Забравихме ли Торес?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Re: Забравихме ли Торес?

Мнениеот shomba14 » 16 апр 2011 11:41

Liverpool forever_95 написа:Тази статия е от много отдавна, всички я знаем вече ;)

Знам, че статията е от мнго отдавна, но тя определя Торес по най-точния начин.
Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 апр 2011 11:45

shomba14 написа:
Liverpool forever_95 написа:Тази статия е от много отдавна, всички я знаем вече ;)

Е, така е, но все пак всеки си има собствено мнение. Виж, както аз, ти и много други фенове на Ливърпул, така и Александър Красимиров го имат за предател. Но пък има и много други, които не го мразят заради това, което той даде на Ливърпул през годините. Аз също оценявам играта на Торес през годините, но за мен той винаги ще си остане предател. Че мисълта ми е, тази статия не говори всичко за Торес, защото всеки си има начин на мислене и някои не го мразят. ;)

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 16 апр 2011 12:02

Liverpool forever_95 написа:
shomba14 написа:

Е, така е, но все пак всеки си има собствено мнение. Виж, както аз, ти и много други фенове на Ливърпул, така и Александър Красимиров го имат за предател. Но пък има и много други, които не го мразят заради това, което той даде на Ливърпул през годините. Аз също оценявам играта на Торес през годините, но за мен той винаги ще си остане предател. Че мисълта ми е, тази статия не говори всичко за Торес, защото всеки си има начин на мислене и някои не го мразят. ;)

Пеав си. В крайна сметка има и някои хора, които продължават да го харесват. Не е дал малко на клуба. Подобно на Оуен обаче той реши да го гони славата. Само че и той като него няма да направи нищо. За 13 мача да не вкараш един гол при положение, че си централен напдател и струваш 50 милиона... Това си говори само по себе си. А така ми се искаше да видя в игра Торес и Суарес на върха на атаката. Абе какво да се прави... Другата година вече ще сме в топ 4. То още тази година може, но шансовете са математически.

Един поздрав от мен за феновете на Ливърпул:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7dbGNgeMLH4[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 16 апр 2011 12:34

Торес е адски слаб футболист от както се контузи и за Испания и за клубните си отбори , Ливърпул спечели доста , а Челси си вкараха уникален автогол , че и даже продължават да го налагат титуляр на фона на 1 дрогба, който е класи над него.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 апр 2011 23:39

Наистина подобни теми са безсмислени. Торес избра пътя, който за него е по-добър от този в Ливърпул. И наистина предлагам да не се правят подобни теми, защото не искам да събуждам стари спомени.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 17 апр 2011 17:42

Има една приказка "Как да те забравя, като не мога да те запомня". Това описва много добре мнението ми за Торес. За разлика от много други фенове, аз никога не съм бил някакъв болен привърженик на Торес. Харесвах го дотолкова, доколкото беше футболист на любимия ми отбор и нищо повече. Колкото тъгувам за Досена, Диуф, Аншо и пр., толкова тъгувам че и Торес не е вече в отбора... За мен той винаги си е бил наемник, който няма да се поколебае да приеме оферта от друг отбор, ако реши че тя е по-добра за него. Както няколко човека преди мен са посочили - той си е фен на Атлетико, не на Ливърпул. Още докато беше футболист на Ливърпул се опитвах да го изказвам това като мнение, но тогава едва ли не бях анатемосан. По-късно се оказа че не съм бил никак далеч от истината... Така че да е жив и здрав Торес. Аз не виждам къде може да му се намери място в отбора в момента. Ако иска да бъде резерва на Суарес и Керъл - добре дошъл...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 17 апр 2011 17:48

styopa написа:
wolf написа:За Фаулър (едва на 26 по онова време) така и не разбрах защо Улие го изрита към Лийдс. Някой ако знае да сподели :)

Според интервю на даскала Фаулър бил изчерпан(което горе долу е факт предвид това Роби така и няма сезон като хората за Лийдс),а и Лийдс дават добри пари.От друга страна тогава имахме добро нападение(Оуен и Хески и няколко таланта като Мелър,льо Талек,Понгол и Сьорлунд(мисля че така се казваше)).Парите тогава трябваха за да се подобри защитата.

Колега, имаш ли информация какво става с кариерата на Нийл Мелър? Имах големи надежди за това момче, дори смятах че може да достигне нивото на Оуен, но уви... така и не успя да си спечели място в първия отбор...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 апр 2011 19:03

Dzheff написа:Колега, имаш ли информация какво става с кариерата на Нийл Мелър? Имах големи надежди за това момче, дори смятах че може да достигне нивото на Оуен, но уви... така и не успя да си спечели място в първия отбор...

http://en.wikipedia.org/wiki/Neil_Mellor
В един мач този сезон го бях засякъл случайно.Още по-дървен е станал,но пък за ЧШ си е идеален.Аз честно казано го помня само с хубавата си физика,нищо повече.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 17 апр 2011 21:15

за съжаление виждам, че цялата му кариера е белязана с много контузии, които му пречат и до днес... мисля си че точно това е причината да не успее да разкрие истинския си таланта :(
иначе... има какво да си спомняме за него освен физиката му: http://www.youtube.com/watch?v=NdgKLfAYrZI ;)

Върни се в “Ливърпул”