Ще се спазят ли правилата тоя път?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?
Долно или горно уйно, както казват от нашата Партия-майка "Ние пак сме тук", и все същите 

Dobri написа:ПП Знам че в България лицензите са си напълно измислени и скалъпени, но това си е нож с две устриета.
А какво правим, ако има лиценз, който да не е от "лошата" България?

Препоръчвам ти да не спориш така настървено, когато не си запознат с нещо.
Капитане, не им се връзвай, те са си просто от ............
kartago написа:Интересното е, че съм гледал и в Европа такива мачове, спира електричеството, токов удар, всичко може да се случи( ама що ли пък никъде не видях да се включат генератори?!)! Сега да видим кой е виновен и за земетресението в Япония! Миналата година бях на мача когато спря тока, изчакахме получи се! Тука малко въпроса е и към държавата, каквито са ни пътищата, такива са ни и магистралите за ток!
Това се води форсмажорни обстоятелства.
Спирането на тока не е. Нямам представа каква мощност е необходима за захранването на осветлението, но АДГ с мощност 200 kW си се запуска автоматично за 30 сек., полуавтоматично пак за 30 сек. (разликата е, че човек натиска бутона старт) и ръчно за около 10-15 минути. Нуждае се само от нафта и подръжка (ежеседмична проверка + годишна щателна инспекция). И няма как да не сработи, ако няма човешка грешка. Говоря от собствен опит, за АДГ на 30 годишна гемия. Щом след 30 години в морето (екстремни условия) си работи без технически проблеми (при правилна подръжка), няма как на брега да даде проблем. Или е умишлено или некомпетност (това е многоооо по-вероятното, особено в България).
kartago написа:Интересното е, че съм гледал и в Европа такива мачове, спира електричеството, токов удар, всичко може да се случи( ама що ли пък никъде не видях да се включат генератори?!)! Сега да видим кой е виновен и за земетресението в Япония! Миналата година бях на мача когато спря тока, изчакахме получи се! Тука малко въпроса е и към държавата, каквито са ни пътищата, такива са ни и магистралите за ток!
По изискванията на разни европейски централи, трябва да има аварийно захранване, което да осигури около 1200 лукса осветление при спиране не централното.Аз лично изобщо не съм убеден, че това не е номер на Черноморец защото ми е малко рано за претоварване на мрежата заради курортния сезон

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Аз пък предлагам да спрете вече!
- B__A__N__DA__TA
Ще видим дали ще се спазят.А кой в какво е убеден или не е си е негов проблем Личен.Дори и да са се заиграли нещо от Черноморец,то е много фино и реално няма основание за наказание.
пп.Аз също съм присъствал на футболни срещи на които е спирано електричеството,мача се доиграва по правилник и никой не оспорва обстоятелствата за промяна на деня или часа на мача.Не разбирам и претенциите на телевизията,която излъчва мача..а ако от полицията забранят срещата да се провежда след 18 ч.,а ако администратора на шампионата реши,че няма да се играят мачове след 17 ч...кво прайм
пп.Аз също съм присъствал на футболни срещи на които е спирано електричеството,мача се доиграва по правилник и никой не оспорва обстоятелствата за промяна на деня или часа на мача.Не разбирам и претенциите на телевизията,която излъчва мача..а ако от полицията забранят срещата да се провежда след 18 ч.,а ако администратора на шампионата реши,че няма да се играят мачове след 17 ч...кво прайм
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- B__A__N__DA__TA
Кашчей написа:kartago написа:Интересното е, че съм гледал и в Европа такива мачове, спира електричеството, токов удар, всичко може да се случи( ама що ли пък никъде не видях да се включат генератори?!)! Сега да видим кой е виновен и за земетресението в Япония! Миналата година бях на мача когато спря тока, изчакахме получи се! Тука малко въпроса е и към държавата, каквито са ни пътищата, такива са ни и магистралите за ток!
По изискванията на разни европейски централи, трябва да има аварийно захранване, което да осигури около 1200 лукса осветление при спиране не централното.Аз лично изобщо не съм убеден, че това не е номер на Черноморец защото ми е малко рано за претоварване на мрежата заради курортния сезон
И все пак,нещо по темата ще напишеш ли

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Долно уйно
- Контакти:
Седя тук и докато си гледам телевизия се сетих следното, най-нормалното нещо е утре вечер да си предават мача който е по програма, но хипотетично си представих ако тази вечер беше мач между ЦСКА и Левски, случва се същото и утре вечер трябва да предават Калиакра - Академик, какво щеше да решат от БФС и телевизията? 

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
haha написа:Спазване на правилата-какво ще кажат левскарите,за знамето с пречупен кръст на мача им с Миньор?
Kaкво трябва да казваме? Не съм фашист или нацист, но това с шума за това знаме е пълна идиотщина... че дори наглост може да се каже щом паметника на съветската армия стърчи на центъра на София...
Долно уйно написа:Седя тук и докато си гледам телевизия се сетих следното, най-нормалното нещо е утре вечер да си предават мача който е по програма, но хипотетично си представих ако тази вечер беше мач между ЦСКА и Левски, случва се същото и утре вечер трябва да предават Калиакра - Академик, какво щеше да решат от БФС и телевизията?
никой не предава мача "по програма" а предават този който ще бъде по гледан...
B__A__N__DA__TA написа:а ако от полицията забранят срещата да се провежда след 18 ч.,а ако администратора на шампионата реши,че няма да се играят мачове след 17 ч...кво прайм
полицията ако се не лъжа може само да откаже да охранява даден мач, а не да го "забранява"... иначе са виновни михов и другите мозъци който са подписали така договора, че ТВ да им реди програмата...
Последна промяна от Thsmith на 16 апр 2011 01:36, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Върни се в “Футбол - България”