Забравихме ли Торес?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Забравихме ли Торес?

Мнениеот wolf » 15 апр 2011 22:59

Проблема дойде от много рязката смяна на поколенията 1990-1994та в бонус със некадърността на Сунес и френската колония на Улие (да имахме 2 страхотни сезона при него) и нещата общо взето се нареждат.

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 апр 2011 23:06

отговарям за роби фаулър-2001г. след 5-те купи се сби със тогавашния помощник фил томпсън на тренировка и затова насила го продадоха на лийдс...за торес-все някога ще почне да вкарва,голям играч е,но малко или много му понаучиха играта във англия и вече не е същия-загуби си бързината,демаража и головия усет.всичко това,гарнирано със хроничните му контузии в колената го прави все по лесна хапка за защитниците на другите отбори...но не се съмнявайте,че ще продължава да вкарва голове...е не колкото вкарваше при нас,но достатъчно за челси и за тия прословути 50 млн.паунда!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 апр 2011 23:14

wolf написа:За Фаулър (едва на 26 по онова време) така и не разбрах защо Улие го изрита към Лийдс. Някой ако знае да сподели :)

Според интервю на даскала Фаулър бил изчерпан(което горе долу е факт предвид това Роби така и няма сезон като хората за Лийдс),а и Лийдс дават добри пари.От друга страна тогава имахме добро нападение(Оуен и Хески и няколко таланта като Мелър,льо Талек,Понгол и Сьорлунд(мисля че така се казваше)).Парите тогава трябваха за да се подобри защитата.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 апр 2011 23:16

liverpool96 написа:Те защото на Юнайтед всичките им играчи са супер таланти и световна класа. Кажи ми поне 1 играч, който след напускането си от Ливърпул е прекарвал бляскаво кариерата си. Аз обаче мога да изброя играчи, които напускат Юнайтед и прекарват изключително по-добри години в друг отбор - само Форлан и Жерар Пике ти стигат. ;)

Кажи ми, че не говориш сериозно! :shock: Пике и Форлан при нас играеха "ганкиното", явно че с преминаването им в други отбори им е светнала червената лампичка, че ако продължават по същият начин, отиват на тотален провал! Кажи ми сега, че и на Нистелрой, Бекъм и Роналдо годините в друг отбор са им изключително по-добри и те признавам!

П.С. Слезте на земята, време ви е!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 апр 2011 23:22

john barnes написа:отговарям за роби фаулър-2001г. след 5-те купи се сби със тогавашния помощник фил томпсън на тренировка и затова насила го продадоха на лийдс...

Да,това също беше една от теориите за неговото напускане. Честно казано обаче си мисля,че едва ли точно това е била решаващата причина.Просто живота извън терена,плюс контузиите последния сезон,отделно Лийдс дават хубави пари(за времето си) и така.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 апр 2011 23:28

Допускам, че самия той прегоря прекалено рано (18 вече беше голмайстор и несменяем титуляр) и затова се получиха последвалите събития. За Торес, определено много контузии му се отразиха на скоростта и демаража, бърз поглед към клипа е достатъчен да се направи сравнение сега със дистанцията на времето. Няма я тази лекота с която преодоляваше по няколко човека без никакъв проблем и начина по който винаги успяваше да нацели и най-малкото пространство между краката на вратарите от труден ъгъл.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 15 апр 2011 23:34

Чакай малко!!Те никога не са били звезди преди да дойдат в Юнайтед!!!!И са си тръгнали търсейки отбор където да играят редовно!!!Торес имаше това право-да играе редовно,въпреки отчайващите му мачове след световното!И толкова патетично споменаван от българските коментатори,сякаш ние сме слепци...
Та Торес дойде звезда и прозря:средняшки отбор и точно там ще е пропиляна кариерата му-в Поол!!!Спомняш си навярно,че и преди него Оуен си тръгна и Джерард почти си беше тръгнал(все Поолски чеда) само защото ТРАДИЦИЯТА вече повелява Поол да не са шампиони вече 24 години...

Изразяваш се така,сякаш в Поол човек може да има бляскава кариера!!!???Това ти казвам:всички гореизброени играчи са осъзнали посредствеността на този отбор!!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 апр 2011 23:40

manutd legeng написа:Та Торес дойде звезда и прозря:средняшки отбор и точно там ще е пропиляна кариерата му-в Поол!!!Спомняш си навярно,че и преди него Оуен си тръгна и Джерард почти си беше тръгнал(все Поолски чеда) само защото ТРАДИЦИЯТА вече повелява Поол да не са шампиони вече 24 години...

Изразяваш се така,сякаш в Поол човек може да има бляскава кариера!!!???Това ти казвам:всички гореизброени играчи са осъзнали посредствеността на този отбор!!

:lol: :lol:
Това е от рубриката : "мама често ме е изтървала като малък върху главата ми".

gtuy
Контакти:

Мнениеот gtuy » 15 апр 2011 23:41

liverpool96 написа:
gtuy написа:
wolf написа:За Фаулър (едва на 26 по онова време) така и не разбрах защо Улие го изрита към Лийдс. Някой ако знае да сподели :)

Щото Улие беше един олигофрен който ни трови нервите няколко години, вижте как тази година направи и Вила за резил

Пак се изказваш неподготвен. При Улие направихме требъл като взехме ФА, купата на лигата и УЕФА, а сега близо 5-6 години не сме даже и на финал, камо ли взета титла.

Аз не казвам че не сме взели нищо, просто си казвам мнението за Улие, той за мен си е такъв. Добре не "ни", а "ми" трови нервите. Просто не го харесвам.

Потребителски аватар
mikel_arteta1990
Контакти:

Мнениеот mikel_arteta1990 » 15 апр 2011 23:47

ми аз доколкото съм чел интервюта на Торес зам че на него отбора на сърцето му е Атлетико така че ако не трагнат добре нещата сега съм сигурен че ще се върне в Атлети не в пуул (Торес е единствения играч който харесвах от пуул ) :) :) :)

Върни се в “Ливърпул”