Той беше изгонен от клуба през пролетта на 2008 година заедно със Станимир Стоилов. “Не смятам, че Батков ще се обади, за да ме покани отново в Левски. Сигурно не бих и приел. Скоро ставам на 49 години и нямам същия ентусиазъм. Не само Батков, но и всеки друг много трудно ще ме убеди да се върна във футбола", даде да се разбере Наско.
Той поясни, че не се меси в работата на настоящия спортен директор на "сините" Георги Иванов. “Няма противоборство между мен и Гонзо. Той израстна пред очите ми. Мога да коментирам само работата му. Аз добре знам на какво е подложен той. Бил съм в същото положение. Ясен Петров трябва да бъде оставен да работи на спокойствие. Той е подложен на напрежение заради постоянните спекулации за негови заместници. Оценките за работата му трябва да се правят след края на сезона”, продължи Сираков, който за последно беше директор на националния отбор.
Макар Левски да не впечатлява този сезон и да е на 11 точки зад лидера Литекс, Наско е оптимист, че отборът може да се пребори за първото място. “За мен тимът все още има шансовете за титлата. Битката не е свършила. Литекс има къде да загуби точки. През тази пролет “оранжевите” показаха, че правят големи грешки. Това се видя в мачовете със “сините” за Купата и с ЦСКА за първенството. Левски трябва да обърне внимание на работата с играчите. Сержиньо Грийн и Дъстли Мюлдер през есента правеха разликата в мачовете. Девет месеца по-късно те са променени, побългарихме ги”, смята още бившият национал
...и на мен да се обади

спортал