acmilan написа:Сър Алекс е доказал,че знае как да печели.Той е един от малкото треньори в света,които избират състава си в зависимост от съперника.Изповядва максимата,че си има футболисти за всеки тип мачове.В този смисъл Бербатов му върши перфектна работа срещу сгъстена защита в мачове срещу по-неравностойни съперници,а Чичарито или пък схема само с Рууни напред му печелят дербитата,в които Юнайтед по-често играе по-прибрано и на контраатака.Хавиер Ернандес има уникален голов коефициент точни удари/голове.Между другото,това го казвам като страничен наблюдател,въобще не харесвам Манчестър Юнайтед,но това не ми пречи да ги наблюдавам.Иначе за голямо съжаление оценките за Бербатов в българските медии и българските фенове идват главно от гледна точка на това,че е българин и всички останали обстоятелства около него.Нито е някакъв извънземен футболист,нито е световна класа,нито пък е някакъв некадърник,случайно попаднал там.Просто Бербатов е един много добър футболист,с уникален посвоему стил,но разбира се,отстъпва на топ нападателите в света.А и,според мен,не е за Манчестър Юнайтед,играта им е прекалено бърза и опростена за него.Може би в Италия,Испания и,разбира се,Германия ще е по-добре за него.В Байерн Мюнхен би се справил перфектно,като около него ще има страхотни крила и офанзивен халф.А и,честно казано,мен ме интересуват български футболисти,които играят за България,той не е сред тях.Далеч съм от това да съм фен на Юнайтед,също така.Но все пак е дал нещо за националния отбор в миналото и му пожелавам успех в кариерата.
Е, отстъпвал на топ нападателите в света. Това си е твое мнение, но с какво им отстъпва? Не можеш да кажеш, че голмайсторът на висшата лига този сезон отстъпва по нещо на другите звезди в атака.