Уест Бромич - Челси 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

termexxx
Контакти:

Re: Уест Бромич - Челси 1:3 (FT)

Мнениеот termexxx » 17 апр 2011 11:16

Според мен Анелка и Малуда са големите грешници..играят безобразно !!! А и наистина Анчелоти направи някои грешки..Дано да вземем 3-4 нови попълнения(1,2ма нападатели..1 халф и 1 защитник) ;)

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 17 апр 2011 15:00

Хубава победа, ама пирова! Дето се вика, Анчелоти намери правилната схема 4-3-3, ама след дъжд - качулка. Дрогба изигра много силен мач, вдъхнови отбора. Според мен настроения, че Челси няма да завърши в топ 3 или топ 4 са неоснователни. По-интересното е това, което се случи с Ман Юнайтед. Готвеха се за требъл, а вчера изтърваха едната диня. Челси има около 5% шанс да спечели титлата, но пък може да спъне Юнайтед на Олд Трафорд и онзи Воайора малко да се усмихне, и слънцето да изгрее над Емирейтс.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 17 апр 2011 15:11

Keyser Soze написа:Хубава победа, ама пирова! Дето се вика, Анчелоти намери правилната схема 4-3-3, ама след дъжд - качулка. Дрогба изигра много силен мач, вдъхнови отбора. Според мен настроения, че Челси няма да завърши в топ 3 или топ 4 са неоснователни. По-интересното е това, което се случи с Ман Юнайтед. Готвеха се за требъл, а вчера изтърваха едната диня. Челси има около 5% шанс да спечели титлата, но пък може да спъне Юнайтед на Олд Трафорд и онзи Воайора малко да се усмихне, и слънцето да изгрее над Емирейтс.

Евала, много точно мнение.

Потребителски аватар
STAMFORD
Контакти:

Мнениеот STAMFORD » 17 апр 2011 22:42

c0mba написа:Големи пишлигари се извъдихте , вижте си мненията преди мача , всички плюете, като обърнахме мача за 20 минути направо си забравихте памперсите, после почвате да ми иронизирате Анчелоти , Помощникът му, Сколари , или Раниери , най - малкото тези хора са заслужили във футбола , а пък вие група фенчета седите и ги псувате , мога да ви кажа , че е най-важното да уважаваш себе си , после другите и най-накрая любимия отбор.! ;) :!:

Моите мнения си ги знам,а и ти ако си беше направил труда да ги прочетеш,щеше да разбереш,че никакъв резултат(дори и положетелен)в оставащите мачове на Челси,няма да ми промени отрицателното мнение за Анчелоти и помощника му ;) Аман от моралисти.Все пак форума е за забавление и за изказване на мнения и емоции,а това че на някой не харесва мненията на отделни хора...проблема си е негов.И аз не съм съгласен с всички мнения,но какво от това :!: И още нещо:Предпочитам да ме изкарват пишлигар,отколкото мазохист ;)
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес

milka

Мнениеот milka » 18 апр 2011 22:51

Изображение

Върни се в “Челси”