Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT
Забелязахте ли Барса колко трудно изнасяше топката?

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- cristiano_ronaldo7
- Контакти:
hajitsu написа:Забелязахте ли Барса колко трудно изнасяше топката?![]()
Да..Според Мен бяхме много по-добри от миналото El clasico

eelche написа:Страааааашно красив мач,истински празник за СПОРТА и ФУТБОЛАВпечатление ми направи,че като че ли Моуриньо малко беше подценил мача(така де,така и така първенството е решено,то поне да хвърли сили за купата на Краля и ШЛ),освен това към 20-25 мин.притежанието на топката беше 20/80 % за Барселона.Според мен тотално не случи с Раул Албиол,прекалено рисков играч - видяхте какво направи при дузпата,а иначе тя си беше 100 %.Иначе много лошо впeчатление ми направи симулативната игра на Барса както и Лео Меси,който при всяка удобна възможност дразнеше публиката.Те двамата с Роналдо нарочно биха дузпите преди този мач имаха по 29 гола и се борят за приза "Пичичи".Сега имат по 30 -
абе общо взето ще бъде люта битка.Не ми хареса съдийството на мача,защо питам аз нямаше еднакъв аршин за нарушението на Раул Албиол и нарушението на Алвеш?!На единия му показват директния червен картон,а на другия при АБСОЛЮТНО идентична ситуация нищо.
Иначе за мен Моуриньо трябваше да пусне Йозил и Адебайор титуляри - видя се ,че раздвижиха супер много играта.Кристиано Роналдо се стара,не може да му се отрече беше близо и да открие резултата,ноо нямаше късмет
Оттук - натам,то се е видяло първенството ще се доиграва,тъй като с такова съдийско бутане,квото имаше тая година за Барса не става.
Предстоят мачове за ШЛ,които според мен ще бъдат на кило кръв,едно е сигурно -ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ! ! !
Редно е да започен да мислиш, преди да говориш. Отбора който вкарва средно по 3 гола на мач за първенството и би в директните двубои най-големия съперник за титлата с 5 : 0 !!!!
Определено изрази като "съдийска подкрепа" след тотален разгром срещу съперника(Реак а и както се видя всички останали испански отбори също) то е прекалено жалко да говориш. Но не те виня на цяло, защото въпреки уникалните качества на Моури , като треньор е изключителн смешен постоянните си глупости по отншение на Барселона. Е, успя да ви внуши, че дори срама след 5 : 0 не бил заслужен

Коментар за мача : Като фен на Барселона и въпреки, че наистина имаме смазващи 5 класи разлика с 2 - рия в класирането, то същия този 2 - ри (Реал Мадрид) заслужаваше победа повече.
Този път се представиха на страхотно ниво и играта на целия им отбор ми хареса изключително много,което пък определено не мога да кажа за любимците си.
Дано Гуардиола да си извлече поуки, че да не си останем само с една титла ...
Браво на Реал, мъжка игра и желание за победа, това се казва футбол !

Veso_PLD написа:eelche написа:Страааааашно красив мач,истински празник за СПОРТА и ФУТБОЛАВпечатление ми направи,че като че ли Моуриньо малко беше подценил мача(така де,така и така първенството е решено,то поне да хвърли сили за купата на Краля и ШЛ),освен това към 20-25 мин.притежанието на топката беше 20/80 % за Барселона.Според мен тотално не случи с Раул Албиол,прекалено рисков играч - видяхте какво направи при дузпата,а иначе тя си беше 100 %.Иначе много лошо впeчатление ми направи симулативната игра на Барса както и Лео Меси,който при всяка удобна възможност дразнеше публиката.Те двамата с Роналдо нарочно биха дузпите преди този мач имаха по 29 гола и се борят за приза "Пичичи".Сега имат по 30 -
абе общо взето ще бъде люта битка.Не ми хареса съдийството на мача,защо питам аз нямаше еднакъв аршин за нарушението на Раул Албиол и нарушението на Алвеш?!На единия му показват директния червен картон,а на другия при АБСОЛЮТНО идентична ситуация нищо.
Иначе за мен Моуриньо трябваше да пусне Йозил и Адебайор титуляри - видя се ,че раздвижиха супер много играта.Кристиано Роналдо се стара,не може да му се отрече беше близо и да открие резултата,ноо нямаше късмет
Оттук - натам,то се е видяло първенството ще се доиграва,тъй като с такова съдийско бутане,квото имаше тая година за Барса не става.
Предстоят мачове за ШЛ,които според мен ще бъдат на кило кръв,едно е сигурно -ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ! ! !
Редно е да започен да мислиш, преди да говориш. Отбора който вкарва средно по 3 гола на мач за първенството и би в директните двубои най-големия съперник за титлата с 5 : 0 !!!!
Определено изрази като "съдийска подкрепа" след тотален разгром срещу съперника(Реак а и както се видя всички останали испански отбори също) то е прекалено жалко да говориш. Но не те виня на цяло, защото въпреки уникалните качества на Моури , като треньор е изключителн смешен постоянните си глупости по отншение на Барселона. Е, успя да ви внуши, че дори срама след 5 : 0 не бил заслужен?!?!
Коментар за мача : Като фен на Барселона и въпреки, че наистина имаме смазващи 5 класи разлика (през сезона) с 2 - рия в класирането, то същия този 2 - ри (Реал Мадрид) в този мач заслужаваше победа повече.
Този път се представиха на страхотно ниво и играта на целия им отбор ми хареса изключително много,което пък определено не мога да кажа за любимците си.
Дано Гуардиола да си извлече поуки, че да не си останем само с една титла ...
Браво на Реал, мъжка игра и желание за победа, това се казва футбол !

Браво на Моуриньо и на играчите на Реал Мадрид.Каквото и да се каже за Жозе, ще е малко.Дано да остане и догодина в Реал.И за мен и двете дузпи са безспорни, но при нашата дузпа, според мен ,съдията спести втори жълт картон на Дани Алвеш.Единствената грешка на Моуриньо, беше че не пусна Гарай, вместо неадекватния Албиол.Дано отборът покаже същото желание и на финала за купата на краля.Успех на Реал.
-
- Контакти:
Нямаше дузпа срещу Марсело. И много ми е странно да говорите в първо лице за тези отбори - "имаше дузпа за НАС". хахахах...
Ми как, аз съм духом на терена и затова казвам имаше дузпа за нас
.Всеки си има право на мнение, за мен лично имаше дузпа за Реал и спестен картон на Дани Алвеш, но това е мое мнение.

Re: Реал Мадрид - Барселона 16.04, 23:00
Tommi написа:Имате сили да ги отстраните в ШЛ, но да знаете, че това ще е само за престиж - Юнайтед ще ви види сметката.
Ние да ги отстраним,пък Юнайтед ли Шалке ли после ше ги мислим.
Бях много притеснен преди мача и честно казано си мислех, че може отново да не издържим психически и да загубим от Барса! След мача обаче съм не само оптимист, а твърдя, че Барса беше до тук. Абсолютно безидеен и слаб отбор, който във всичко и за всичко разчита на Меси. Без Меси, Барса ще се срине до нивото на отборите от средата на таблицата. От друга страна Меси показа, че не се е научил да губи, доброто възпитано момче не удържа нервите си и се превърна в поредния посредствен хулиган. А ще видите, какво ще стане, когато започнат да губят. Давид Вия е поредното голямо разочарование след Ибрахимович. Абсолютно безидеен разчиташ само и единствено на физика. Другите в Барса няма да коментирам, но много посредствени. На Реал този мач им трябваше за да повярват в себе си. Стана и аз лично съм предоволен, че белите останаха с човек по-малко, върнаха се в мача, изравниха и само късмета им попречи да победят. Белите тепърва ще добавят още към невероятната си мощ и синхрон, а Барса показа, че са започнали да прехвърлят зенита. От тук нататък прогнозирам тотално бяло надмощие и това вероятно ще бъде последния трофий за Барса за следващите много години. Догодина ще имаме нова бяла галактическа формация, а тази година 60:40 в полза на Реал да вземе 10 юбилейна ШЛ. Всъщност полуфинала си е финал, на финала вярвам, че ще играят Реал срещу Шалке. Отборът на пияндето от Шотландия се вижда, че е изключително зле - както винаги де. Две ШЛ с изключителен късмет - една срещу Б-Мюнхен с два нелепи гола в 92 мин и победа с дузпи срещу Челси. 

Не съм гледал мачът, не мога да коментирам. Най - малкото ще е некоректно. Но ми е много интересно как може Барселона да играе с човек повече почти цяло второ полувреме и да не може да спечели. То бива сметки, че им равен им е достатъчен, но чак пък толкова. Силният отбор показва силата си в големите мачове, а не в тези с малките отбори.
Барселона ще са шампион, но са слаби. Разчитат много на скорост, на владение на топката, което за мен е много маловажно, защото и с 30 процента пак може да се спечели. Всичко зависи от съперника.
Всъщност гледах последните седем минути, тоест, когато вече е бил станал голът за Реал. Видях, че Реал натискаше, а Барселона се бранеше. Имаше атаки и от страна на Барса, но по - скоро нежелание да се вкара гол. Това е тъпо.
Барселона ще са шампион, но са слаби. Разчитат много на скорост, на владение на топката, което за мен е много маловажно, защото и с 30 процента пак може да се спечели. Всичко зависи от съперника.
Всъщност гледах последните седем минути, тоест, когато вече е бил станал голът за Реал. Видях, че Реал натискаше, а Барселона се бранеше. Имаше атаки и от страна на Барса, но по - скоро нежелание да се вкара гол. Това е тъпо.
Последна промяна от daniel875 на 17 апр 2011 12:13, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!