КРАЛЯ остава на Анфийлд за още 3 години !

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: КРАЛЯ остава на Анфийлд за още 3 години !

Мнениеот Dzheff » 16 апр 2011 21:38

haha написа:Добре бе,бива ли точно покрай годишнината от Хилзбъро да се пускат "новини" от тая помия...

+1 Просто са твърде безочливи, за да разберат защо не бива да го правят... Иначе се надявам поне този път да пишат истината...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 16 апр 2011 21:48

t0bl3ro_bg написа:Сега и на теб ли трябва да ти обеснявам, защо харесвам и двата клуба, бе пич ? Я вземете слезнете на земята и не ми говорет, че не е нормално... харесваш два клуба и това е, кое му е ненормалното, кое ми кажете..

имаше време когато симпатизирах на кажи-речи всички английски отбори, включително и Ливърпул и МЮ. с времето обаче станах болен фен на Ливърпул и с това някак си естествено осъзнах, че няма как повече да симпатизирам на МЮ, а дори напротив. Това разбира се не означава, че не ги уважавам за успехите, но да им симпатизирам - абсурд! При теб този момент явно още не е дошъл - ако заобичаш един от двата клуба толкова силно, че да живееш с неговите радости и болки ще видиш как бързо ще утихне "обичта" ти към другия отбор... Просто истинска любов към два отбора (както и към две жени) не съществува ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 апр 2011 22:01

Dzheff написа:
t0bl3ro_bg написа:Сега и на теб ли трябва да ти обеснявам, защо харесвам и двата клуба, бе пич ? Я вземете слезнете на земята и не ми говорет, че не е нормално... харесваш два клуба и това е, кое му е ненормалното, кое ми кажете..

имаше време когато симпатизирах на кажи-речи всички английски отбори, включително и Ливърпул и МЮ. с времето обаче станах болен фен на Ливърпул и с това някак си естествено осъзнах, че няма как повече да симпатизирам на МЮ, а дори напротив. Това разбира се не означава, че не ги уважавам за успехите, но да им симпатизирам - абсурд! При теб този момент явно още не е дошъл - ако заобичаш един от двата клуба толкова силно, че да живееш с неговите радости и болки ще видиш как бързо ще утихне "обичта" ти към другия отбор... Просто истинска любов към два отбора (както и към две жени) не съществува ;)

Как накрая винаги се стига до пример с жени :lol: :lol: :lol: Ей тея жени ще ни провалят живота :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 апр 2011 22:09

Влизам аз във форума и гледам, че Краля остава. И отдолу гледам: пише Сън. Направо не знам да се радвам ли, да плача ли. Дано веднъж да напишат истината. ;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 16 апр 2011 22:48

Gil-galad написа:
Как накрая винаги се стига до пример с жени :lol: :lol: :lol: Ей тея жени ще ни провалят живота :lol:

[offtopic]Ами те са най-сладкото проклятие за един мъж - с тях живота ни е труден, но без тях губи смисъл ;)[/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 апр 2011 22:59

Dzheff написа:
Gil-galad написа:

[offtopic]Ами те са най-сладкото проклятие за един мъж - с тях живота ни е труден, но без тях губи смисъл ;)[/offtopic]

[offtopic]Абе това че е така, така е...Както се казва необходимо зло.... :lol:[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Halachew
Контакти:

Мнениеот Halachew » 17 апр 2011 01:10

Ами крайно време беше на кормилото на Ливърпул да застане човек , който е адски наясно с треньорската професия .Плюс това Кени Далглиш е легенда на този велик клуб ! Тук искам да благодаря и на собствениците на този сайт , че тази вечер ни направиха част от магията Ел Класико !

dark_knight
Контакти:

Мнениеот dark_knight » 17 апр 2011 10:46

Какви ги говорите?! Най-после треньор... хахах... Рафа Бенитес лош ли беше? Два финала за КЕШ + сребро в Премиършип. От 30 години Ливърпул не е ставал шампион треньорите ли са виновни? И другата година пак под тройката гаранция!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 17 апр 2011 12:26

dark_knight написа: От 30 години Ливърпул не е ставал шампион

Колега от къде ги взимаш тези данни? Това е нова информация за мен :shock:

dark_knight
Контакти:

Мнениеот dark_knight » 17 апр 2011 14:19

20, де, печатна грешка, сори! Това не променя позицията ми!

Върни се в “Ливърпул”