Черноморец Бургас - Литекс - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Черноморец Бургас - Литекс - 0:1 FT
oтменен редовен гол на Черноморец-пак аванти.Според мен трябва или Батков да извади ЛЕВСКИ от първенството и то ДА НЕ ЗАВЪРШИ, или ние "сините" фенове, ще вземем нещата в свои ръце...не съм оптимист че след 3 кръга, футболистите и малобройните фенове на Литекс ще си тръгнат живи и здрави от София....не съм оптимист!-просто съветвам момчетата от Ловеч да не идват на ГЕРЕНА-не рискувайте живота и здравето си момчета 

- 1Neutralen
- Контакти:
mrazq_4ervenoto написа:oтменен редовен гол на Черноморец-пак аванти.Според мен трябва или Батков да извади ЛЕВСКИ от първенството и то ДА НЕ ЗАВЪРШИ, или ние "сините" фенове, ще вземем нещата в свои ръце...не съм оптимист че след 3 кръга, футболистите и малобройните фенове на Литекс ще си тръгнат живи и здрави от София....не съм оптимист!-просто съветвам момчетата от Ловеч да не идват на ГЕРЕНА-не рискувайте живота и здравето си момчета
Виж горния пост и не се прави на ударен!
mrazq_4ervenoto написа:oтменен редовен гол на Черноморец-пак аванти.Според мен трябва или Батков да извади ЛЕВСКИ от първенството и то ДА НЕ ЗАВЪРШИ, или ние "сините" фенове, ще вземем нещата в свои ръце...не съм оптимист че след 3 кръга, футболистите и малобройните фенове на Литекс ще си тръгнат живи и здрави от София....не съм оптимист!-просто съветвам момчетата от Ловеч да не идват на ГЕРЕНА-не рискувайте живота и здравето си момчета
Мога да ходя на герена и да правя каквото си искам и никой, нищо не може да ми каже ! Да не говорим, че там и без публика ви отупаха, като брашнян чувал. Нещо против ?
- paceto
- Контакти:
Черноморц-Бургас с поредна загуба на "Лазур"

Черноморец-Бургас отстъпи с 0:1 на стадион "Лазур" в Бургас, в мач от 22-ят кръг на А група.
Двубоят, който вчера бе прекратен в 15-ата минута, започва от начало. Още в първото си опасно положение пред вратата на "акулите" Литекс успя да открие резултата. Георги Миланов проби от дясно центрира към Христо Янев на точката на дузпата и за Янев не бе проблем да прати топката в мрежата на Стоян Колев.
В 30-ата минута гостите от Ловеч бяха много близо до втори гол. Том центрира по фланга, но Георги Миланов от непосредствена близост не можа да откри.
През втората част Черноморец-Бургас се хвърли в предни позиции, опитвайки се да наваксат изоставането си в резултата.
В 65-ата минута Георги Андонов направи хубав рейд от ляво центрира в наказателното поле, но Муса Койта не успя да засече топката на опразнената врата.
В 68-ата минута Георги Андонов центрира прекрасно от корнер, Георги Терзиев стреля с глава, топката летеше към долния ляв ъгъл на Виничиус и щеше да влезе в мрежата, но Рикардо Андре направи уникална глупост и след като бе в откровена засада до-вкара с глава в мрежата и попадението не бе зачетено.
След тази загуба Черноморец-Бургас запазва 9-ото място в А група.
http://sport.burgas24.bg/247472.html
Хората от Бургас също си го признават това, но други които даже и мача не са гледали още повече самата ситуация са седнали да коментират

Черноморец-Бургас отстъпи с 0:1 на стадион "Лазур" в Бургас, в мач от 22-ят кръг на А група.
Двубоят, който вчера бе прекратен в 15-ата минута, започва от начало. Още в първото си опасно положение пред вратата на "акулите" Литекс успя да открие резултата. Георги Миланов проби от дясно центрира към Христо Янев на точката на дузпата и за Янев не бе проблем да прати топката в мрежата на Стоян Колев.
В 30-ата минута гостите от Ловеч бяха много близо до втори гол. Том центрира по фланга, но Георги Миланов от непосредствена близост не можа да откри.
През втората част Черноморец-Бургас се хвърли в предни позиции, опитвайки се да наваксат изоставането си в резултата.
В 65-ата минута Георги Андонов направи хубав рейд от ляво центрира в наказателното поле, но Муса Койта не успя да засече топката на опразнената врата.
В 68-ата минута Георги Андонов центрира прекрасно от корнер, Георги Терзиев стреля с глава, топката летеше към долния ляв ъгъл на Виничиус и щеше да влезе в мрежата, но Рикардо Андре направи уникална глупост и след като бе в откровена засада до-вкара с глава в мрежата и попадението не бе зачетено.
След тази загуба Черноморец-Бургас запазва 9-ото място в А група.
http://sport.burgas24.bg/247472.html
Хората от Бургас също си го признават това, но други които даже и мача не са гледали още повече самата ситуация са седнали да коментират

Честита победа на Литекс при нашия гол имаше засадо заради "умния" Андре.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
На влизаща във вратата топка незнайно защо Андре реши да забие нож на умряло куче и с плонж довкара влизащата вече във вратата топка. Преди Андре да довкара топката Терзиев и публиката вече се радвахме на гола. Нямаше друга такава глупост на света. Засадата си е факт - зачетена заради "намесата" на Андре.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
ntodorov написа:На влизаща във вратата топка незнайно защо Андре реши да забие нож на умряло куче и с плонж довкара влизащата вече във вратата топка. Преди Андре да довкара топката Терзиев и публиката вече се радвахме на гола. Нямаше друга такава глупост на света. Засадата си е факт - зачетена заради "намесата" на Андре.
след като топката ОЧЕВАДНО влиза във вратата, съдията спокойно можеше да не отменя гола.
mrazq_4ervenoto написа:ntodorov написа:На влизаща във вратата топка незнайно защо Андре реши да забие нож на умряло куче и с плонж довкара влизащата вече във вратата топка. Преди Андре да довкара топката Терзиев и публиката вече се радвахме на гола. Нямаше друга такава глупост на света. Засадата си е факт - зачетена заради "намесата" на Андре.
след като топката ОЧЕВАДНО влиза във вратата, съдията спокойно можеше да не отменя гола.
Вземи пренапиши правилника !
mrazq_4ervenoto написа:ntodorov написа:На влизаща във вратата топка незнайно защо Андре реши да забие нож на умряло куче и с плонж довкара влизащата вече във вратата топка. Преди Андре да довкара топката Терзиев и публиката вече се радвахме на гола. Нямаше друга такава глупост на света. Засадата си е факт - зачетена заради "намесата" на Андре.
Прав си. Всичко е въпрос на интерпретация и усещане. Почти никога или много рядко съм виждал в БГ да се уважи пасивната засада. Съдиите ни не могат да поемат отговорност. Все пак никой не може да кори съдията за решението му. Друг е въпросът ако този отбор не беше Черноморец, а някой "призван" БГ отбор какво щеше да бъде решението му.
http://www.btv.bg/sport/bulgarian-footb ... _opit.html
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Долно уйно
- Контакти:
ntodorov написа:Почти никога или много рядко съм виждал в БГ да се уважи пасивната засада.
Интересно ми е да чуя правилото за пасивна засада и в тази ситуация съществува ли такава?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan