Черноморец пуска безплатен вход срещу Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

БПФК
Контакти:

Re: Черноморец пуска безплатен вход срещу Литекс

Мнениеот БПФК » 16 апр 2011 13:48

Converse написа:
richi написа:Някъв боикот нямаше ли?

Има. От една част фенове, но другите не бойкотират и са на стадиона.
Този безплатен вход е направен не за да се привлекат повече фенове, а за хората, които са дали по 8 лв снощи и бяха принудени да си тръгнат разочаровани.

Точно сега ще си проличи колко сте бойкотирали този полусезон!
Защото много от Вас се опитаха да ни убедят, че стадиона е празен заради бойкота!
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 16 апр 2011 13:49

magga написа:кофти аз може да съм говедо ама съм мъж,а вие сте цаци,които се припознават в някакъв странен Бургаски отбор,който аха да направи нещо и потъва в посредственост :lol: и ако ще се радвате,че 1 път на 3-4 сезона ни биете какво да кажа аз :lol: щом и онзи етбор на Дражев е бил Черноморец как е 10-0 а :lol: айде със здраве и ви чакам на стадиона,ако ви има дотогава :lol: ,че да хапнем прясна цаца и в София

Лееек, по-неадекватен от тебе скоро не бях срещал в тоя форум ..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 13:55

magga написа:кофти аз може да съм говедо ама съм мъж,а вие сте цаци,които се припознават в някакъв странен Бургаски отбор,който аха да направи нещо и потъва в посредственост :lol: и ако ще се радвате,че 1 път на 3-4 сезона ни биете какво да кажа аз :lol: щом и онзи етбор на Дражев е бил Черноморец как е 10-0 а :lol: айде със здраве и ви чакам на стадиона,ако ви има дотогава :lol: ,че да хапнем прясна цаца и в София

Как да не ти отговори човек с кеф :) Като говориш за припознати отбори, погледни пловдивските, Нефтохимик и повече от половината "А" група, господине/госпожо фен на ФК Витоша :) Бием ви където ви хванем първо, на 3-4 сезона се отървавате лекинко само :) За отбора на дражев - да тогавашния Черноморец, но тъй като си мега некомпетентен как да ти обясня, че момчетата си плащаха даже пътуванията за гостуванията, нямаха лагери, сборове и само по една тренировка преди мач тип загрявка :) Умееш да се изказваш неподготвен и това ме радва. Относно рибата - съжалявам ако знаете само цаца като черноморска риба :) Има и други по-вкусни, ще ти дам телефона ми и като дойдеш на море това лято, ще те заведа да хапнеш и друга рибка :) На стадиона ще дойдем не се притеснявай и... Последно... Аз теб "говедо" не съм те нарекал, да не се припозна в това вкусно животинче?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

dimov
Контакти:

Мнениеот dimov » 16 апр 2011 17:54

Bourgas-кефиш ме,но за жалост не мога да бъда като теб.Аз съм краен фен на сините и за мен има само един отбор в света-ЧЕРНОМОРЕЦ-БУРГАС.От както играят на Лазур аз на мач не съм стъпвал,гледам си ги по телевизията.Защо ли? АЗ съм роден на стадиона в кв.Акациите,израснал съм там,възмажал съм там,пъпа на сина си съм хвърлил пак там,и там искам да умра.На стадион Лазур никога няма да отида.Не го чувствам като наш.(Излъгах-там съм влизал и ще влизам само и единствено в клетката за гостуващите фенове. Иначе днес за мача се надявам на една хубава победа.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 16 апр 2011 18:12

Ще ви припомня само един мач, че някои хора много забравят:

Пред едва 500 зрители ЦСКА се измъчи, но победи Монтана с 2:0 в двубой от 8-ия кръг на "А" група. Тимът на Гьоре Йовановски стигна до успеха след попадения на Килиън Шеридън в 59-ата и 90-ата минути.

Билети по 15 лева за ЦСКА - Монтана
23 септември 2010 16:52 Размер на шрифта: T- | T | T+
Билети по 15 лева за ЦСКА - Монтана
© Sofia Photo Agency
Билетите за предстоящата футболна среща от осмия кръг на А група между отборите на ЦСКА и Монтана в събота от 21:00 часа, са пуснати в продажба.

Пропуски, които са с цени от 5 до 15 лева и по 2 лева за ученици и пенсионери ...

СОФИЯ - 1 200 000 д.
БУРГАС - 210 000 д.

Цените са същите, мястото в класирането е същото, публиката е същата, но градът е чувствително по-малък и мачовете на Черноморец са масово в понеделник през нощта.

Така че фенове на отбори от Б група с билетчета за 2 лева или други, които бойкотират с чаршафи агенти и са много принципни в борбата си с Борат ... но само, когато отборът им губи, смешно е да изразяват подобни мнения. Както казаха момчетата по-горе - "марш за скумрия!". :mrgreen:

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 16 апр 2011 18:42

dimov написа:Bourgas-кефиш ме,но за жалост не мога да бъда като теб.Аз съм краен фен на сините и за мен има само един отбор в света-ЧЕРНОМОРЕЦ-БУРГАС.От както играят на Лазур аз на мач не съм стъпвал,гледам си ги по телевизията.Защо ли? АЗ съм роден на стадиона в кв.Акациите,израснал съм там,възмажал съм там,пъпа на сина си съм хвърлил пак там,и там искам да умра.На стадион Лазур никога няма да отида.Не го чувствам като наш.(Излъгах-там съм влизал и ще влизам само и единствено в клетката за гостуващите фенове. Иначе днес за мача се надявам на една хубава победа.
Ако всичките фенове бяха като тебе съм сигурен, че щяхте да си играете в Акацийте, а не на нашия стадион !!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 апр 2011 18:55

Aз и сега и преди не мога/жах да разбера, какво ги сърби чуждите фенчета колко хора ходим на мач и как влизаме на стадиона - ей туй не мога да разбера. Фенчетата на Левски и ЦСКА сега пеят една песен, а помня каква я пяха преди 10 - на години, когато Нафтата им завираше атрибута си из всички техни отверстия...Същите приказки и тогава. Сега някакво си чифтокопитно рее акъл кой стадион на кого да бъде в Бургас...Що се касае за снощния мач: Спирането на тока е тактически похват на Гочето. Видя човекът, че в първите 14 минути не ни потръгна играта и какво да направи ? ...Гаси лампите разбира се. Недолюбвана или грозновата жена също се сношава на загасени лампи, нЪл тъЙ... :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 19:07

Тодоров, прав си! Гочето с този похват ще им разкаже играта на оранжевите :) А относно стадионите, на мнение съм да се пусне нисък наем за Нефтохимик да си играят в комплекс Лазур и Черноморец да останат там, докато поне не се ремонтира стадиона в Акациите (няма "й" в името :) )
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 апр 2011 20:01

Bourgas написа:Тодоров, прав си! Гочето с този похват ще им разкаже играта на оранжевите :) А относно стадионите, на мнение съм да се пусне нисък наем за Нефтохимик да си играят в комплекс Лазур и Черноморец да останат там, докато поне не се ремонтира стадиона в Акациите (няма "й" в името :) )

Ами тъй де. И тази нощ ще видим как ще започне мачът. Не ни ли потръгне...няма какво да му мислим - дърпаме шалтера и туй то. Опс закъснявам вече. Тръгвам за стадиона. А и още нещо. Кво ни пречи да гасим лампите пред вратата на Колев. Литекс и гол да вкарат нЕма да се брои. Нашата половина ще е тъмната. То в Бургас по-хитри от Цонков и линейката му излязохме. Без шум си решаваме проблемите. Ей туй нЯщо електричеството е щура работа :)
ПС: По темата: мачът е без пари - ще взимам стринка, свако, чичо, калеко, буля, комшията, сватът на брат ми, брат ми, племенника, тъщата, щерката, приятелката и, сестрата на приятелката на щерка ми, нейната зълва и първият и братовчед. Юруш - сега е без пари, а и сандвичи сигурно ще има. Бързам да запазя места и около 69 сандвича бонус...Пичове от Левски и ЦСКА - да запазя ли места и Йедене за вас ? :)...Брррр, забравих с кой Ша играем и ми кажете откъде да си купя евтини семки и за мача и за вкъщи ????

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 апр 2011 12:03

Хайде сега феновете на другите отбори кажат - платения вход ли е причина за малката посещаемост на стадиона? За тези, които не знаят - снощи на стадиона имаше според мен не повече от 800 човека при свободен вход ...

Върни се в “Черноморец”