Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- comandosa1
- Контакти:
Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...
Жалки. Костицата за пореден път показва своя гений, напрво съм потресен как викаше към терена по време на мача, все едно играят юноши, как може ти на професионален футболист да му озвучаваш всяко съприкосновение с топката е как после да го вземат на сериозно. Да не говорим за меко, как може да пуснеш в края на сезона в решаващите мачове играч от който си се отказал още в началото и не си го пускал 25 мача, нямам думи... Дано да вкараме някой късметлийски гол и да победим че поне дербито да има някъв смисъл... Велев твърдоглава кратуно, спри да се гавриш с чувствата на хората, ще ти се върне някой ден няма да знаеш от къде ти е дошло.
kartago написа:Masaba написа:Аз сега започнах да гледам мача.Дузпата спорна ли беше или 100%-ва?
На мен ми се струва, че дузпата за Сливен беше 100 %, тая за "Левски" никаква я нямаше.........
За жалост си абсолютно прав

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
пиринско пиво за Батков а за Кокала сливенска перла-аз черпя 

- Ticha
- Контакти:
Евала че има и няколко обективни фена. Свалям ви шапка, макар че нямам такава. 

абе ,некакъв, ти си типичен подуенски идиот ,бе ! ако си беше направил труда да погледнеш дузпите със славия, нямаше да се правиш на интелект ...ама на такива изроди като теб всичко им се връща... пак сте втори, нещастнико !!!! а сега си гледай синята мъка и пий хапчета !!!
Ticha написа:Спокойно. Съдията ще се погрижи да измисли още една дузпичка, освен тази днес и тази срещу Вердер в контролата, която свири пак същия съдия.
.... не свири ли една и за цска

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- comandosa1
- Контакти:
Имаше ги и двете дузпи, като тази за нас е по преценка на съдията, дузпи за ръце сме гледали много и се свирят както му дойде. Ама тази за Сливен си беше доста по-явна.
nekakav написа:Балъци ...
И като ги уволнят кой ще сложат на тяхно място? Вие ли искате да заемете поста на Кокала и на играчите? Е искате, ама едва ли ще се справите по - добре!
А тоя дето вика, че Жоазиньо няма място в Левски ... такъв техничен и борбен играч в цяла "А" ПФГ може би няма да се намери!
А за дузпата - чорбари след двете гнусни дузпи които ви дадоха срещу Славия не ви ли е срам да говорите на тема "дузпа" ? Още повече, че тая не е спорна и не трябва съдията да си тълкува правилника, ами е точно и конкретно написано - "при игра с ръка в наказателното поле на играч от противниковия отбор се дава ДУЗПА"!
Ай ше ви еба майката
Абе смотан на мача със Славия какви беха дузпите бе говедо,сам го каза-за игра с ръка се дава дузпа,а първата беше за задържане разбирач

Но недей да се притесняваш,сега ще ви даде втора,и така докато не вкарате

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
- Sleepwalker
- Контакти:
Безумно слаб Левски,направо ми се свива сърцето като ги гледам!Е не може да нямат никаква идея за една свястна атака и то на Герена!Уж се борят,ама Сливен се борят повечко май!Само Цачев и Гонзо се мъчат да правят нещо,другите спинкат и чакат края на мача!Половината отбор трябва да си отиде на лято,ако ще после само с юноши да играем!Това не е Левски просто!

Един път го плюете,друг път да остава,сега пак го плюете...а ако спечелите дербито ще го искате и за другия сезон?