Започва световното по снукър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Започва световното по снукър
Аз съм за Джон Хигинс,след него за Али Картър.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Давай ракета !
Стискам палци за Рони О'Съливан... след него съм за Питър Ебдън 

-
- Контакти:
A какво ще кажете за Джъд Тръмп. Малкият ги мачка напоследък. В Китай ги разкъса. Един от най-добрите сингъл шутъри в света заедно с Робъртсън. Стискам палци за него и естествено за най-любимия ми Марк Уилямс, който се доближава най-много до стила на Рони.
Аз съм за Хендри но той неможе да спечели титлата за съжаление дано поне спечели първия мач за да остане в топ 16.Очаквам Тръмп след вчерашния мач да стигне до полуфиналите впредвид схемата в която е намира.Докато в долната част на схемата ще е много интересно защото в една четвъртинка са се събрали Рони,Мърфи и Хигинс.

- MagicMoments
- Контакти:
Моя любимец Динг започва.Вчера се получи изненада.А ето един полезен сайт където може да видите ранглистата global-snooker.com
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
- milan199440barca
- Контакти:
Тръмп направи силен мач, Мърфи безапелационен, Хендри води с 6-3 след първата сесия...
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
За Джъд Тръмп като му чета биографичните бележки в уики, не мога да имам големи надежди. вече има победи срещу някои от големите, а и в Китай е успял да спечели, но в най-добрия случай ще вземе още една победа на световното. както винаги турнирът е непредсказуем и дори да вземем хипотезата, че няма да има уговорени мачове, пак прогнозите за новия световен шампион преди полуфиналите са си на фенска основа. - като имате предвид възможни осминафинали Дот - Картър, Ебдън - Хендри, Мърфи - О'Съливан - съперници с опит и добре познаващи играта си и слабите места и въпреки това напрежението почти винаги стои до края. а това са само малка част от двойките...до 2 май има мноооого време.
Робъртсън потегли рано, Магуайър май иска да му прави компания...
ENJOY! Let the best man win!
Edit: Магуайър вече му прави комапния...Сега тримата с Ебдън чакат луузъра от Алън-Стивънсън, за да играят белот и пият бира пред тв-то докато някой друг стане шампиооон.
Ебдън игра отвратително последните 4 фрейма...
Робъртсън потегли рано, Магуайър май иска да му прави компания...
ENJOY! Let the best man win!
Edit: Магуайър вече му прави комапния...Сега тримата с Ебдън чакат луузъра от Алън-Стивънсън, за да играят белот и пият бира пред тв-то докато някой друг стане шампиооон.
Ебдън игра отвратително последните 4 фрейма...
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Абе,гледам Мартин Гулд пак е шибнал Фу,след като губеше 3-6.Тоя човек много ме кефи,яд ме е,че не можах да му гледам мача днес.Във втори кръг ще играе срещу Тръмп.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.