Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dark_knight
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Мнениеот dark_knight » 17 апр 2011 10:54

iori написа:Начетох ви се на глупостите- Бербатов е виновен, не Фъргюсън е виновен. Булшит, просто поредния слаб мач на колебливата халфова линия и най вече Карик. Стига трагедии, вчера някой преброили колко пъти Нани стреля към вратата или колко паса размениха халфовете, колко пъти взеха първа топка. Голяма работа че Бербатов е пропуснал да вкара, а при гола на Сити-първо Ван Дер Сар(всички занем колко добър вратар е) после Карик. Не правете трагедии. 8-)

Пуууу, едно свестно мнение. В България всички рабират от футбол, ама май никой не разбира. Бербатов играе от 3 години в Ман Юнайтед и го плюят. Бахти олигофрените. По-големи разбирачи от САФ ли сме, кво?!!

termexxx
Контакти:

Мнениеот termexxx » 17 апр 2011 11:19

С този състав на Юнайтед,щеше да е срамота да вземат требъл ;)

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 17 апр 2011 11:48

termexxx написа:С този състав на Юнайтед,щеше да е срамота да вземат требъл ;)

Какъв требъл бълнувате всичките ? Те кога спечелиха дубъл , че да са изпуснали требъла ? Те сигурна титла нямат 1 пък ... камо ли 3 ...

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 17 апр 2011 13:33

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RiB9Ug37X_8&feature=related[/youtube]

Поздрав за истинските фенове, догодина отново има F.A. CUP :twisted:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 17 апр 2011 13:49

Време е Бербатов да напусне,това което извърши е престъпление.....да ходи в Италия,там обичат мързеливи футболистчета,ще се впише идеално в картинката!

Потребителски аватар
batмanlive

Мнениеот batмanlive » 17 апр 2011 14:09

съжалявам само за едно,че бихме само с 0-1,очаквах доста по-убедителна победа,но юнайтед надскочиха себе си и се представиха изненадващо добре,като най-добър за тях отново беше бербатов ,той наистина блестеше над всички !
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 17 апр 2011 14:39

Продължавам да твърдя,че класата на Бербатов е по-висока от класата на отбора му.Да,ако беше вкарал първото положение,мача щеше да вземе друга насока..е ми не вкара,да го убием ли сега.Вината за пропуска е преди всичко в... :shock: мениджъра.Напълно разбираемо е за всички,защо САФ пуска Фернандес И Рууни.Те са млади,сиреч бъдещето на този клуб, но трябваше Митко да пропусне за да се заговори за това и за бъдещето му в отбора..Зная,че парите не са всичко за него и ще е по-добре да напусне и да иде там,където ще играе редовно и ще се наслаждава(надявам се и ние с него) на играта.Незная защо си мисля,че Нани,Евра,Парк го мразят и за това и не комбинират с него и това не е от вчера,а от как е в отбора..Много от вас ще започнат да ме опровергават,но аз си знам,че като заговоря с някой чужденец за футбол,като кажа Бербатов и вече се разбираме,а ако му кажа никнейма на някой от този форум, ще ме гледа като малоумен..лек ден
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 17 апр 2011 14:54

B__A__N__DA__TA написа:Продължавам да твърдя,че класата на Бербатов е по-висока от класата на отбора му.Да,ако беше вкарал първото положение,мача щеше да вземе друга насока..е ми не вкара,да го убием ли сега.Вината за пропуска е преди всичко в... :shock: мениджъра.Напълно разбираемо е за всички,защо САФ пуска Фернандес И Рууни.Те са млади,сиреч бъдещето на този клуб, но трябваше Митко да пропусне за да се заговори за това и за бъдещето му в отбора..Зная,че парите не са всичко за него и ще е по-добре да напусне и да иде там,където ще играе редовно и ще се наслаждава(надявам се и ние с него) на играта.Незная защо си мисля,че Нани,Евра,Парк го мразят и за това и не комбинират с него и това не е от вчера,а от как е в отбора..Много от вас ще започнат да ме опровергават,но аз си знам,че като заговоря с някой чужденец за футбол,като кажа Бербатов и вече се разбираме,а ако му кажа никнейма на някой от този форум, ще ме гледа като малоумен..лек ден

+1
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 17 апр 2011 15:51

termexxx написа:С този състав на Юнайтед,щеше да е срамота да вземат требъл ;)

За какъв Требъл говориш???? :D:D:D То не се знае 2 титли ще вземат ли той ТРИ :Д:Д
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 апр 2011 15:59

Слаб Бербатов слаб Карик .. ДА ПРОПУСНЕ БЕРБАТОВ ОТ 2 МЕТРА :@
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”