Какво ще кажеш за ЕВН ? Излизат с официално становище, че в момента на прекъсването и след това са нямали авария в района и готово.nascko написа:По точка 2. - кой според теб може да установи вина на Черноморец?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Какво ще кажеш за ЕВН ? Излизат с официално становище, че в момента на прекъсването и след това са нямали авария в района и готово.nascko написа:По точка 2. - кой според теб може да установи вина на Черноморец?
Rivaldo10 написа:nikita33 написа:Levskar_90 написа:Правилата няма да се спазват, докато Гриша Ганчев командва БФС
До колкото зная, Б Михайлов е от Левски, а не от Литекс!!!!
Виждаме, виждаме...
NIKSANA написа:Знам, че сега ще кажете, че съм Левскар и ме е яд и т.н.
НЕ ми пука от това!!!
Трифон Попов казва: ми ние спазваме наредбите.. мача може да се играе когато кажат(може и утре).. но ни се нарушава програмата..
Любо Пенев пък категорично не искал!
Добре де не нарушихте ли програмата на Черноморец? Значи за вас може да прецакат Черноморец, но не може вие да играете утре..
Сега делегата казва утре ще се играе... ама телевизията не им било изгодно...
Аман от изгоди ... къде е футбола къде са изгодите
Reckless написа:Хайде бе конспиратори ! Напишете нещо !
nikita33 написа:Не зная какво виждаш,ама хич не ти личи че е така,защо ?плачите на чужд гроб,не мога да разбера
Кашчей написа:NIKSANA написа:Знам, че сега ще кажете, че съм Левскар и ме е яд и т.н.
НЕ ми пука от това!!!
Трифон Попов казва: ми ние спазваме наредбите.. мача може да се играе когато кажат(може и утре).. но ни се нарушава програмата..
Любо Пенев пък категорично не искал!
Добре де не нарушихте ли програмата на Черноморец? Значи за вас може да прецакат Черноморец, но не може вие да играете утре..
Сега делегата казва утре ще се играе... ама телевизията не им било изгодно...
Аман от изгоди ... къде е футбола къде са изгодите
Пич, нещо за вашият мач с "Берое"да кажеш?Дали го отложиха и дали от Стара загора бяха съгласни.... а и вие не трябваше да играете 2 мача за 3 дена май, но беше рев, беше чудо....
Долно уйно написа:toi, телевизията ще си вземе неустойката от виновника да не се излъчва мача, в случая към този момент не знаем кой, нека да излязат официалните становища и тогава.
Лятото на Черноморец - Левски осветлението също изгасна и седяхме в полумрак, но за щастие тогава същото се оправи, оправдаха проблема с натоварена консумация на електроенергия, но ме навежда на мисълта, че не е това, а е вероятно да има някакъв проблем, тъй като лятото, отново тази редица прожектори изгаснаха.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта