Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков иска пари от букмейкъри
Занего сичко е кинтииииииии
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
- Боримечката
- Контакти:
Re: А без Гонзо накъде?
rembrant написа:Боримечката написа:david_villa написа:Един отбор се състои от 11 души, а за да има успех - трябва всички да се стараят. С Гонзо, и без него, "Левски" днес бе трагичен.
Другият мач е титуляр ве пич.Пак казвам ,знае как да го прави .
Ама иначе е футболист тая гад ве.
Искаш да кажеш циркаджия
За да е такъв на 90% са виновни българските съдий!
Повтарям Гонзо е футболист...за жалост само за Левски.
Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...
Модераторииииииииии, спите ли !? Вчера бях написал папагал, и вие ми изтрихте мнението. Сега някакви селско-комплексо натури тука обиждат Левски, няма дузпа.. Ш, ало, другари комунисти я си спомнете мача с Славия, и как Ботев замалко да ви бият.. Деба самозабравилите се прасета и селяндуро пияндета деба...
САМО Левски, напред към титлата!
САМО Левски, напред към титлата!
Последна промяна от CSKASUCK на 03 май 2009 21:35, променено общо 1 път.
Ами едно ви признавам-по късметлийски отбор от вас няма-тотално ви надиграха и то на Герена-вие имахте едно единствено чисто положение,докато Сливен имаха поне 5-6 положения.Еми извинявам ама с тази игра вместо да претендирате за титлата се радвайте ,че Локото не играха така есента и че Литекс сгафиха няколко мача ,че сега можеше и за 4 тото да се борите.
Що не чувам нещо за съдията-оревахте всичко за една дузпа срещу Славия-то не бяха конспирации ,не бяха всякакви чудесии,а сега що мълчите ,когато съдията не даде две 100% дузпи за Сливен-аааа?????????
Що не чувам нещо за съдията-оревахте всичко за една дузпа срещу Славия-то не бяха конспирации ,не бяха всякакви чудесии,а сега що мълчите ,когато съдията не даде две 100% дузпи за Сливен-аааа?????????

Че е гад гад е ве,но ти нещо си се объркал Боримечко,много дълъг зимен сън сануваш!Просто синьото отборче си заминава!А това за съдиите е много вярно!

Последна промяна от al_ex1 на 03 май 2009 21:38, променено общо 1 път.
alkoh0L написа:Колко жалко е да си съдия на Герена и футболист на лефски
Абе тоя същия ви даде "лазарка" на дербито, какво пискате не мога да разбера

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: Защитата е отачайващо зле преди голямото дерби!
Незнам защо въобще тоя Бистрон още седи в отбора.. Още преди една година се виде че е дървар.
- bomberman64
simoarmeeca написа:преди около месец бчх казал че пошечето фенове на уевски са лицемери. До преди седмица и полошина ш медийте излезе писмо че феновете са с отбора и Велев. А СЕГА ??????
ам в началото на мача дуспата за сливен???
ДУСПА ЗА СЛИВЕН ИМАШЕ НО СЪДИЯТА НЕ Я СВИРИ,ТАКА СЕ ОКАЗА ЧЕ НЯМА,И ЗА ЛЕВСКИ ИМАШЕ СЪДИЯТА Я СВИРИ НО ПЕДЯ ЧАВЕК Я ИЗКЮХКА ,ТАКА СЕ ОКАЗА ЧЕ НЕ ПОВЕДОХМЕ,АБЕ СРАМ И ПОЗОР ИГРАЕМ КАТО СЕЛСКИ ОТБОР МАМКАМУ,ИНТЕРЕСНО КАК ЩЕ СЕ ПРЕОБРАЗЯВАМЕ ЗА 1 СЕДМИЦА И ТО БЕЗ ГОНЗО

- Боримечката
- Контакти:
L_Messi написа:Я, фенчетата на отбора, до чийто технически директор се допитва шефът на съдиите са се развихрили.
Ако Наско приеме ще компенсирате

Левски в момента е само Петков и Гонзо и Жо другите са някви гелосани мадами.Мн мн жалак Левски едвам би локо мездра,днес едвам сливен-както е казал народа в една простовата българска поговорка."Един път кратунка Два пъти кратунка Трети път се Чупи кратунката"Очаквам изразителна победа на Цска срещу Левски не защото цска играе много силно,а защото Левски играе отчайващо слабо

Трябва ви нов собственик Батков вече нестава

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]