Ще се спазят ли правилата тоя път?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?

Мнениеот Капитана » 16 апр 2011 00:18

Dobri написа:
Долно уйно написа:Тъй като всички искахме националите ни да играят и в Бургас, та сега ми мина през главата, че тази вече вместо Черноморец-Литекс, на стадиона се играеше квалификация за европейско първенство между България и Англия, и се случи същото нещо? - 1000% съм сигурен, че глобите щяха да бъдат страхотно големи, без прошка

Глоби + служебна загуба на 100%. Просто тук няма форсмажорни обстоятелства. Проблема си е в стадиона, тоест в домакините (аварийния източник на захранване не е сработил ефикасно).

Пак едно и също. Кой дава лиценз на стадиона? Знаеш ли? Провери! НЕ, не е футболният клуб. :mrgreen:

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 16 апр 2011 00:18

"Долно уйно" - Маниера ти на изразяване ми напомня на един несъществуващ тук вече екс-модератор.
Ако си мислиш, че някой, тук, изразяващ мнението си, е длъжен да ти се отчита - остани си свободен, в калта в която си се олял! Много малко хора в този форум си позволяват заповеднически да получават отговори на въпросите които задават. Умните хора боравят с факти. Филмите са за други ;)

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 16 апр 2011 00:21

roskata21 написа:
Тогава е супер, че в България си имаме само шампионат и купа, добре че нямаме и други турнири или преиграване на мачовете за купата при равен в редовното време, че тогава ставаше страшно с програмите на отборите

Защо да е супер. Сега си играят с постоянни състави без ротации. Ако мачовете са по-често (2-3 пъти седмично), ще се използват повече играчи (за сметка на невъзтановените). Увеличава се полето за изява на младите надежди. А програмата ще е ясно, че не е фиксирана. Някои мачове ще си се влачат с месици, но това си е нормално и не е голям проблем. Ако е равнопоставено за всички, де.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 апр 2011 00:21

Dobri написа:
Долно уйно написа:Тъй като всички искахме националите ни да играят и в Бургас, та сега ми мина през главата, че тази вече вместо Черноморец-Литекс, на стадиона се играеше квалификация за европейско първенство между България и Англия, и се случи същото нещо? - 1000% съм сигурен, че глобите щяха да бъдат страхотно големи, без прошка

Глоби + служебна загуба на 100%. Просто тук няма форсмажорни обстоятелства. Проблема си е в стадиона, тоест в домакините (аварийния източник на захранване не е сработил ефикасно).

Това е най - голямата глупост която съм чувал! Техни4еска неизправност не - умишлена и злонамерена? Припомни ми на Герна ли се пуснаха пръска4ките по времем на ма4? не си спомням Левски да загубиха служебно!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 апр 2011 00:24

nascko написа:"Долно уйно" - Маниера ти на изразяване ми напомня на един несъществуващ тук вече екс-модератор.
Ако си мислиш, че някой, тук, изразяващ мнението си, е длъжен да ти се отчита - остани си свободен, в калта в която си се олял! Много малко хора в този форум си позволяват заповеднически да получават отговори на въпросите които задават. Умните хора боравят с факти. Филмите са за други ;)

При положение, че се опитваш да важничиш на гърба на друг когато сам виждаш, че си се олял в грешките си, аз не мога да ти помогна и след като си готов да кажеш А, трябва да имаш дупе да кажеш Б, защото в постът ти ме питаш и казваш виж там в Англия и едва ли си вече щастлив, че си натрил носа на поредният форумен драскач, но нещо не ти се получи и опитът ти да се измъкнеш, не сработи.

Когато си готов да защитиш думите си, заповядай да дискутираме, а и време да спреш с това приличаш ми на еди кой си и еди какво си, ако си имал проблеми с някой, оправяй се, не мога да ти помогна.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 апр 2011 00:27

Интересното е, че съм гледал и в Европа такива мачове, спира електричеството, токов удар, всичко може да се случи( ама що ли пък никъде не видях да се включат генератори?!)! Сега да видим кой е виновен и за земетресението в Япония! Миналата година бях на мача когато спря тока, изчакахме получи се! Тука малко въпроса е и към държавата, каквито са ни пътищата, такива са ни и магистралите за ток!

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 16 апр 2011 00:29

Dobri написа:
roskata21 написа:
Тогава е супер, че в България си имаме само шампионат и купа, добре че нямаме и други турнири или преиграване на мачовете за купата при равен в редовното време, че тогава ставаше страшно с програмите на отборите

Защо да е супер. Сега си играят с постоянни състави без ротации. Ако мачовете са по-често (2-3 пъти седмично), ще се използват повече играчи (за сметка на невъзтановените). Увеличава се полето за изява на младите надежди. А програмата ще е ясно, че не е фиксирана. Някои мачове ще си се влачат с месици, но това си е нормално и не е голям проблем. Ако е равнопоставено за всички, де.

Не си ме разбрал правилно, имам в предвит че хората като правят графика с мачове ще забъркат поредната каша, инъче ще е добре да имат по-вече мачове

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 16 апр 2011 00:30

Капитана написа:Пак едно и също. Кой дава лиценз на стадиона? Знаеш ли? Провери! НЕ, не е футболният клуб. :mrgreen:

А знаеш ли какво значи лиценза?
В момента на лицензирането всичко е било на равнището на стандартите. Нищо повече или по-малко.
Означава, че е имало работещ авариен източник в момента на инспекцията. Ако източника не е работещ по време на мача кой носи вина? Клубът поради лоша подръжка или саботаж.

ПП Знам че в България лицензите са си напълно измислени и скалъпени, но това си е нож с две устриета.

Това е най - голямата глупост която съм чувал! Техни4еска неизправност не - умишлена и злонамерена? Припомни ми на Герна ли се пуснаха пръска4ките по времем на ма4? не си спомням Левски да загубиха служебно!

Мача беше ли прекратен? В смисъл за повече от 30 минути. И на Левски бе наложена парична глоба.
По твоята логика, всеки отбор може да си инсценира повреди на стадиона и няма да има последствия.
Лошата подръжка си се води злонамерена.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 апр 2011 00:31

kartago написа:Интересното е, че съм гледал и в Европа такива мачове, спира електричеството, токов удар, всичко може да се случи( ама що ли пък никъде не видях да се включат генератори?!)! Сега да видим кой е виновен и за земетресението в Япония! Миналата година бях на мача когато спря тока, изчакахме получи се! Тука малко въпроса е и към държавата, каквито са ни пътищата, такива са ни и магистралите за ток!

+1 Поморие лято 2010 Шок и ужас седмица без ток! Е тогава разбираш колко безпомощни и жалки сме хората! ма4овете се доиграват?Преиграват!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 апр 2011 00:34

child in time написа:
kartago написа:Интересното е, че съм гледал и в Европа такива мачове, спира електричеството, токов удар, всичко може да се случи( ама що ли пък никъде не видях да се включат генератори?!)! Сега да видим кой е виновен и за земетресението в Япония! Миналата година бях на мача когато спря тока, изчакахме получи се! Тука малко въпроса е и към държавата, каквито са ни пътищата, такива са ни и магистралите за ток!

+1 Поморие лято 2010 Шок и ужас седмица без ток! Е тогава разбираш колко безпомощни и жалки сме хората! ма4овете се доиграват?Преиграват!

Бях в Равда тогава и точно пристигнахме с мои приятели и тока спря, викаме ебаси и каръците дето сме :lol: :lol: Не че ни попречи да пием и да се забавляваме де :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”