Tом от Литекс национал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Tом от Литекс национал

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 апр 2011 14:22

1-во, защо НЕ Дока ли ?
Ами защото няма необходимото време в България за да му се изкара български паспорт !

Иначе съм >ЗА< Том в националния !
България в момента няма такъв флангови футболист !

Когато други далеч по националистически държави от нас нямат качествен човек на даден пост, те - НАТУРАЛИЗИРАТ !
Една Германия е пълна с "немци" с изключетелно светъл цвят на кожата ...
Да не говорим за играчи с имена като - Йозил, Мехмет и Мустафа ...
Белгия също отдавна се ползва от помоща на чернички белгийци ..
Италия също върви в тази посока ...

При Франция, Англия, Португалия и Холандия, нещата са по различни, но те пък се възползват от това, че са били империи ... и корабите им са карали преди години хиляди роби ... чиито потомци в момента им оправят спорта ...

Та, защо ние да бягаме от тази световна практика на натурализиране ?
По глупави ли сме от другите ? ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 апр 2011 14:39

Твърдо съм против чужденци в националния отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 15 апр 2011 14:41

Твърдо против. Позицията ми не е свързана с качествата на играча, а с принципното становище, че националните отбори не трябва да се превръщат в подобие на клубните и да почваме трансфери на чужденци. По-добре слаби, но горди, отколкото слаби и чужди.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 апр 2011 15:07

Всички го правят, ние най-умните ли сме че не искаме никакви чужденци при положение, че със сегашния български материал явно НЕ СТАВА. Когато се класирахме 2004та на всички ни беше хубаво нали? Имаше 3ма сърби тогава ако не се бъркам. За да могат Италия, Германия, та дори и Испания да натурализират защо не? Имаме ли алтернативен добър играч на него пост?

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 15 апр 2011 15:14

Стига бе хора,стига с тези Дока,Том,Маркиньос,Дембеле.Не че са лоши играчи,дори напротив-виждасее,че са номер 1,но аз съм за бели момчета в националня отбор на България :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 апр 2011 15:36

Изображение
Този ако искате може изобщо да не го допуснем до националния един ден защото е черен, какво ще кажете? Продължаваме да живеем в 19ти век май.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 апр 2011 16:27

Против!! Нищо лично срещу чернокожи,индианци,ескимоси и азиатци,ама хайде да не се превръщамр в \"гротеската\" Германия.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 15 апр 2011 16:32

Неуместно е да даваме за пример Германия.Всички, които сте изброили са от деца в Германия и са реално както поданици, така и истински Германци с някакъв произход.Същото би важило в сила, ако споменем Чтин Садула,Дормушали, и др. Българи с Турски/примерно/ произход.Всички да били в детскоюнушески школи на немски отбори и цял живот/осмислената част/ са живели в Германия.
По темата-против.
Ако националния отбор се селектира според форма, качества, опит, желание, възможност на самите футболисти, а не от мениджърски интереси, пари, външни намеси, некомпетентност, принадлежност към отбор и т.н. , няма да имаме никаква нужда от натурализирани Бразилци.Имаме си достатъчно талантливи момчета и хора с опит.Дори и големите отбори нямат на 100% комплектован отбор, който да няма слаба зона като пост.Мисля, че най-малкия ни проблем е външния десен халф!В защита имаме толкова проблеми, че трябва да се помисли трезво за момчетата, които чакат шанс от "А" група защото има много добри футболисти от тях.От дясно винаги можем да ползваме-Спас,Благо,Манолев,Рангелов,Божинов.Не мисля, че Том превъзхожда някой като цяло.Единствено посочените от мен трябва да се подберат по моментата форма на самия футболист и желанието му за игра.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 апр 2011 16:34

THE G.A.M.E написа:1-во, защо НЕ Дока ли ?
Ами защото няма необходимото време в България за да му се изкара български паспорт !

Иначе съм >ЗА< Том в националния !
България в момента няма такъв флангови футболист !

Когато други далеч по националистически държави от нас нямат качествен човек на даден пост, те - НАТУРАЛИЗИРАТ !
Една Германия е пълна с "немци" с изключетелно светъл цвят на кожата ...
Да не говорим за играчи с имена като - Йозил, Мехмет и Мустафа ...
Белгия също отдавна се ползва от помоща на чернички белгийци ..
Италия също върви в тази посока ...

При Франция, Англия, Португалия и Холандия, нещата са по различни, но те пък се възползват от това, че са били империи ... и корабите им са карали преди години хиляди роби ... чиито потомци в момента им оправят спорта ...

Та, защо ние да бягаме от тази световна практика на натурализиране ?
По глупави ли сме от другите ? ? ?

+1 :) Напълно съм съгласен! Миналата година в турнира за купата на Африка Франция спокойно можеше да замести отказалия се отбор на Того. А ако оня австриец с мустачките, който има рожден ден след 5 дни можеше да прочете тимовия лист на маншафта преди някой мач, щеше да се обърне в гроба си! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 апр 2011 16:47

soilwork написа:Против!! Нищо лично срещу чернокожи,индианци,ескимоси и азиатци,ама хайде да не се превръщамр в \"гротеската\" Германия.

Де да бяхме като "гротеската" Германия, чийто национален отбор, когато не е във форма играе най-малко на полуфинал, а когато е във форма мачка наред и става световен или европейски шампион. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”