Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:Момиче, ти каква прграма за мачовете гледаш. Първо,в темата за Валенсия написа,че се надяваш да направите равен този кръг на Белия Балет (не знаех и че на Алмерия им казват така). Сега се надяваш Шалке да отстранят още един испански отбор. Град Манчестър доколкото знам е все още в Англия. Нещо си много разсеяна.
Madridist написа:Момиче, ти каква прграма за мачовете гледаш. Първо,в темата за Валенсия написа,че се надяваш да направите равен този кръг на Белия Балет (не знаех и че на Алмерия им казват така). Сега се надяваш Шалке да отстранят още един испански отбор. Град Манчестър доколкото знам е все още в Англия. Нещо си много разсеяна.
tatusindo написа:Madridist написа:Момиче, ти каква прграма за мачовете гледаш. Първо,в темата за Валенсия написа,че се надяваш да направите равен този кръг на Белия Балет (не знаех и че на Алмерия им казват така). Сега се надяваш Шалке да отстранят още един испански отбор. Град Манчестър доколкото знам е все още в Англия. Нещо си много разсеяна.
Според мен днес някоя се е събудила толкова щастлива,че не знае какви мачове предстоят,а и не й пука особено много ....![]()
![]()
![]()
![]()
Middlesbrough написа:pahahahahha
Eminem написа:Хей пръскачки хей ги две, на Камп Ноу пръскат най-добре.
Едната пръска футболистите на Реал,
а другата треньора.
Едната пръска футболистите на Реал,
а другата треньора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта