Tом от Литекс национал
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tом от Литекс национал
И какво толкова е направил че да е национал
- Долно уйно
- Контакти:
бай-иво написа:И какво толкова е направил че да е национал
Какво трябва да направи?
Разглеждайте нещата като пост, какви опции с български имена имаме за него, има ли по-добри алтернативи за този пост и т.н.
В интерес на истината предпочитам чужденец на този пост отколкото да мъчат Манолев там.
Дай опциите за десен външен халф, защото когато казваш ЗА или ПРОТИВ трябва да се аргументираш.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- bekono
- Контакти:
Аз съм ЗА. Том заслужава да получи шанс, по-добре е от Георги Пеев, който така или иначе се отказа.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- Долно уйно
- Контакти:
Забравих да добавя, че Том е само на 25 години и футболът е пред него.
От опит/тест глава не боли.
От опит/тест глава не боли.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Първо Дока МАДОрейра, пък после може и Том... Ако се наложи да викат и Сандриньо, Ибе Джонсън и Луиш Карлош Мота...
ГРИША ГАНЧЕВ - ПРЕЗИДЕНТЪТ В СЯНКА НА БФС...
Твърдо против! 

Дори няма да ви чета коментарите!Категорично против всякакви чужденци в националния отбор!Мога да приема чернокож,бразилец или какъвто и да е,ако е роден в БГ или е дошъл тук на 10 годинки..Всичко останало е гавра с футбола ни и пълна безмислица!По-добре да си играят наще млади момчета,каквито и да са от колкото да се излагаме с посредтсвени чужденци..А и не забравяйте ,че винаги сме имали талантливи поколения и е само въпрос на време да излезе ново..
-
- Контакти:
FCH написа:Първо Дока МАДОрейра, пък после може и Том... Ако се наложи да викат и Сандриньо, Ибе Джонсън и Луиш Карлош Мота...
имаш данни за комик
-
- Контакти:
Аз съм ЗА стига да е дисциплиниран. Иначе кво лошо има. В Германия фланелката са обличали Курани, Асамоа, Боатенг, Подолски, Клозе, Марио Гомес, Троховски, Йозил, Кедира... Ако отбора действително ще стане по-добър не виждам проблем
Фен съм на Литекс,не смятам,че Том е някакъв супериграч,но като се замисля,не мога да се сетя някое българско крило да е по-класно от него
Иначе,определено бих предпочел Дока.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Върни се в “Футбол - България”