Първият от оставащите 5 важни мача, ако искаме да играем УЕФА и през това лято!
Друго освен победа, срещу Сливен, би било разочарование!
Вярвам в момчетата, сигурен съм, че ще се справят и с това препядствие, но освен футболистите и НИЕ( ПУБЛИКАТА ) трябва да започнем да се представяме по-добре !
За това вдигайте си задн****е от клавиатурите и идвайте, какво по-удобно от това - Неделя, идеално време - 16:30, тръгване някъде по обяд, прибиране рано вечерта, цена на екскурзията - 15 лв! Записванята стават във фен клуба!
СТИГА СТЕ СЛЕДЯЛИ МАЧОВЕТЕ В NET-А или по ТВ, дайте да се съберем повечко хора на това гостуване!
САМО ЧЕРНО МОРЕ !
Черно Море - Сливен - 10.05.2009
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Черно Море - Сливен - 10.05.2009
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
Re: Черно Море - Сливен - 10.05.2009
Много рано бре 
Нека мине днес мача на Сливен, пък тогава тази тема

Нека мине днес мача на Сливен, пък тогава тази тема

-
Изобщо не е рано, 1 седмица до мача, нека "верните фенове" от гонг да имат време да се организират за евентуална разходка, по-далеч от "Тича"!
Да не кажете, че не сте чули за екскурзията!
Да не кажете, че не сте чули за екскурзията!

ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
победим ли в този мач шансовете за медали стават големи!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
мача не е Черно Море - Сливен - 10.05.2009 а е Сливен - Черно море 10.05.2009 16:30
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
- waFry BSFC
- Контакти:
Ако беше прочел коментара му , щеше да се досетиш ,че тази грешка е неволна и е просто формалност (като имаш предвид , че подканва варненци да се съберат за гостуването ... ) 

ТИЧА ДО ГРОБ !

Пича ме изпревари,и аз исках да пусна подобна тема.Неделя,важен мач със Сливен имаме,отборът има нужда от подкрепа навън.Затова всеки,който може нека се запише,това ни е второто най-близко гостуване след Бургас,така че трябва да сме стабилна бройка! 

- Sagittarius
Тука бием ли,аз вече запразнявам.Другите ни излизания са срещу Спетак(сигурна победа) и срещу Миньор(последен кръг,кгоато може да са изпаднали вече,пък може и да са се спасили 100%),но както и да гледаме сме много много по-силни и от двата отбора.Сливен обаче преди малко играха много силно срещу Левски и даже заслужаваха 3 точки,ако съдиите не ги режеха.Така,че това е нашия мач-рубикон за бронза.Ако Левски не бие ЦСКА ми се струва,че ние на 16 май при всички положения ще вземем 3 точки срещу тях 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Сигурни 3 точки срещу цска? толкова сигурни, колкото бяха победите над литекс и левски у дома ли? или колкото беше сигурна точката в надежда?
Срещу трите най-силни отбора до момента сме играли 5 мача, взели сме 3 точки и сме вкарали.... 1 гол.
Какво те кара да мислиш, че шестият мач от серията ще е различен?
Колкото до гостуването в Сливен - трябва да дадем всичко от себе си! Но как ще вземем този мач без Жоро Илиев нямам представа....
Срещу трите най-силни отбора до момента сме играли 5 мача, взели сме 3 точки и сме вкарали.... 1 гол.
Какво те кара да мислиш, че шестият мач от серията ще е различен?
Колкото до гостуването в Сливен - трябва да дадем всичко от себе си! Но как ще вземем този мач без Жоро Илиев нямам представа....
- Sagittarius
Да ти кажа-две неща ме обнадеждават за положителен изход от мача с ЦСКА.Първо срещу ЦСКА играем по-успешно отколкото срещу Левски,някак повече ни върви играта.Второто,по-важното - има огромна вероятност да приемем лидера с аванс от 7 точки пред втория,за тях вече този мач не би бил на живот и смърт,а за нас-при всички случаи решаващ.Кольо си е Кольо обаче.Окопан с 10 човека отзад срещу Левски,а срещу ЦСКА - тръгва да се надиграва,колко "проницателно".Все пак макар и да сме с лоша подготовка,вчера след 65 минута ЦСКА окапаха като есенни листенца срещу Балъка,това също трябва да го имаме предвид.Знам,че е смешно да изтъквам слабости на ЦСКА,като си знаем нашия двор,като си знаем и лазарета колко е пълен и какъв гений седи на пейката,но да спрем да вярваме ли?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"