Vamos Campeon написа:Една 10-ка трябваше
Трябваше ако не бяха пестили сили през второто полувреме.Всъщност,това вече е традиция.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Vamos Campeon написа:Една 10-ка трябваше
Главата не ми побира закъв ни навряха в тая група?! Гледайте за кава анархия става въпрос във А група ,гасене на тока Черноморец-Литекс ,неизлизане умишлено срещу съперник Калиакра -Левски (някъде четох ,че умишлено разваляне на мач се накзава в най-тежкият случай с изхвърляне от групата) ЦСКА още не са си платили камари с дългове ала са в А група и тнт .Никой обаче не е наказан като нас "справедливо" чак във В група.
Нас можеха да ни пуснат поне във Б група дет се вика.Незнам дали останалите наши фенове са обърнали внимание как изведнъж всички дето плакаха ,че трябвало да играем в регионалните групи рязко смениха курса с "На Ботев мястото му не е във В група" след което следват искренни пожелания за скорошно връщане в "елита"
batмanlive написа:Наско Курдов is the best. Дано от Левски се усетят и да си го вземем от лятото отново при нас !
Видолов: Тази победа е подарък за Цветан Василев
Победата е подарък за мажоритарния собственик на Ботев Цветан Василев по случай Цветница, каза треньорът на жълто-черните Костадин Видолов след разгромната победа срещу гостуващия Свиленград със 7:0. Доволен съм от старанието и настроението, с което игра отборът. Вкарахме доста голове и може би изиграхме най-добрия ни мач за сезона. Днес ме задоволи представянето и през второто полувреме - въпреки че отбелязахме само един гол имаше настроение, преса, хубави атаки, допълни Видолов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта