиумо, инфарктно и толкова емоционално, че след дузпите всичките бяхме изстискани като лимони, но много,много щастливи :) Тази среща вчера не беше за хора със слаби сърца. Получи се уникален мач за БГ стандартите, аз лично не си спомням такъв драматичен двубой, истината е, че и двете защити бяха доста зле, затова и имаше толкова голове ;) Ники Божов и Марто Кушев - богове, нямам какво да кажа друго за тях :)
Искам веднага да се обърна към феновете на Черноморец - пичове, има засада при гола на Божов, никакъв спор за това и на мен ми е леко неприятно, че стана така, срещу други отбори бих злобял че така им се пада, но специално Черноморец си е патил немалко от съдиите, също като Славия ... Сигурно се чувствате адски гадно и ви разбирам, само че аз не мисля, че е било нарочно това, просто вижте на повторението къде е страничния и как се пласирал. Допусна се човешка неволна грешка, която се оказа в наша полза, а и ситуацията стана адски бързо и съвсем не е толкова лесна за отсъждане, колкото ви изглежда на забавения каданс, защото съдията решава за секунда, а не гледа повторения ;) Разграничавам се категорично от простотиите на Венци и Кокала, които казаха снощи и днес :!:
Да добавя обаче и за някои злобни хорица, бълващи омраза към нас, че сме хванали съдиите - айде обяснете, юнаци мои ненагледни, ако бяхме хванали съдията, дали щяхме да чакаме до 93-та минута да изравним и дали щеше да победим с дузпи ? Ама нали трябва да се заяждате и да провокирате, що да помислите трезво :roll: И внимавайте, че от много злоба се хващат язви и други по-лоши неща, просто за ваше сведение го казвам ;)
Поздрави на феновете на Черноморец , желая им успех и на Овча Купел за първенството сигурно пак ще направим голово шоу, а ние имаме уникален шанс да вземем Купата и да играем в Европа този сезон, трябва да се възползваме от него 8-) САМО СЛАВИЯ :!:
Изображение

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 09 апр 2011 03:19

Viktor4o_Rs написа:Честно ви казвам този мач ще го помня до края на живота си, просто нещо неописиумо, инфарктно и толкова емоционално...

Нямам какво да добавя, адреналинът беше вдигнат до небето...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 апр 2011 15:48

Толкова много думи ми идват, които всъщност не биха изразили дори и в минимална степен това, което ни се случи в Бургас. Затова ще се огранича с думите - една магична нощ, една неповторима и незапомнена драма облечена в емоция, която никой не може да ни отнеме. Честито на всички слависти! Единственото, което никога не бих си простил е, ако не бях присъствал на този мач! Пожелавам си да имаме повече подобни емоции, в още по-решаващи етапи на турнира и с отборите, които наричат себе си грандове.

П.С. Благодаря на kartago, който беше при нас в сектора за гости, както за хубавите думи в темата, така и за страхотната празнична нощ след мача и гостоприемството му, когато някои хора празнувахме до сутринта и искарахме велико!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nikivasilevusa
Контакти:

Мнениеот nikivasilevusa » 17 апр 2011 21:15

Тоя мач бе много претъпкан с голове с дузпи с хеттрикове такаче ако си стар човек не го гледай!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 апр 2011 19:49

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n4KH0RfLrfw&feature=related[/youtube]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Славия”