Ще се спазят ли правилата тоя път?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?
Вижте са и да се измести мача, в сряда от 21 часа на Армията, ще им съдерем задника и на футбол и на бой и на всичко!Така че ако щат не в Ловеч да се приберат ами в Китай!Накали са се тотално и почват да говорят за неравнопоставеност и някакви такива !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
mironi88 написа:По едно нещо феновете на ЦСКА и Левски си приличат - омразата към селския Литекс !
+1

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Dobri написа:Единственото сигурно са глобите за Черноморец, а другото е божа работа.
ПП Някой запознат с наредбите може ли да даде последиците - преиграване със солидна глоба за домакините или служебна загуба със солидна глоба?
Ако е преиграване, то от коя минута - 1 или 15?
Аз за 1-ви път чувам ,че преиграван мач може да започне от 15 минута.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

nascko написа:Абе младеж, ако се спазва НАРЕДБАТА, мача е утре - СЪБОТА 21.00, какъв понеделник те щипе?
Аз говоря за тези, които плюеха че първоначално мачът е преместен . За това, че утре ще се играе то е ясно...
абе голям зор беше да се измести мача ама пак се обърка на чичовото програмата - в махалата казвахме: хилета си излезе!!!
аз няма какво повече да коментирам
аз няма какво повече да коментирам
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
незнам защо ... но на мен ми се струва че, това е номер от страна на акулите 

[center]
[/center]

paceto написа:magichko написа:не е ли странно че Литекс пътува към ловеч ?
Хайде стига нажежавахте обстановката - достатъчно е нажежена вече.
Между пътува и най - вероятно пътува има голяма разлика.
Литекс най-вероятно си тръгва към Ловеч
Литекс и да беше се играл мача днес щяха да спят в Бургас и утре да тръгнат към Ловеч, така че ме съмнява да тръгнат сега при тези обстоятелства.
Аз също мисля, че това по-скоро е спекулация! Не вярвам Литекс да рискуват евентуална служебна загуба.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Абе хора я им теглете една майна на всички и споко бе!!!Когато и да играе Литекс с Черноморец все ще ги бие,то е ясно това!!!Утре играят Реал и Барса за първенството вие тука с личният отбор на Гришата се занимавате!!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- POPCORN
- Контакти:
Бърза справка на Гонг относно казуса с изгасналото осветление на бургаския стадион Лазур, довело до прекратяване на мача Черноморец - Литекс, показа, че Лицензионната комисия най-вероятно си е свършила работата през пръсти, издавайки лиценз за осветление на съоръжението.
Запознати с материята в лицензионните документи споделиха пред Гонг, че стадионите с електрическо осветление трябва да имат основен източник на захранване и алтернативен такъв (от две различни места), а освен това и като трето да има и генератор, който спокойно да може да захрани осветлението на нормални обороти, за цял мач, дори и малко повече, а не както беше в случая, да свети само една част от лампите.
Запознати с материята в лицензионните документи споделиха пред Гонг, че стадионите с електрическо осветление трябва да имат основен източник на захранване и алтернативен такъв (от две различни места), а освен това и като трето да има и генератор, който спокойно да може да захрани осветлението на нормални обороти, за цял мач, дори и малко повече, а не както беше в случая, да свети само една част от лампите.
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
trakia написа:Аз за 1-ви път чувам ,че преиграван мач може да започне от 15 минута.
Срещата е прекратена. Ако се играе утре ще продължи от 15-тата минута или там която е била преди да се прекрати. Никой няма да го преиграва. Просто си продължават. Въпроса е кога ще е продължението.
[center]
[/center]

Върни се в “Футбол - България”