преди около месец бчх казал че пошечето фенове на уевски са лицемери. До преди седмица и полошина ш медийте излезе писмо че феновете са с отбора и Велев. А СЕГА ??????
ам в началото на мача дуспата за сливен???
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...
UltraBlue написа:durex написа:Абе те всичките ни играчи са силни...за това сме на това дередже в момента...
Ами не казвам че всичките са стока, но специално Жоазиньо е един от малкото, които не мисля че не са за ЛевскиА и добре ще е да се вземе в предвид и невъзможноста на треньора да си нареди отбора и да даде адекватни инструкции
Незнам братле ама си мисля , че няма кой да ги мотивира тези момчета бягат само като гламави и толкова.
Съдията се чуди как да изкара някой от Сливен

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
Samo iskam da kaja 4e esenta s vseki ma4 otobora se srabotvashe i igraeshe po dobre, a proletta to4no obratnoto - s vseki ma4 mnogo po zle igraem i nikakvo srabotvane nqma mejdu futbolistite!Neznam koi e vinoven za tova no Kokala ne e 4oveka koito ste uspee da izvadi LEVSKI ot tova polojenie.... vse pak se nadqvam na pobeda samo taka ima smisyl da izlizame i za drugite ma4ove ina4e spokoino moje da ni slojat 5 slujebni 3:0 !!!
Nqmam kirilica tuk syjalqvam!
SAMO LEVSKI
Nqmam kirilica tuk syjalqvam!
SAMO LEVSKI
хора добре че са сливен,че ако беше някой по-добър отбор досега щеше да ви води поне с два гола,първия-чистата дузпа която не им дадоха и втори гол-при едно от слизанията им към вратата ви,което почти всяко вещая голова опасност пред вратата на левски,добре че им куца обаче завършващия удар.А за дузпата за левски или за който и да е друг отбор не бива да се отсъжда,топката тупа и отива в ръката на защитника,която ръка е залепена до тялото,а не е разперена встрани,при това положение няма как защитника да си махне ръката,въпреки че прави опит да си я дръпне назад.А чисто положение за левски не се сещам да имаше до сега
За вас моряци ний живеем...
Хаха,тая наща публика нещо се разпя.Само не знам за какво.Явно си мислят,4е ще биеме Цска,но не виждам как ще стане
леле леле мале какво ни чака другата седмица .......ето с такъв слаб отбор не сме играли никога ......но споко имате шанс да ви съжалим за пореден път и да ви подминем аристократично с някой Х или Маската пак с ботуша да се представи на ниво, та да има за какво да живуркате и след това че иначе трябва да ви закриват или направо да ви изселят боклуци такива ЖАЛКИ СТЕ

Жалък Левски!Жалък,жалък...
КАКВА ФУТБОЛНА ДРАМА,СЪРЦЕТО ЩЕ МИ ПРЪСНЕ