Черноморец пуска безплатен вход срещу Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Re: Черноморец пуска безплатен вход срещу Литекс

Мнениеот luddeN » 16 апр 2011 12:12

magga написа:
POPCORN написа:
magga написа:заслужава си да се дигна от София само да се изкефя,че влизам без пари :lol: ето така се решава проблема като има 100 човека спира се тока и на другия ден вход свободен :lol: За това Черноморец имат най-висока посещаемост :lol:

Абе търгнали да се подигравате на Черноморец!А вие по колко ходите на мач?Където уж има левскари на всякъде в България?Всички са един дол дренки не виждам, защо се подигравате на Черноморец!Все пак билета им е 10-15 лв...разбирам ги , защото и на мене не ми беше приятно да давам по 10 лв на мач !

Че и вие ходите милиони :? просто казвам,че когато входа им е свободен няма протести и бойкоти :? а това,че ние ходим малко с тази игра толкова публика заслужават ;)

Феновете са за това да подкрепят отбора в добро или зло ... за жялост много малко хора мислят като мен и стадионите винаги са празни.
Последна промяна от luddeN на 16 апр 2011 12:13, променено общо 1 път.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 16 апр 2011 12:12

Дано да се съберат повече от вчера

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 апр 2011 12:13

magga написа:
POPCORN написа:
magga написа:заслужава си да се дигна от София само да се изкефя,че влизам без пари :lol: ето така се решава проблема като има 100 човека спира се тока и на другия ден вход свободен :lol: За това Черноморец имат най-висока посещаемост :lol:

Абе търгнали да се подигравате на Черноморец!А вие по колко ходите на мач?Където уж има левскари на всякъде в България?Всички са един дол дренки не виждам, защо се подигравате на Черноморец!Все пак билета им е 10-15 лв...разбирам ги , защото и на мене не ми беше приятно да давам по 10 лв на мач !

Че и вие ходите милиони :? просто казвам,че когато входа им е свободен няма протести и бойкоти :? а това,че ние ходим малко с тази игра толкова публика заслужават ;)

аз казал ли съм,че ходиме милиони?Някъде видял ли си,че го казвам?Много ви обичам левскарите, като почне да се говори за Левски и вие веднага почвате за ЦСКА!И вие сте така какво ми се правиш на луд!Какво стана с протестите с Батков а?Изведнъж ги спряхте ?Всички както казвам са един дол дренки!Не виждам смисъл да ми коментираш такива неща!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 12:15

Първо - измествате темата, второ - никой от нас няма нужда от акъллии като вас, трето - всеки да си ходи, където си иска, не виждам какъв ви е проблемът, четвърто - като не ви харесва да го гледате, защо сте го гледали снощи и пето - да нарочно спряха тока, защото сме мишкари, семкаджии, сеирджии, иззедници и селяндури. Доволни? Аз ще гледам мача до едно време, после съм на бачкане. Успех Акули!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 16 апр 2011 12:18

Че и вие ходите милиони :? просто казвам,че когато входа им е свободен няма протести и бойкоти :? а това,че ние ходим малко с тази игра толкова публика заслужават ;)[/quote]
аз казал ли съм,че ходиме милиони?Някъде видял ли си,че го казвам?Много ви обичам левскарите, като почне да се говори за Левски и вие веднага почвате за ЦСКА!И вие сте така какво ми се правиш на луд!Какво стана с протестите с Батков а?Изведнъж ги спряхте ?Всички както казвам са един дол дренки!Не виждам смисъл да ми коментираш такива неща![/quote]

Аз лично никога не съм протестирал,защото по-добре батков пред някой като Лупи,но и това за мен не е Черноморец,който беше и защо изгониха и затриха Нафтата,заради тоя отбор :) ей това ти казвам,че на феновете им е през .... за тоя отбор и не ходят,но за без пари защо да не идеш да погледаш малко

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 12:30

magga написа:Че и вие ходите милиони :? просто казвам,че когато входа им е свободен няма протести и бойкоти :? а това,че ние ходим малко с тази игра толкова публика заслужават ;)

аз казал ли съм,че ходиме милиони?Някъде видял ли си,че го казвам?Много ви обичам левскарите, като почне да се говори за Левски и вие веднага почвате за ЦСКА!И вие сте така какво ми се правиш на луд!Какво стана с протестите с Батков а?Изведнъж ги спряхте ?Всички както казвам са един дол дренки!Не виждам смисъл да ми коментираш такива неща![/quote]

Компетентен си като бг коментатор на кърлинг по Евроспорт! И не мога да разбера, защо измествате темата за мача отново и отново с вашите отбори. Има си подфоруми - там имате поле за изява.

Аз лично никога не съм протестирал,защото по-добре батков пред някой като Лупи,но и това за мен не е Черноморец,който беше и защо изгониха и затриха Нафтата,заради тоя отбор :) ей това ти казвам,че на феновете им е през .... за тоя отбор и не ходят,но за без пари защо да не идеш да погледаш малко[/quote]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 апр 2011 12:34

на предния първо да се научи как се изпозлва форума и после да ми казва колко съм компетентен и колко не съм!коментирам където си искам!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 12:36

Ми коментирай си чорбата в хоремагския форум, бе пич! Тука мнение от теб никой не търси, още повече да ме се оплакваш и ти, и ония от Герена, и да си разрешавате комунистическите проблеми тук. Да си ме видял мен примерно да вляза при чорбата и да пиша за Черноморец и Нефтохимик. Айде стига леки работи!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 16 апр 2011 12:37

Бургас само ми кажи дали съм прав и дали града чувства тоя отбор свой и ви се махам от темата :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 12:42

magga написа:Бургас само ми кажи дали съм прав и дали града чувства тоя отбор свой и ви се махам от темата :)

За мен, както и предполагам за всеки един нормален човек, всеки си чувства това, което му е на сърце. В полемика няма да изпадам, но ако тръгна да питам за лицензи, взети, купени и подарени на отборите в България, мислиш ли, че ще изкараме поне 2-3 отбора, които не са правили подобно нещо? Другото, Нафтата и сега си съществува, за разлика от Черноморец преди, който ако не бяха го взели, щяхме да се срамим пак с -1 точка за сезон! За мен е смешно някой да ми казва на мен аз кой отбор да подкрепям! Тва е. Отивам да хапна - рибка, биричка, бургаска идилия!

Върни се в “Черноморец”