Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Right_side
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Тази победа е добра новина за феновете на Арсенал,Юнайтед и Челси ,защото Сити ако спечелят ФА къп , Манчини остава. Манчини не може да вземе титлата ако ще още половин милион да похарчат Сити ,защото е посредствен треньор. С един добър мениджър Сити са реална заплаха за титлата.
Българийо, събуди се!!!

Честит Требъл на Манчестър Юн. !

Такъв "успех" ще имате и в ШЛ. Накрая ще ви остане само титлата в Англия, макар че и тя не ви е сигурна ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

Честита победа на привържениците на Сити! Напълно заслужено стигнаха до финала! Малко съм разочарован от представянето ни тази вечер, но има и такива дни.
П.С. За съжаление на теб Марми, не мога да ти честитя нищо.

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
През февруари Бербатов бележеше гол след гол, а Фергюсън изведнъж го закова на пейката, за да вкарва Рууни във форма. Съра успя, макар да загубиха няколко мача тогава, после отбора се сработи и плана беше осъществен. Сега, обаче, няма как някой да се сърди на Бербатов, че след 2 месеца на пейката не е във форма и е загубил увереност. В момент когато титулярите влизаха във върхова форма в края на сезона Митко не получаваше шанс за игра, макар да е с най-голям принос за ясната вече титла в Англия.
Конкретно днешния мач беше не просто слаб, а кошмарен за Бербатов, но същото може да се каже и за Скоулс, и за Карик и за още поне няколко негови съотберници.
А иначе за шестокласниците, които се срамуват от него - пожелавам им някой ден поне да се доближат в своята бъдеща професия до нивото, което е достигнал Митко в своята и да прославят повече от него родината си с нещо хубаво.
п.п. Никога не съм бил голям фен на Бербатов, още от времето му в ЦСКА не виждах в негово лице безспорен талант. Но съм привърженик на максимата, че в съвременния футбол няма толкова значение класата, колкото спортната форма. 5-6 изключения в целия свят само потвърждават правилото.
Конкретно днешния мач беше не просто слаб, а кошмарен за Бербатов, но същото може да се каже и за Скоулс, и за Карик и за още поне няколко негови съотберници.
А иначе за шестокласниците, които се срамуват от него - пожелавам им някой ден поне да се доближат в своята бъдеща професия до нивото, което е достигнал Митко в своята и да прославят повече от него родината си с нещо хубаво.
п.п. Никога не съм бил голям фен на Бербатов, още от времето му в ЦСКА не виждах в негово лице безспорен талант. Но съм привърженик на максимата, че в съвременния футбол няма толкова значение класата, колкото спортната форма. 5-6 изключения в целия свят само потвърждават правилото.
Тодор Крахтов написа:Съгласен съм с горното мнение![]()
Иначе сериозно-Винаги съм защитавал Бербатов когато стане дума за него,но с днешния мач той доказа че няма място в толкова голям отбор като Манчестър Юнайтед.В крайна сметка мисля,че логичното се случи.Юнайтед този сезон играе слабо и беше абсурд да се спечели требъл колкото и да ми се искаше.По важната цел все пак е титла и минимум финал в Шампионската лига.
Ти сега ли се опомни бе драги,че Бербатов е дърво.Забравете за ШЛ,че ако ви барнат Барса,мача ще се играе на една врата.То и шампионата все още не е решен.
Убиеца Скоулс пак се прояви
На тоя рижко трябва отдавна да са му забранили да практикува всякакъв спорт с крака

На тоя рижко трябва отдавна да са му забранили да практикува всякакъв спорт с крака

Не играхме на ниво в този мач.Може би и отсъствието на някои основни играчи също се отрази,но в отбор като Ман Юн няма място за такива оправдания.Скоулс направи голяма глупост,една от многото през кариерата му.Остави ни с човек по-малко в заключителните минути,когато трябваше да ги натиснем.Излъгаха ни.Така мога да определя мача.Една грешка на Карик и край.Повече се радвам от отстраняването на Челси и това,че сме на полуфинал в ШЛ,отколкото съм ядосан,затова,че отпаднахме на полуфинал за ФА.Има ги и такива мачове,сигурно има и умора в някои играчи от мачовете на 3 дена.А Сити цяла седмица почиват и гледат ШЛ по телевизията и се хвърлят със всички сили за единствения трофей,който може да спечелят.Няма как да не се споменат и пропуските на Бербатов-това беше нещо уникално.Все едно гледах Йовов при втория пропуск.Чичарито ако беше на неговото място,едно от тези две,влизаха.Ако не вярвате,попитайте феновете на Челси.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Right_side написа:Тази победа е добра новина за феновете на Арсенал,Юнайтед и Челси ,защото Сити ако спечелят ФА къп , Манчини остава. Манчини не може да вземе титлата ако ще още половин милион да похарчат Сити ,защото е посредствен треньор. С един добър мениджър Сити са реална заплаха за титлата.
А можеби старата лисица Фърги за това ги остави да идат и до финала.

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- manutd legeng
- Контакти:
Змиите съскат...!!
Виновни:Фергюсън си го получи за авантата към Ернандес и пренебрежението от 7 мачапоне,извади голмайстора си от форма за сметка на Пинокио-това прозвище никой честен пред себе си не може да отрече!Догодина какво ще прави с тоя младеж-много ясно,ще дава пари за нападател,след като съсипва други пари за все още действащия голмайстор!!!Поклон пред теб,БЕРБАТОВ!!!Ти си българин и плащаш за това!А нещастниците са тук във форума!!!
Скоулс е невинен англичанин!Рууни е велик с няколко гола през сезона и "УМНО" поведение ...
Виновни:Фергюсън си го получи за авантата към Ернандес и пренебрежението от 7 мачапоне,извади голмайстора си от форма за сметка на Пинокио-това прозвище никой честен пред себе си не може да отрече!Догодина какво ще прави с тоя младеж-много ясно,ще дава пари за нападател,след като съсипва други пари за все още действащия голмайстор!!!Поклон пред теб,БЕРБАТОВ!!!Ти си българин и плащаш за това!А нещастниците са тук във форума!!!
Скоулс е невинен англичанин!Рууни е велик с няколко гола през сезона и "УМНО" поведение ...
Btovfan80 написа:Честита победа на привържениците на Сити! Напълно заслужено стигнаха до финала! Малко съм разочарован от представянето ни тази вечер, но има и такива дни.

Ами, то засега и на вас нищо не може да се честити !

[center]
[/center]