haha написа:Добре бе,бива ли точно покрай годишнината от Хилзбъро да се пускат "новини" от тая помия...
+1 Просто са твърде безочливи, за да разберат защо не бива да го правят... Иначе се надявам поне този път да пишат истината...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
haha написа:Добре бе,бива ли точно покрай годишнината от Хилзбъро да се пускат "новини" от тая помия...
t0bl3ro_bg написа:Сега и на теб ли трябва да ти обеснявам, защо харесвам и двата клуба, бе пич ? Я вземете слезнете на земята и не ми говорет, че не е нормално... харесваш два клуба и това е, кое му е ненормалното, кое ми кажете..
Dzheff написа:t0bl3ro_bg написа:Сега и на теб ли трябва да ти обеснявам, защо харесвам и двата клуба, бе пич ? Я вземете слезнете на земята и не ми говорет, че не е нормално... харесваш два клуба и това е, кое му е ненормалното, кое ми кажете..
имаше време когато симпатизирах на кажи-речи всички английски отбори, включително и Ливърпул и МЮ. с времето обаче станах болен фен на Ливърпул и с това някак си естествено осъзнах, че няма как повече да симпатизирам на МЮ, а дори напротив. Това разбира се не означава, че не ги уважавам за успехите, но да им симпатизирам - абсурд! При теб този момент явно още не е дошъл - ако заобичаш един от двата клуба толкова силно, че да живееш с неговите радости и болки ще видиш как бързо ще утихне "обичта" ти към другия отбор... Просто истинска любов към два отбора (както и към две жени) не съществува
Gil-galad написа:
Как накрая винаги се стига до пример с жени![]()
![]()
Ей тея жени ще ни провалят живота
Dzheff написа:Gil-galad написа:
Как накрая винаги се стига до пример с жени![]()
![]()
Ей тея жени ще ни провалят живота
[offtopic]Ами те са най-сладкото проклятие за един мъж - с тях живота ни е труден, но без тях губи смисъл[/offtopic]
dark_knight написа: От 30 години Ливърпул не е ставал шампион
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта