Ще се спазят ли правилата тоя път?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?

Мнениеот Долно уйно » 16 апр 2011 00:04

Капитана написа:
Долно уйно написа:Нещо в този Бургас не им върви :)
Сещам се за един мач пък телевизията имаха проблем и предаваха само второто полувреме, а мача също беше доста интересен

Искам да ти покажа една победа на Литекс в Бургас, щом спомена за вървене и невървене и си кажи мнението за това дали мачът не трябваше да се преиграе, щом си за феърплея. Ха сега! :mrgreen:

http://vbox7.com/play:73cfe5cc

Груба съдийска грешка при отсъждане на нарушението, която повлиява на резултатът на мача, това е моето мнение като независим от ничия страна, преди да ме питаш умишлена ли е или не, не съм аз този които преценява казуса, факт е, че грешка ИМА.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 16 апр 2011 00:06

стана ми интересно, в България като се отложи мач според наредбите се играе след 24 часа, а в Англия не е така. Спомнете си последно тази зима колко мачове се отлагаха заради лошо време и бяха пренасрочвани със седмици по-късно - примера е с Челси - Ман.Юн, който от края на януари се насрочи за началото на март (по спомен)
Последна промяна от roskata21 на 16 апр 2011 00:08, променено общо 1 път.

toi
Контакти:

Мнениеот toi » 16 апр 2011 00:08

Dobri написа:
nascko написа:"Долно уйно" "Dobri" и вся осталная микренская футболнолюбива, феърплей настроена, изключително обективна футболна общественост:
В нарушение на всички постановени от Вас правила тези мачове са се играли:
26.12.2010 - 17:00 Манчестър Юнайтед 2:0 Съндърланд
28.12.2010 - 22:00 Бирмингам 1:1 Манчестър Юнайтед
01.01.2011 - 14:45 Уест Бромич 1:2 Манчестър Юнайтед
04.01.2011 - 22:00 Манчестър Юнайтед 2:1 Стоук Сити
АКО МИ ПОСОЧИТЕ САНКЦИИ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ КЛУБОВЕ, спирам да се занимавам със претенциите на клубчето ви

Колко часа е между мачовете?
Между началните часове:
53 часа (чисти 51)
88,75 часа (чисти 86,75)
55,25 часа (чисти 53,25)

По наредбата на ФИФА (най-мероятно и на ФА) са нужни 48 часа между мачовете.
БФС са се презастраховали и по-тяхната наредба са нужни 72 часа.

Дори да се играеше по правилата в Англия, ако Литекс играеше в Понеделник 21:00, то следващият им мач трябва да не е по-рано от Сряда 23:00. Възможно ли е? Май не.

Хахаха мене ако питаш Добри,така трябва ...играят вторник/сряда-събота/неделя и тук там понеделник...играят и от 19 и от 21 и от 23 е айде зимата от 13 и 15 и 17...да не им измръзнат макарите...Така хем може станат хора футбалерите родни мили,хем тия дето приличат на Жоро Бекъма сами ше избегат с двеста,хем ние горките фенове ше се радваме на по два мача на полусезон между всички грандове,грандчета,градски,полуградски и селски отбори в родната А група...Гоооолем кефффф...Даже може я прекръстиме на Супер Висша Лига...)))))))))))))))))))))))))))

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 16 апр 2011 00:10

roskata21 написа:стана ми интересно, в България като се отложи мач според наредбите се играе след 24 часа, а в Англия не е така. Спонете си последно тази зима колко мачове се отлагаха заради лошо време и бяха пренасрочвани със седмици по-късно - примера е с Челси - Ман.Юн, който от края на януари се насрочи за началото на март (по спомен)

Защото играят на често и ако мача се отложи с 1 ден, няма да има 48 часа почивка да следващите си мачове.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 апр 2011 00:10

Тъй като всички искахме националите ни да играят и в Бургас, та сега ми мина през главата, че тази вече вместо Черноморец-Литекс, на стадиона се играеше квалификация за европейско първенство между България и Англия, и се случи същото нещо? - 1000% съм сигурен, че глобите щяха да бъдат страхотно големи, без прошка
Последна промяна от Долно уйно на 16 апр 2011 00:12, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 16 апр 2011 00:11

Долно уйно написа:
Капитана написа:
Сещам се за един мач пък телевизията имаха проблем и предаваха само второто полувреме, а мача също беше доста интересен

Искам да ти покажа една победа на Литекс в Бургас, щом спомена за вървене и невървене и си кажи мнението за това дали мачът не трябваше да се преиграе, щом си за феърплея. Ха сега! :mrgreen:

Груба съдийска грешка при отсъждане на нарушението, която повлиява на резултатът на мача, това е моето мнение като независим от ничия страна, преди да ме питаш умишлена ли е или не, не съм аз този които преценява казуса, факт е, че грешка ИМА.

Ако си гледал целия мач, ще знаеш дали е умишлена или не. Но не коментирам това. Ще ти извадя цитат от една наредба на едни "кратунковци":

17. Формално нарушение
Формално нарушение има, когато съдията е нару-
шил някоя повелителна разпоредба на Правилата
на играта футбол, изискваща да вземе само пред-
виденото в нея решение, а той се е отклонил и е
заменил с друга повелителна разпоредба, на базата
на която е взел друго решение.

Когато Спортно-техническата комисия установи, че
има формално нарушение, то футболната среща се
преиграва само ако:
а) то директно е повлияло на резултата на футбол-
ната среща или

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2011 00:11

Капитана написа:

дай видео за формално нарушение на правилата и ще ти призная , че трябва преиграване на този мач!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 апр 2011 00:12

mrazq_4ervenoto написа:eй кауни, престанете да ми триете коментарите бе хаирсъзи таквиз.Михлюзи! :mrgreen:

Че те и без това коментарите ти за нищо не стават, защо да не се трият !?
И вземи да научиш малко български език, какви са тези селяшки думи, които си нямам и на идея какво означават !

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 16 апр 2011 00:15

Dobri написа:
roskata21 написа:стана ми интересно, в България като се отложи мач според наредбите се играе след 24 часа, а в Англия не е така. Спонете си последно тази зима колко мачове се отлагаха заради лошо време и бяха пренасрочвани със седмици по-късно - примера е с Челси - Ман.Юн, който от края на януари се насрочи за началото на март (по спомен)

Защото играят на често и ако мача се отложи с 1 ден, няма да има 48 часа почивка да следващите си мачове.

Тогава е супер, че в България си имаме само шампионат и купа, добре че нямаме и други турнири или преиграване на мачовете за купата при равен в редовното време, че тогава ставаше страшно с програмите на отборите

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 16 апр 2011 00:16

Долно уйно написа:Тъй като всички искахме националите ни да играят и в Бургас, та сега ми мина през главата, че тази вече вместо Черноморец-Литекс, на стадиона се играеше квалификация за европейско първенство между България и Англия, и се случи същото нещо? - 1000% съм сигурен, че глобите щяха да бъдат страхотно големи, без прошка

Глоби + служебна загуба на 100%. Просто тук няма форсмажорни обстоятелства. Проблема си е в стадиона, тоест в домакините (аварийния източник на захранване не е сработил ефикасно).

Върни се в “Футбол - България”