Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...
Момчета, първо се научете да пишете на български, пък тогава влизайте във форума на ГОНГ!
Последна промяна от KellyB на 03 май 2009 21:46, променено общо 1 път.
Re: А без Гонзо накъде?
al_ex1 написа:
Защото пак вие ще си го изберете,нали БФС е ваше!
АХАХАхХХАХАХАх, абе наистина ли го мислиш това- че чуждите съдии идват да бутат Левски пак

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- santiliana
Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...
Няма по-слаб отбор на Левски от тази година.Болно и тъжно ми е да го призная, но е самата истина.И за каква шампионска титла сме се засилили?! Та наште не могат топката да спрат, нито пас да си дадат.Такива карикатури са всичките,че всяка седмица могат да участват в някое комедийно шоу.Просто ужас.ТОВА НЕ Е ЛЕВСКИ, БАТКОВ ПРОДАЙ ОТБОРА И СЕ МАХАЙТЕ С КОКАЛА!
-
- Контакти:
Re: Защитата е отачайващо зле преди голямото дерби!
pivcoto написа:al_ex1 написа:Много добре си играе момчето!![]()
![]()
Твойта ирония край няма

Боримечката написа:Недей ве пич,на фона на тази игра не отива.
Пак казвам не се заяждам,ама не съм свикнал да се пресмивам на чуждото нещастие
Ми не се пресмивай бе пич

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Боримечката
- Контакти:
UltraBlue написа:Parmalat написа::oops: Незнам Левски просто много са си зле, а това ни е вицешампиона еденайсед баби от старческият дом да вземем по добре ще играят.
Левски в момента е само Петков и Гонзо и Жо другите са някви гелосани мадами.Мн мн жалак Левски едвам би локо мездра,днес едвам сливен-както е казал народа в една простовата българска поговорка."Един път кратунка Два пъти кратунка Трети път се Чупи кратунката"Очаквам изразителна победа на Цска срещу Левски не защото цска играе много силно,а защото Левски играе отчайващо слабо![]()
Трябва ви нов собственик Батков вече нестава
Поне си играе мачовете с тези отбори, не като други отбори .... На есен да не да ти приседнат тея 10 или там колкото са поредни победи
Последно колко са

Според мен двамата мароканци трябва да играят двойка централни в тоя мач,ако са здрави.Всяко друго решение ще е пагубно...трагикомична защита.
- sedem_!_dva
Не само защитата е отчайваща... няма дух и настроение в отбора, няма желание, ако не се направят незабавни промени може да загубим дербито, но като знам как и ЦСКА нищо не играе се успокоявам малко. 

NON MOLLARE MAI
Боримечката написа:Последно колко са
7 харесва ли ти

- Боримечката
- Контакти:
Ми не се пресмивай бе пичНа есен може да се обърнат нещата
Късно е чадо...
Последна промяна от Боримечката на 03 май 2009 21:50, променено общо 1 път.