Забравихме ли Торес?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Забравихме ли Торес?
Toрес си е Торес. Клипчето го показва. Спомних си за тези хубави моменти. За съжаление всичко хубаво си има своя край.Торес ибра "големия" клуб, който всъщност е толкова малък. За мен Торес вече не съществува. Яд ме е, но това си е собстен избор. Той си избра да не е легенда, той си избра да радва "публиката" в Лондон.
- liverpool96
- Контакти:
gtuy написа:Честно казано повече ме е яд че продадохме Бенаюн отколкото него. Да радваше ни много, но след като отиде в челси как не каза една хубава дума за Ливърпул. Искал да играе в голям отбор, да взимал купи. Ето заради тези думи го намразих. А досега в какъв беше бе смотаняк. На Анфийлд не спечели трофей но там я има магията, да играеш за такъв отбор е нещо велико, а в такива отбори еднодневки не става. Да го дават под наем в Шросбъри и това е, щото Дрогба още дълго ще го слага в малкия си джоб. Дано още 5 години не вкараш гол тъпак. Май много взех да злобея ама ме е яд. Иначе Суарес ме кефи от много отдавна и се радвам че го взехме, а за Карол е още много рано да говорим.
На същото мнение съм и аз. Много ме е яд за продажбата на Масчерано, Алонсо и Бенаюн както и до една степен на Риера. Това бяха играчите, които сътворяваха играта ни, които свързваха двата края на терена. Това бяха футболистите, които бяха богове в средата на терена и докато тогава халфовата ни линия беше може би най-добрата на Острова, сега е най-трагичната зона. Торес беше един от идолите ми (заедно с Джерард, който все още е и ще бъде винаги), но с тези безотговорни детски действия, които накара феновете на отбора да го намразят още повече, сега за мен е един продажен наемник, търсещ слава, пари и трофеи. Както съм споменавал и преди, футболът не е трофеи, отличия и титли - той е нещо повече, а за да го изпиташ трябва да си подходящ характер (каквито са Джерард, Дел Пиеро и Тоти). Явно Торес е бил поредното дете с мечти да стане професионален футболист, да вдига всяка година трофей и да прибира "едра пачка". С уважението ми към феновете на Челси ще кажа, че това е отбор, изграден на принципа "колкото повече пари наливаш, толкова по-добре". Аз не се сещам нещо в историята на Челси, което да изумява някого. Те са били толкова надолу в дивизиите. Тяхната история не е толкова богата, колкото например на Ливърпул, Юнайтед, Ювентус, Милан и т.н. Торес беше на път да стане една легенда и символ на отбора, но явно всички сме грешали, колко жалко ...
- manutd legeng
- Контакти:
liverpool96 написа:shumnaliq написа:Това за мен е сделката на деситилетието ! Вижда се че Торес не е толкова важен за Ливърпул , колкото си мислихме. Мисля че Анди до 1 година ще започне да мачка , а до 2 ще стане най-добрия нападател в Англия
Той просто реши да си провали кариерата. А както знаем, Ливърпул може най-много да "изстисква" таланта от един играч. Именно затова всеки напуснал Ливърпул не прекарва остатъка от кариерата си бляскаво.
Да не би пък в Поол някой да прекарва бляскаво кариерата си в последните традиционни 24 години?!?!?И ако Поол изтисква макссимума-то във този средняшки отбор играят само средняци!!ЛОГИКА!!!ЖЕЛЯЗНА!!!Също както иглупостите с които ни занимават клакьорите на някъкви си някога си....
- liverpool96
- Контакти:
aks75 написа:Как ще сме забравили Торес?!Помним го.Последното му изказване беше,че при нас имало само проблеми и кофти хора,а видиш ли в Атлетико всички били а ла Майка Тереза.Също помним как сравни Челси с Ливърпул.Басий,трябва да си изчаткал на цяло за да правиш подобно сравнение.Така че, ЗАЩО ИЗОБЩО ДА ГО ПОМНИМ???
+1. Мнението ти ми хареса много. Именно всеки нов фен на Ливърпул ще запомни Торес с безумните изказвания и според мен в неговия речник няма една толкова леснопроизносима думичка - Благодаря ...
- liverpool96
- Контакти:
manutd legeng написа:liverpool96 написа:shumnaliq написа:Това за мен е сделката на деситилетието ! Вижда се че Торес не е толкова важен за Ливърпул , колкото си мислихме. Мисля че Анди до 1 година ще започне да мачка , а до 2 ще стане най-добрия нападател в Англия
Той просто реши да си провали кариерата. А както знаем, Ливърпул може най-много да "изстисква" таланта от един играч. Именно затова всеки напуснал Ливърпул не прекарва остатъка от кариерата си бляскаво.
Да не би пък в Поол някой да прекарва бляскаво кариерата си в последните традиционни 24 години?!?!?И ако Поол изтисква макссимума-то във този средняшки отбор играят само средняци!!ЛОГИКА!!!ЖЕЛЯЗНА!!!Също както иглупостите с които ни занимават клакьорите на някъкви си някога си....
Те защото на Юнайтед всичките им играчи са супер таланти и световна класа. Кажи ми поне 1 играч, който след напускането си от Ливърпул е прекарвал бляскаво кариерата си. Аз обаче мога да изброя играчи, които напускат Юнайтед и прекарват изключително по-добри години в друг отбор - само Форлан и Жерар Пике ти стигат.

-
- Контакти:
Абе пичове, какви са тези малоумните теми? Забравихме ли Торес? Еми естествено, той ни предаде. Започна да говори глупости за отбора, който го направи истинска звезда. Торес пое по своя път, ние си продължаваме по нашия. Сега Торес си плаща скъпо и прескъпо за грешката, която направи със слабите 13 мача.
Абе вие ИЗГОНИХТЕ един от най- великите си играчи изобщо Роби Фаулър сега ревете за играч който взехте 50 милиона 

За Фаулър (едва на 26 по онова време) така и не разбрах защо Улие го изрита към Лийдс. Някой ако знае да сподели 

wolf написа:За Фаулър (едва на 26 по онова време) така и не разбрах защо Улие го изрита към Лийдс. Някой ако знае да сподели
Щото Улие беше един олигофрен който ни трови нервите няколко години, вижте как тази година направи и Вила за резил
- liverpool96
- Контакти:
gtuy написа:wolf написа:За Фаулър (едва на 26 по онова време) така и не разбрах защо Улие го изрита към Лийдс. Някой ако знае да сподели
Щото Улие беше един олигофрен който ни трови нервите няколко години, вижте как тази година направи и Вила за резил
Пак се изказваш неподготвен. При Улие направихме требъл като взехме ФА, купата на лигата и УЕФА, а сега близо 5-6 години не сме даже и на финал, камо ли взета титла.