Наско:Който вкара отбор в ШЛ,нека ми се обади
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Наско:Който вкара отбор в ШЛ,нека ми се обади
Насе,сори,нямам ти телефона...

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Ще го видим Гришата какво ще направи.
- Артилериста
- Контакти:
Аз пък ще допълня.Когато за 63 години направите 31 титли,а не за 97-26,когато биете отбори като Байерн Мюнхен,Барселона,Ливърпул,Нотингам и т.н., и като от вашият отбор излязат играчи,които после стават номер 1 в Европа и Света,тогава вече може да ми цъкнете по телефона 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- Torino FC 1906
- Контакти:
suni написа:Наско го направи, но след това се извини и ние му простихме...![]()
Той и Батков така,..вече няколко пъти,ама вие си му прощавайте !
Оф, поредния комплексиран МОЗЪК в червено се пръкна от някъде .
Простака си е простак ....
ЛЕВСКИ е един от двата отбора в Евопейските турнири изобщо. който е вкарал и победил Барселона с 5гола!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
НИЕ бяхме на стадиона, докато вие пукахте от ван, а какви отбори само:
Барса на Роналдиньо и Ето'О ЕШ
Челси на Лампатр, Тери и Дрогба - Ш на ПШ
Вердер - Ш на Г
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Наско си е НАСКО! , Вие кои сте?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
НИЕ бяхме на стадиона, докато вие пукахте от ван, а какви отбори само:
Барса на Роналдиньо и Ето'О ЕШ
Челси на Лампатр, Тери и Дрогба - Ш на ПШ
Вердер - Ш на Г
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Наско си е НАСКО! , Вие кои сте?
Защо ме триете,бе,мод.Да не би артилериста да е играл срещу Нотингам или Милко Балев да е въскръснал?....И защо да му се обаждам на него?.....а той не е изтрит...и кой по-точно ме трие?
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
- delqnski47
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:suni написа:Наско го направи, но след това се извини и ние му простихме...![]()
Той и Батков така,..вече няколко пъти,ама вие си му прощавайте !
Ами приятелю suni, има грешка, има и прошка. Преди няколко месеца вие също бяхте готови да линчувате пернишките мутри, сега сте готови да им лижете г**а. Второ, не знам какво общо има г-н Батков с темата.Трето, ако нямаш какво да правиш, не го прави в нашия форум.
![]()
П.П. Как е "форум" на езика кечуа (нали suni не било на арабиш инглиш, ами значело нещо на този език), а дървен философе?!
''Пернишките мутри'' щяха да ги линчуват едно 100-200 човека от Сектора btw,а не ''ние'' както казваш!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
goalkeeper написа:delqnski47 написа:Сър Алекс:''Ало,Насе!Какво правиш''
'Ша 'ода на Сафари у Африка.
Вери гуд,Насе!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Артилериста написа:Аз пък ще допълня.Когато за 63 години направите 31 титли,а не за 97-26,когато биете отбори като Байерн Мюнхен,Барселона,Ливърпул,Нотингам и т.н., и като от вашият отбор излязат играчи,които после стават номер 1 в Европа и Света,тогава вече може да ми цъкнете по телефона
Когато наща партия дойде на власт и ние ще взимаме по 2 титли за година