ЦСКА и Ботев - братя по съдба

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: ЦСКА и Ботев - братя по съдба

Мнениеот gzagorov » 09 авг 2008 15:30

Ха, радва ме тая тема. Не за друго, ами някои червени се излагат като кифладжии. И сега, ако пак почнете да ми говорите, че загубите на терена са по-голям срам от тея простотии, просто евала за наглостта... и за очилата... червените. Не стига, че спорихте с левскарите, ами явно не ви е достатъчно, ами започнаха и с другите агитки. Ами да, изпокарайте се със всички, пък после си обвинявайте БФС, че било синьо, Марс пък че бил червен, а нивото на река Дунав е прекалено ниско. Видите ли мутрите били купили титлите на "Локо", на "Левски", на "Литекс", на "Славия, то и на "Етър" сигурно. Само титлите на ЦСКА са честно спечелени, разбирате ли те "червените" са чисти като сълзици. Естествено!
Бахти смеха! И това ако не е комплексарщина, здраве му кажи. Сега като си осъзнаете простотията, и понеже няма да има какво нормално да кажете, ще започнете да псувате срещу левскари, локомотивци, и т.н. Ама то си е за ваша сметка.
Но все пак се надявам да се огледате малко и да започнете да подкрепяте своя отбор (той има нужда), а не да плюте по другите.

И преди съм го казвал, но все пак - тези ми мнения са предназначени САМО И ЕДИНСТВЕНО за пичовете, които са забравили очилата върху лицето си, и гледат (и обвиняват) всичко друго, освен "любимия" си отбор (ако въобще е такъв). Моля ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ на ЦСКА да не се обиждат, понеже те нямат нищо общо с пуберизираните лумпени, които се навъдиха напоследък.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Re: ЦСКА и Ботев - братя по съдба

Мнениеот scb » 09 авг 2008 18:52

След 1996 година вси титли са купени! СИК, Литекс Комерс, Мултигруп, Чорни, НОВЕ Холдинг, ВИС-2 - това са шампионите на България.

Върни се в “Футбол - България”