Моуриньо: Аз ще наследя Сър Алекс начело на Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Моуриньо: Аз ще наследя Сър Алекс начело на Юнайтед

Мнениеот iliev72 » 15 апр 2011 14:32

Винаги съм казвал , че Жозе е голям тренер , но не е велик за да бъде в отбор като Ман Юн особено след САФ !
Един прост факт - Жозе работи с готови футболисти , той не изгражда футболисти.САФ е започнал почти от нулата и е спечилил толкова много с Ман Юн ! Това го няма в кариерата на Жозе ! И едва ли ще го има ! Той никъде не се е задържал повече от 3г. ! Той не може да бъде сърцето на един велик клуб както е САФ !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 апр 2011 14:44

iliev72 написа:Винаги съм казвал , че Жозе е голям тренер , но не е велик за да бъде в отбор като Ман Юн особено след САФ !
Един прост факт - Жозе работи с готови футболисти , той не изгражда футболисти.САФ е започнал почти от нулата и е спечилил толкова много с Ман Юн ! Това го няма в кариерата на Жозе ! И едва ли ще го има ! Той никъде не се е задържал повече от 3г. ! Той не може да бъде сърцето на един велик клуб както е САФ !

И как го разбра това,че не изгражда футболисти. Кой мислиш откри за големия футбол един играч,който се казва Дидие Дрогба :roll: Да не говорим за Порто-там с готови ли футболисти разполагаше,когато ги направи европейски шампион. А дали е бил сърцето на някой клуб е показателно,че футболисти и фенове на Челси го чакат да се върне отново при тях, а в Интер го боготворят наред. Също така, според теб, ако следващия сезон САФ напусне МЮ,може ли да ми кажеш, от сегашните треньори, по-достоен негов заместник от Моуриньо. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

haha

Мнениеот haha » 15 апр 2011 14:44

Статията е на онзи парцал сън Изображение
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 15 апр 2011 16:02

И това ще стане :twisted:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 15 апр 2011 16:21

Задължително Моуриньо ще замени САФ , просто е въпрос на време . И ще се задържи поне 10тина години начело на отбора.
За хората които казват , че сменя бързо отборите , ще им обясня . Той имаше цел да спечели всички най-големи първенства и след това ще остане във един клуб за дълго . Накрая ще води Португалия .
Въпрос на ВРЕМЕ !

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 апр 2011 16:36

Madridist написа:И как го разбра това,че не изгражда футболисти. Кой мислиш откри за големия футбол един играч,който се казва Дидие Дрогба :roll: Да не говорим за Порто-там с готови ли футболисти разполагаше,когато ги направи европейски шампион. А дали е бил сърцето на някой клуб е показателно,че футболисти и фенове на Челси го чакат да се върне отново при тях, а в Интер го боготворят наред. Също така, според теб, ако следващия сезон САФ напусне МЮ,може ли да ми кажеш, от сегашните треньори, по-достоен негов заместник от Моуриньо. :roll:

Той отива в Челси като голямата звезда на Марсилия и вече завършен футболист ! Ам хич не си в час ! Вземи малко прочети статийки в интернет и после давай умозаключение ! Няма играч който Жозе да го е развил ! Той дори не можа да се справи с талант като Балотели ! Вземи влез в час ! Най-трудно се изгражда отбор и това Жозе досега не го е правил и не се знае дали го може ! Навсякъде се задържа не повече от 2-3г. И от Челси не си тръгна , а му показаха вратата !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 15 апр 2011 16:47

smoothc написа:повежда с 1 2 -0 и дефенз до дупка!!!....НЕ НЕ НЕ-Манчестър Юнайтед никога не играе дефанзивно!!!Атаката е нашата природа Манчестър Юнайтед винаги играе атакуващо никога не се защитава!

Глупости !!!!!! Манчестър НЕ се защитаваше преди 2002 година , но особено след загубата от Милан със 3-0 - МАНЧЕСТЪР Юнайтед ИГРАЯТ ЗАЩИТНО , особено със силните отбори . САФ доста промени стила на игра във последните години .
Мисля , че всеки който гледа редовно Манчестър преди '99 ще го потвърди .

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 апр 2011 16:53

iliev72 написа:Той отива в Челси като голямата звезда на Марсилия и вече завършен футболист ! Ам хич не си в час ! Вземи малко прочети статийки в интернет и после давай умозаключение ! Няма играч който Жозе да го е развил ! Той дори не можа да се справи с талант като Балотели ! Вземи влез в час ! Най-трудно се изгражда отбор и това Жозе досега не го е правил и не се знае дали го може ! Навсякъде се задържа не повече от 2-3г. И от Челси не си тръгна , а му показаха вратата !

A Дрогба кой го привлече в Челси, къде си разви качествата, при кой треньор стана световна звезда и т.н. На Моуриньо му показаха вратата в Челси, след скандал с Абрамович, въпреки всичко няма ден, в който да не излизат подобни новини. Хайде питай някой фен на Челси, кой иска да е следващ треньор на клуба. Може би има някаква причина за това. За Балотели това сериозно ли го пишеш :roll: Има ли някой,който може да се оправи с това леке. Все едно ми говориш за Ибрахимович. Моуриньо е доказал,че може да изгражда отбори. Какво направи в Порто, там с някакви супер звезди ли ,едната година спечели УЕФА, а другата ШЛ. А в Интер. Морати колко пари за трансфери хвърли, колко треньори смени, но идва Моуриньо и на втората година спечелиха ШЛ след 40 години суша. Моуриньо изгради отбор със стил и дух, всеки от Интер ще ти го каже това,и затова и до днес го боготворят всички от президента, през футболисти и фенове. Друг е въпроса,че следващия треньор на тима, по никакъв начин не можа да се възползва от наследството на Моуриньо. Майкон беше най-добрия десен бек в света, по времето на Моуриньо, Милито беше голмайстор на ШЛ, за Снайдер - няма смисъл да говоря. Къде са тези играчи сега :roll: Не искам да правя сравнения, Сър Алекс е легенда, най-големия, но за мен, в съвременния футбол, само една личност е достойна да го замени- Жозе Моуриньо. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 апр 2011 16:58

iliev72 написа:
Madridist написа:И как го разбра това,че не изгражда футболисти. Кой мислиш откри за големия футбол един играч,който се казва Дидие Дрогба :roll: Да не говорим за Порто-там с готови ли футболисти разполагаше,когато ги направи европейски шампион. А дали е бил сърцето на някой клуб е показателно,че футболисти и фенове на Челси го чакат да се върне отново при тях, а в Интер го боготворят наред. Също така, според теб, ако следващия сезон САФ напусне МЮ,може ли да ми кажеш, от сегашните треньори, по-достоен негов заместник от Моуриньо. :roll:

Той отива в Челси като голямата звезда на Марсилия и вече завършен футболист ! Ам хич не си в час ! Вземи малко прочети статийки в интернет и после давай умозаключение ! Няма играч който Жозе да го е развил ! Той дори не можа да се справи с талант като Балотели ! Вземи влез в час ! Най-трудно се изгражда отбор и това Жозе досега не го е правил и не се знае дали го може ! Навсякъде се задържа не повече от 2-3г. И от Челси не си тръгна , а му показаха вратата !

Извинявай, ама Балотели не може да е критерии :idea: Това момче, докато не си оправи психиката и начина на мислене футболист от него НЯМА да стане!!! :idea: И я се замисли и ми кажи: Първата титла на Моу от ШЛ да не би да я е спечелил със супер гранда, готовият отбор на Порто ?!? Престоя му в Интер ? Там да не би да не изгради отбор?! Кой привлече Лусио, Снайдер, Милито и Ето`о :roll: Основата на Интер и в момента.... Именно Жозе възкреси кариерата на холандеца :idea:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 апр 2011 16:59

[offtopic]Вики, ква стана тя :lol: Стана така, че май май си препокрихме мненията :oops:[/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”