Ще се спазят ли правилата тоя път?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?

Мнениеот magichko » 15 апр 2011 22:22

Converse написа:
magichko написа:
Converse написа:Защо ми бе изтрито мнението, като дори нямаше нито една провокация и лъжа ?
На стадиона имаше ТОЧНО 11 фена на Литекс без знаме и шалове. Жалко за тях, че са пропътували дългото разстояние за 15 минути мач ..

а вие бяхте ? не по раазлично от феновете от ловеч... и тва не е място тук

Да, ама ние не сме 4-кратни шампиони с 1000 купи, нали се сещаш ?

абе сещам се и колко бяхте като ви беше БЕЗПЛАТЕН входя... та не ми се оправдвай с глупости
[center]Изображение[/center]

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 15 апр 2011 22:22

Converse написа:Защо ми бе изтрито мнението, като дори нямаше нито една провокация и лъжа ?
На стадиона имаше ТОЧНО 11 фена на Литекс без знаме и шалове. Жалко за тях, че са пропътували дългото разстояние за 15 минути мач ..

Нормално, в Ловеч също трябва да се сложи вход за по 10-15 лв...

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 15 апр 2011 22:23

Хаха може би защото се е сметнало за провокация.Но е смешно точно пък вие да говорите за фенове след като ви видяхме че бяхте 7-8 човека агитка и то като домакини да не говорим че на целият мач имаше 250 човека, така че по добре си замълчи.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 15 апр 2011 22:23

unobg написа:Много ми е интересно защо пак Литекс е лошият? Естествено, че ще изместят мача .. няма как да играят в понеделник от 21 в БУРГАС и в сряда да гостуват в СОФИЯ. Това не е игра през три дни смешници, сами си проверете в Европа по колко точно време им остава между мачовете и как са направени програмите. Това е абсурдно и този мач щяха да го изместят без значение дали е Литекс или Академик. Второто, да Литекс е ощетен с още един ден престой в Бургас (отново мача е от 21, сами си пресметнете в колко часа свършва) /тука е мястото да спомена, че софийските клубове винаги са привилигировани да гостуват по-малко от останалите. За мен виновна е скапаната телевизия с нейните мачове по нощите и в понеделник. Така само затормозяват хората, които искат да посетят даден мач.

19 26.12.2010 - 17:00 Манчестър Юнайтед 2:0 Съндърланд
20 28.12.2010 - 22:00 Бирмингам 1:1 Манчестър Юнайтед
21 01.01.2011 - 14:45 Уест Бромич 1:2 Манчестър Юнайтед
22 04.01.2011 - 22:00 Манчестър Юнайтед 2:1 Стоук Сити
За тази програма ли ми говориш ???

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 апр 2011 22:23

Техниците от електроразпределителното дружество: При нас проблем няма!

:lol: :lol: :lol: е сега вече може да ги накажат ако е истина :lol:
Последна промяна от POPCORN на 15 апр 2011 22:24, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 15 апр 2011 22:23

А СА ДЕ ?

Двама представители на електроразпределителното дружество EVN обявиха, че при тях проблем с прекъсването на тока няма! Мачът от 22-я кръг на А група между Черноморец и Литекс бе прекратен в 15-та минута при резултат 0:0, заради изгасване на част от осветителните тела на стадион „Лазур” в Бургас. Съоръжението потъна в полумрак, което даде повод на главния съдия Ивайло Стоянов да изпрати двата тима в съблекалните.

Близо час след изгасването на лампите, на стадиона се появиха двама представители на електроразпределителното дружество. Те обаче минавайки покрай журналистите успяха да уточнят, че при тях проблем няма.

Според предварителната информация, изнесена от пресслужбата на Черноморец, аварията е извън рамките на съоръжението, а от EVN са съобщили, че ще им трябват поне няколко часа за възстановяването на осветлението.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 апр 2011 22:23

Viktor4o_Rs написа:Случаят показва и друго - не може цяло първенство и сума ти хора, които се вълнуват от своите отбори, да са заложници на една телевизия, която поставя крайно неудобни часове ;) Тоя монопол трябва да бъде спрян :!:

Това е ясно отдавна. И аз подкрепям бате Венци ,че БГ първенството не трябва да е по някаква кабеларка ,която да ми слага часове на мачовете като 21:00 :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Nole
Контакти:

Мнениеот Nole » 15 апр 2011 22:25

Не мога да разбера какво ревете пак по Литекс.
Вече някой обясни, че няма как Литекс да играе в понеделник и в сряда просто, защото правилата са да има 72 часа между два мача, така че мачът щеше да се играе по-рано от понеделник независимо дали е Литекс или Академик. В случая телевизията има по два мача в събота и неделя и логично решава мачът да е в петък... Интересно е защо БФС не е предпочело Славия - Пирин да бъде в сряда, а ЦСКА - Литекс в четвъртък и тогава правилото за 72 часа щеше да бъде спазено. Моето елементарно обяснение е че бтв екшън е казал, че им е по-удобно мачът на осветление да бъде в сряда... Разбира се, изниква въпроса и защо БФС е насрочило мач на шампиона на България в понеделник в седмицата, в която има 1/2 финали за купата... Това от Литекс-хейтърите никой не го отчита...
Ревахте 5 страници по Любо Пенев. Сега се оказа, че и Пенев и Трифон Попов са казали, че ще се съобразят и пак реването увисна във въздуха...
Литекс има съдийски комфорт, но не по-голям от този, който Левски и ЦСКА са имали в миналото. Освен това сините реват постояно за оранжевото бфс, а ето че тази седмица отново не наказаха отбора от Подуене, въпреки издигнатото знаме на последния мач в Перник. Както преди това спестиха 6 мача наказание на Дембеле, пренасрочиха мача с Берое без причина и играеха винаги в понеделник след мачовете за ЛЕ включително и срещу галениците на Михайлов Литекс...

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 15 апр 2011 22:26

JimBeam написа:

Хаха може би защото се е сметнало за провокация.Но е смешно точно пък вие да говорите за фенове след като ви видяхме че бяхте 7-8 човека агитка и то като домакини да не говорим че на целият мач имаше 250 човека, така че по добре си замълчи.

Неска бяхме 150 човека агитка. :)

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 15 апр 2011 22:27

assencho1 написа:
unobg написа:Много ми е интересно защо пак Литекс е лошият? Естествено, че ще изместят мача .. няма как да играят в понеделник от 21 в БУРГАС и в сряда да гостуват в СОФИЯ. Това не е игра през три дни смешници, сами си проверете в Европа по колко точно време им остава между мачовете и как са направени програмите. Това е абсурдно и този мач щяха да го изместят без значение дали е Литекс или Академик. Второто, да Литекс е ощетен с още един ден престой в Бургас (отново мача е от 21, сами си пресметнете в колко часа свършва) /тука е мястото да спомена, че софийските клубове винаги са привилигировани да гостуват по-малко от останалите. За мен виновна е скапаната телевизия с нейните мачове по нощите и в понеделник. Така само затормозяват хората, които искат да посетят даден мач.

19 26.12.2010 - 17:00 Манчестър Юнайтед 2:0 Съндърланд
20 28.12.2010 - 22:00 Бирмингам 1:1 Манчестър Юнайтед
21 01.01.2011 - 14:45 Уест Бромич 1:2 Манчестър Юнайтед
22 04.01.2011 - 22:00 Манчестър Юнайтед 2:1 Стоук Сити
За тази програма ли ми говориш ???

Радвам се, че попитахте. Сам вижте къде се намират Бирмингам и Уест Бром и сам си отговорете. Времето за почивка на манчестър е предостатъчно.
На 26 са провели тренировка след мача 100% . Декември е от 31 дена.

Върни се в “Футбол - България”