NIKSANA написа:stannn написа:Едно не мога да разбера. Играе се мач между Черноморец и Литекс. Какво общо има ЦСКА и дълговете които има. Може ли ми отговорите скъпи ми синьо дрешковци от Герена. Какво вас ви засяга това, че ЦСКА има дългове. Гледайте си отбора и не се занимавайте с ЦСКА. Като нямате какво да кажете по темата поне не я замацвайте както правите с всички теми които не са за Левски.
Сега по темата.
По принцип наказания не трябва да има ако мача се играе утре от 21:00. В случая Черноморец нямат вина за проблемите на енергото. Въпроса е дали ще се играе както е по правилник утре от 21:00 или пак ще измислят оправдание и ще го преместят за друга дата след мачовете за купата.
отговарям... колегата- фен на Славия обясни на попкорн, който каза, че ЦСКА непрекъснато го накзват.. че за най- големият им грях в българският футбол не са накзани - именно техните дългове.
при което аз за пръв път видях фен различен от Левскар да го пиша и го поздравих.. след, което попкорн скочи и т.н.
ми сравнение с някой отбори напоследък ЦСКА ги наказват за тия неща където са направили ,а д други не!Това имах впредвит!