Наско:Който вкара отбор в ШЛ,нека ми се обади

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Наско:Който вкара отбор в ШЛ,нека ми се обади

Мнениеот george_speed75 » 17 апр 2011 16:30

Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков е горд от успехите си като ръководител на "сините". В момента той стои без работа, но и няма голямо желание да се завърне на "Герена", поне докато Тодор Батков е там. "Мога смело да кажа, че през последните 30 години няма човек, който да е направил повече от мен за Левски. Който отстрани италиански тим и се класира за Шампионската лига, да ми се обади", коментира Сираков.

Той беше изгонен от клуба през пролетта на 2008 година заедно със Станимир Стоилов. “Не смятам, че Батков ще се обади, за да ме покани отново в Левски. Сигурно не бих и приел. Скоро ставам на 49 години и нямам същия ентусиазъм. Не само Батков, но и всеки друг много трудно ще ме убеди да се върна във футбола", даде да се разбере Наско.

Той поясни, че не се меси в работата на настоящия спортен директор на "сините" Георги Иванов. “Няма противоборство между мен и Гонзо. Той израстна пред очите ми. Мога да коментирам само работата му. Аз добре знам на какво е подложен той. Бил съм в същото положение. Ясен Петров трябва да бъде оставен да работи на спокойствие. Той е подложен на напрежение заради постоянните спекулации за негови заместници. Оценките за работата му трябва да се правят след края на сезона”, продължи Сираков, който за последно беше директор на националния отбор.

Макар Левски да не впечатлява този сезон и да е на 11 точки зад лидера Литекс, Наско е оптимист, че отборът може да се пребори за първото място. “За мен тимът все още има шансовете за титлата. Битката не е свършила. Литекс има къде да загуби точки. През тази пролет “оранжевите” показаха, че правят големи грешки. Това се видя в мачовете със “сините” за Купата и с ЦСКА за първенството. Левски трябва да обърне внимание на работата с играчите. Сержиньо Грийн и Дъстли Мюлдер през есента правеха разликата в мачовете. Девет месеца по-късно те са променени, побългарихме ги”, смята още бившият национал

...и на мен да се обади :mrgreen:

спортал
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
suni

Re: Наско:Който вкара отбор в ШЛ,нека ми се обади

Мнениеот suni » 17 апр 2011 16:45

ха-ха-ха,..смешно ! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 апр 2011 16:54

Сър Алекс:''Ало,Насе!Какво правиш'' :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 17 апр 2011 16:59

delqnski47 написа:Сър Алекс:''Ало,Насе!Какво правиш'' :lol:

'Ша 'ода на Сафари у Африка.
:lol:
Изображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 17 апр 2011 17:04

suni написа:ха-ха-ха,..смешно ! :lol:

За нас е смешно,за вас (комунистите първенци) е трагично
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 17 апр 2011 17:08

единствения отбор има шанса за ШЛ е Литекс и силно се надявам да успеят :)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 17 апр 2011 17:10

vladitol написа:

На вас ви е смешно,защото ви показа задните си части ? ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 апр 2011 17:16

suni написа:
vladitol написа:

На вас ви е смешно,защото ви показа задните си части ? ;)

Да, човешко е да се греши, Наско го направи, но след това се извини и ние му простихме, защото дори само четворката дето ви вкара без вазелин преди години за 7:1 стигаше, за да го извини! :lol:
П.П. Колега suni, за разлика от вас ние сме толерантни: След загуба не режем гредите на стадиона, където играе нашия отбор и не гоним нашите футболисти като животни по терена (случая в Мездра), така че те да се крият в тоалетните и в съблекалнята на домакинския отбор. :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 17 апр 2011 17:25

Наско го направи, но след това се извини и ние му простихме...
Той и Батков така,..вече няколко пъти,ама вие си му прощавайте ! :oops:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 апр 2011 17:42

suni написа:
Наско го направи, но след това се извини и ние му простихме...
Той и Батков така,..вече няколко пъти,ама вие си му прощавайте ! :oops:

Ами приятелю suni, има грешка, има и прошка. Преди няколко месеца вие също бяхте готови да линчувате пернишките мутри, сега сте готови да им лижете г**а. Второ, не знам какво общо има г-н Батков с темата. :o Трето, ако нямаш какво да правиш, не го прави в нашия форум. ;)
П.П. Как е "форум" на езика кечуа (нали suni не било на арабиш инглиш, ами значело нещо на този език), а дървен философе?! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”