Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
TheBest007 написа:Понеже бяхте с човек по-малко, съдията реши да запълни бройката до 11, да сте поравно![]()
Molotov написа:TheBest007 написа:Понеже бяхте с човек по-малко, съдията реши да запълни бройката до 11, да сте поравно![]()
Не говори глупости, съдията ощети и двата отбора, в случая - подигра се с дербито.
TheBest007 написа:Аз пък се хилих на ето това: "Ди Мария се римува с лакомия"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Molotov написа:TheBest007 написа:Аз пък се хилих на ето това: "Ди Мария се римува с лакомия"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Коментаторите не се коментират ! Но пак, можеше и по-зле да е.
КАКВА ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ДРАМА
eelche написа:Страааааашно красив мач,истински празник за СПОРТА и ФУТБОЛАВпечатление ми направи,че като че ли Моуриньо малко беше подценил мача(така де,така и така първенството е решено,то поне да хвърли сили за купата на Краля и ШЛ),освен това към 20-25 мин.притежанието на топката беше 20/80 % за Барселона.Според мен тотално не случи с Раул Албиол,прекалено рисков играч - видяхте какво направи при дузпата,а иначе тя си беше 100 %.Иначе много лошо впeчатление ми направи симулативната игра на Барса както и Лео Меси,който при всяка удобна възможност дразнеше публиката.Те двамата с Роналдо нарочно биха дузпите преди този мач имаха по 29 гола и се борят за приза "Пичичи".Сега имат по 30 -
абе общо взето ще бъде люта битка.Не ми хареса съдийството на мача,защо питам аз нямаше еднакъв аршин за нарушението на Раул Албиол и нарушението на Алвеш?!На единия му показват директния червен картон,а на другия при АБСОЛЮТНО идентична ситуация нищо.
Иначе за мен Моуриньо трябваше да пусне Йозил и Адебайор титуляри - видя се ,че раздвижиха супер много играта.Кристиано Роналдо се стара,не може да му се отрече беше близо и да открие резултата,ноо нямаше късмет
Оттук - натам,то се е видяло първенството ще се доиграва,тъй като с такова съдийско бутане,квото имаше тая година за Барса не става.
Предстоят мачове за ШЛ,които според мен ще бъдат на кило кръв,едно е сигурно -ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ! ! !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта