Панайот Волов (Шумен) - Свиленград 3 : 1

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

SUPERSTAR
Контакти:

Панайот Волов (Шумен) - Свиленград 3 : 1

Мнениеот SUPERSTAR » 03 май 2009 00:52

Ще се борим до край ! И ще запазим мястото си в Б група , и няма да копуваме мачове , както например го прави отборът на Миньор Раднево !
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Панайот Волов (Шумен) - Свиленград 3 : 1

Мнениеот kartago » 03 май 2009 00:59

SUPERSTAR написа:Ще се борим до край ! И ще запазим мястото си в Б група , и няма да копуваме мачове , както например го прави отборът на Миньор Раднево !

Ахахахахахахахаха, пич "уби рибата" с тая тема...... След Реал - Барселона да прочета за Панайот Волов ( Шумен ) и Свиленград, еееее, това си е класика в жанра !!!! :D :D :D :D :D

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 03 май 2009 01:01

kartago написа:
SUPERSTAR написа:Ще се борим до край ! И ще запазим мястото си в Б група , и няма да копуваме мачове , както например го прави отборът на Миньор Раднево !

Ахахахахахахахаха, пич "уби рибата" с тая тема...... След Реал - Барселона да прочета за Панайот Волов ( Шумен ) и Свиленград, еееее, това си е класика в жанра !!!! :D :D :D :D :D

Разбира се , Б групата ни , е доста по-добре от селският резултат на Ел Класико :lol:
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 май 2009 02:15

Евала за тая тема!Трябва да се обърне внимание на футбола в Шумен! Повече ме интересува футбола в България,отколкото в Европа!Айде на другия мач на стадиона! ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 май 2009 02:17

Пичове, призовавам форумчаните, да пишат в тази тема !!!! :D Това е класика в жанра, след днешните мачове, след този футбол който гледахме, Панайот Волов и Свиленград е нашата действителност ! Пишете !!!.......... :D :D :D

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 03 май 2009 03:28

Точно вие купувате най-много ама айде.СТРАННО ЗАЩО отборът на Свиленград не се напъна да играе този мач?????????
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 май 2009 04:21

kartago написа:Пичове, призовавам форумчаните, да пишат в тази тема !!!! :D Това е класика в жанра, след днешните мачове, след този футбол който гледахме, Панайот Волов и Свиленград е нашата действителност ! Пишете !!!.......... :D :D :D

Ко ме интересуват мен отбори на по 3000 км от България? Затова футбола ни е такъв,защото никой не се интересува от него.На мен ми е през хуя,кой ще стане шампион в Испания.Какво лошо има да пишем теми за Волов и Свиленград?Нима там не се състезават БЪЛГАРИ?! Нима там не се дават пари,които в повечето случай отиват на вятъра.Ама ти си гледай испанското първенство и се радвай,аз ще си гледам Волов! Не ме е срам от това.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

garcha
Контакти:

Мнениеот garcha » 03 май 2009 08:37

само ми е много интересно че заради разни букмейкърии жалки подлизурковци като сАШО диков ние трябва да отпаднем нямаме право да бием ако той е свикнал да си сваля гащите ние се борим и ще се борим а хора които не знаят нищо за отбора - подготовка и селекция е престъпно да дават оценки е хайде САМО ВОЛОВ много поздрави на И Райчев и Н Александров

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 май 2009 10:06

помня навремето че бяха страшен отбор,изпаднаха заради Славия!!! Още са наи омразния отбор в града :D :D През сезон 1982/83, вече под името ФК Шумен, отборът отново достига до „А“ РФГ. Отборът се представя добре и завършва 11-ти, но от БФС решават, че не може да допуснат Славия (отборът, заемащ 14-то място) да изпадне в „Б“ РФГ, и затова се разиграват "дирижирани" плейофи за оставане в елита, в които ФК Шумен губи. Големите успехи на отбора тепърва предстоят — през сезон 1993/94 отборът отново достига до елита, като завършва на 4-то място в крайното класиране. Тази позиция дава право за участие в турнира за Купата на УЕФА. За съжаление шуменци изненадващо губят от смятания за аутсайдер Анортозис (Кипър) — 0:1 и 1:2 — и отпадат от по-нататъшната надпревара. След още два сезона в "А" група ФК "Шумен" изпада, но се завръща през сезоните 1998/99 !!!!!Пламен Гетов
Божидар Искренов
Мариус Уруков
Тодор Праматаров
Алексей Дионисиев
Георги Тодоров
Викторио Павлов са само част от добрите футболисти играли там,бащата на Елин Топузаков-Калин Топузаков беше страхотно крило :!:

Върни се в “Футбол - България”